amintiri temporale din faptul serii
Astăzi nu este ziua de naştere a nimănui
Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
moderator Jocuri de cuvinte – OK și mișto(„- Cum a fost de Valentine s day?”/ „- OK! Mișto!”) (postarea precedentă) (continuare) Constantin NIŢU „Amintirile noastr… Început de Nitu Constantin |
4 |
Feb 16, 2019 Răspunsul lui Nitu Constantin |
INACTIV De la Domnul Marius!PS. - Marius Ionescu: Iarasi revin la Cartea lui Dumitru Furdui. In urma unei deplasari la Paris, Octavian Cotescu este intrebat de colegii… Început de ion stelian |
1 |
Ian 18, 2019 Răspunsul lui ion stelian |
admin Revista Cronos nr. 5 (40), mai 2018Revista Cronos nr. 5 (40), mai 2018. Revista Cronos - izvor de cultură, peniţa de aur - revistă de cultură, fondată la Constanţa, martie… Început de Ioan Muntean |
4 |
Oct 25, 2018 Răspunsul lui Ioan Muntean |
admin Revista Cronos nr. 4 (39), aprilie 2018Revista nr. 4 (39), aprilie 2018. Revista - izvor de cultură, peniţa de aur - revistă de cultură, fondată la Constanţa, martie 2013, Anu… Început de Ioan Muntean |
11 |
Iul 27, 2018 Răspunsul lui AureliaAlbAtros |
ACTIV Unde rătăceşti ?Ninge peste suflet, ninge neîncetat Vai, fiori de sloiuri îmi cuprind fereşti, Fluture şi floare fost-am noi odat’, Şi roza te cheamă, und… Început de ELENA AGIU-NEACSU |
0 | Dec 28, 2016 |
INACTIV Viciu literarViciu literar Am avut şi eu un viciu: Să mai citesc şi din oficiu! Mai luam şi eu o carte Ş-o citeam pe săturate!... Însă un zvon parla… Început de Gabriel Todică |
0 | Feb 17, 2015 |
INACTIV Antiteză retoricăTu, Dumnezeule, care din cer, ca om, ai coborât pe pământ, De ce te-ai umilit şi nu încetezi să ne iubeşti? Tu, omule, care din pământ, c… Început de Gabriel Todică |
0 | Ian 14, 2015 |
admin Flori de tei - Păun IulianaFlori de tei M-am oprit în mijlocul drumului ca un om prost. Să pot să prind, să învăţ pe de rost Mirosul teilor înfloriţi mai devrem… Început de Lenuş Lungu |
5 |
Iun 20, 2013 Răspunsul lui Theodora Theo A |
admin Festivalului Internaţional de Poezie “Mihai Eminescu”. Drobeta Turnu SeverinFestivalului Internaţional de Poezie “Mihai Eminescu”. Drobeta Turnu Severin «LUCEAFĂRULUI» DIN BOTOŞANI, CU PRIETENIE ŞI CONSIDERAŢIE… SAL… Început de Lenuş Lungu |
0 | Feb 28, 2013 |
admin ~Nicolae Bălaşa: „Comunicarea, de la omul nou, la intelectualul analfabet“„Comunicarea, de la omul nou, la intelectualul analfabet“ În unul din articolele noastre anterioare, ,,Discursul, ştiinţă în a comunica sau… Început de Lenuş Lungu |
3 |
Oct 14, 2012 Răspunsul lui Camelia C |
© 2021 Created by Lenuş Lungu.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor