amintiri temporale din faptul serii
Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
admin sunet de relaxareAlone by Gianluca Pischedda M-am gândit la tine poezie clasică de Sara Teasdale, traducere de Petru Dimofte M-am gândit la tine şi la… Început de Ioan Muntean |
1 |
Nov 5, 2020 Răspunsul lui Nitu Constantin |
admin Tot alte vremi… ~ Alexandru VlahuţăTot alte vremi… ~ Alexandru Vlahuţă Tot alte vremi s-au aşternut. Din ce în ce mai rar, Icoane şterse din trecut Încet şi trist răsar. … Început de Ioan Muntean |
0 | Mar 10, 2020 |
admin Aş vrea - Radu GyrAş vrea - Radu Gyr Aş vrea-n uitare să cobor,şi iar mi-e dor de umbra ta...De câte-ncerc să uit mi-e dor,de câte n-am putut uita.M-… Început de Ioan Muntean |
1 |
Mar 4, 2020 Răspunsul lui Marin Anghelescu |
admin Metanie - Radu GyrMetanie - Radu Gyr Doamne, fă din suferinţăPod de aur, pod înalt.Fă din lacrimă velinţăCa-ntr-un pat adânc şi cald.Din lovirile ned… Început de Ioan Muntean |
1 |
Mar 2, 2020 Răspunsul lui Nitu Constantin |
admin TREI LACRIMI RECI DE CĂLĂTOARE - de Ion MinulescuSursă: Literatura popoarelor: TREI LACRIMI RECI DE CĂLĂTOARE - de Ion Minulescu TREI LACRIMI RECI DE CĂLĂTOARE - de Ion Minulescu Și… Început de Ioan Muntean |
4 |
Ian 25, 2019 Răspunsul lui AureliaAlbAtros |
admin Inscripţia misterioasă de la Ezerevo, scrisă în limba geto-tracă, a fost descifratăÎntr-un articol intitulat „Miraculoasa lume a tracilor”, apărut în revista „Magazin istoric” - anul VI, nr. 8 (65), august 1972 – academic… Început de Lenuş Lungu |
0 | Iul 30, 2010 |
© 2021 Created by Lenuş Lungu.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor