Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Pe mine mă cunoașteți mai zurlie de pe timpul interviurilor la o cafea, nu? Ei astăzi vin cu un subiect pe măsura poftelor mele:

5 februarie: Ziua "Lucrează Dezbrăcat"


 Da, ai citit corect titlul! Pe 5 februarie se celebrează anual Ziua "Lucrează Dezbrăcat"! Când te gândești la muncă, în mod sigur, nuditatea nu este primul lucru care-ți trece prin minte! Oricum, aceasta zi nu are nici o legătură nici cu cei/cele care se angajează în videochaturi mai mult sau mai puțin deocheate pe internet...

Creata de expertul în lucrul de acasă, Lisa Kanarek, Ziua "Lucrează Dezbrăcat" nu este dedicată muncii fară haine pe tine (desi poți face asta daca iți place, cu condiția să te ferești să-ți expui goliciunea!) ci, mai curând, desfășurării unei activități profesionale în condițiile confortabile de acasă.     


Lisa Kanarek a părăsit un job bine plătit în domeniul corporatist acum mai bine de 20 de ani, pentru a începe să lucreze de acasă. Pe vremea aceea, această alegere nu era deloc una obișnuită. Lisa a declarat că în primii 5 ani în care a făcut asta nu mărturisit nimănui acest lucru, din teama că nu va fi luată în serios!

Așa cum spuneam, în ziua de 5 februarie se sărbătorește totuși libertatea și flexibilitatea pe care ți le oferă munca în propria-ți casa, ceva care a căpătat o amploare tot mai mare în decursul pandemiei COVID-19.

Ce-i drept, pentru unii, gândul de a munci de acasă le poate da fiori reci, ba chiar senzația că sunt dezbrăcați, dezgoliți! Nici un șef, nici un coleg care să-i ajute când dau de greu, când ceva o ia razna sau nu merge cum trebuie!

Cu prilejul acestui eveniment, îi poți solicita angajatorului tău să lucrezi de acasă, cel puțin pe 5 februarie. Unii sunt de părere că, daca nu ți se aprobă aceasta cerere, poți să-ți îndeplinești sarcinile de la serviciu îmbrăcat într-o pijama!

Lăsând gluma deoparte, poți marca aceasta zi amenajându-ți locul de muncă astfel încât să te simți ca acasă! Îi poți da o nouă înfățișare, adăugându-i eventual un nou scaun sau menghină nouă, ori ba chiar o plantă, pentru a ți-l împrospăta și a-ți creste pe aceasta cale creativitatea ori productivitatea!


Imagini pentru Working Naked Day

Imagini pentru Working Naked Day

Imagini pentru Working Naked Day

Imagini pentru Working Naked Day

Vizualizări: 112

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Între plăcerile de odinioară de a-mi face unele tabieturi dezbrăcată şi a muncii dezbrăcată e totuşi o diferenţă, nu?

Ia să mai vedem în continuare...

Rodica, tu tot de "dezbrăcată" te ţii aproape! Da, se potriveşte această zi profilului tău... Încerc să-ţi răspund în ton...

Imagini pentru "Work Naked" Day

Imagini pentru "Work Naked" Day

Imagini pentru "Work Naked" Day

Am scăpat ocazia, dar încerc să mă revanşez azi!!!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->