amintiri temporale din faptul serii
Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
moderator Iubireasimt același frumos parfum ești în sufletul meu bine venit pe drumul pașilor pierduți ninge peste săruturile noastre ziua anul aproape a t… Început de Nicoleta Mija |
0 | Dec 14, 2018 |
moderator pleacă toamnaToamna, rămâne amintire oare care floare se scutură pe foile scrise astă– noapte au căzut petale. Curg zile monoton încet- … Început de Nicoleta Mija |
3 |
Dec 14, 2018 Răspunsul lui AureliaAlbAtros |
ACTIV Restaurația fulgilor de neaZăpada cade-n cerc uri inocente pe case, pe la crimi, pe trotuar. Noi plutim ... în visele de cente ca nu ferii pe apa nimănui. Doar i… Început de Pop Dorina |
4 |
admin Poezii în stil ingambamentPoezii în stil ingambament Eu nu strivesc corola de minuni a lumii Lucian Blaga Eu nu strivesc corola de minuni a lumii şi nu ucid cu m… Început de Ioan Muntean |
3 |
moderator Buciumulploi peste păduri dese ori cețuri cad frunzele zboară așa dar este frig tresar ,speriată de fulger norii se-ngrămădesc seara coboară înce… Început de Nicoleta Mija |
5 |
Dec 13, 2018 Răspunsul lui Ioan Muntean |
moderator Într- o iarnăcrivățul rece din miază- noapte la gura sobei . În curte e bine- venit un câine- Lup este prietenul meu. afara ninge, vijelie, flori de… Început de Nicoleta Mija |
2 |
Dec 13, 2018 Răspunsul lui AureliaAlbAtros |
ACTIV Debarasare curajoasăÎn dimineața rece alt cineva a ascuns plictiseala după un brad, eu toc mai am observat, în umbra unui bine cuvântat ceai de tei, că dese o… Început de Pop Dorina |
3 |
ACTIV O urare cu... portocaleAș decupa din amin tirea Crăciunului de altă dată o porto cală, dar timpul s-ar împotrivi, sec unda poate-ar plânge. Ce-aș construi cu l… Început de Pop Dorina |
9 |
admin Ingambamentingambament Ingambamentul este o tehnică modernă de scriere a poeziei, care constă în scrierea cu majusculă doar a versului care începe o… Început de Ioan Muntean |
15 |
Dec 12, 2018 Răspunsul lui AureliaAlbAtros |
moderator Parfum de liliacAstă - noapte a înflorit liliacul alb deseori sub el ne-am sărutat, nu voi uita chipul tău niciodată undeva ne vom întâlni . Nu aveam do… Început de Nicoleta Mija |
2 |
Dec 11, 2018 Răspunsul lui Nicoleta Mija |
© 2021 Created by Lenuş Lungu.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor