Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Pe mine mă cunoașteți mai zurlie de pe timpul interviurilor la o cafea, nu? Ei astăzi vin cu un subiect pe măsura poftelor mele:

5 februarie: Ziua "Lucrează Dezbrăcat"


 Da, ai citit corect titlul! Pe 5 februarie se celebrează anual Ziua "Lucrează Dezbrăcat"! Când te gândești la muncă, în mod sigur, nuditatea nu este primul lucru care-ți trece prin minte! Oricum, aceasta zi nu are nici o legătură nici cu cei/cele care se angajează în videochaturi mai mult sau mai puțin deocheate pe internet...

Creata de expertul în lucrul de acasă, Lisa Kanarek, Ziua "Lucrează Dezbrăcat" nu este dedicată muncii fară haine pe tine (desi poți face asta daca iți place, cu condiția să te ferești să-ți expui goliciunea!) ci, mai curând, desfășurării unei activități profesionale în condițiile confortabile de acasă.     


Lisa Kanarek a părăsit un job bine plătit în domeniul corporatist acum mai bine de 20 de ani, pentru a începe să lucreze de acasă. Pe vremea aceea, această alegere nu era deloc una obișnuită. Lisa a declarat că în primii 5 ani în care a făcut asta nu mărturisit nimănui acest lucru, din teama că nu va fi luată în serios!

Așa cum spuneam, în ziua de 5 februarie se sărbătorește totuși libertatea și flexibilitatea pe care ți le oferă munca în propria-ți casa, ceva care a căpătat o amploare tot mai mare în decursul pandemiei COVID-19.

Ce-i drept, pentru unii, gândul de a munci de acasă le poate da fiori reci, ba chiar senzația că sunt dezbrăcați, dezgoliți! Nici un șef, nici un coleg care să-i ajute când dau de greu, când ceva o ia razna sau nu merge cum trebuie!

Cu prilejul acestui eveniment, îi poți solicita angajatorului tău să lucrezi de acasă, cel puțin pe 5 februarie. Unii sunt de părere că, daca nu ți se aprobă aceasta cerere, poți să-ți îndeplinești sarcinile de la serviciu îmbrăcat într-o pijama!

Lăsând gluma deoparte, poți marca aceasta zi amenajându-ți locul de muncă astfel încât să te simți ca acasă! Îi poți da o nouă înfățișare, adăugându-i eventual un nou scaun sau menghină nouă, ori ba chiar o plantă, pentru a ți-l împrospăta și a-ți creste pe aceasta cale creativitatea ori productivitatea!


Imagini pentru Working Naked Day

Imagini pentru Working Naked Day

Imagini pentru Working Naked Day

Imagini pentru Working Naked Day

Vizualizări: 112

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

pentru mulţi dintre noi ziua de lucru înseamnă surf...

Rodica, te ştim "zurlie" dar acum ai aprins nişte călcâie şi se pare că sunt mai mult bărbăteşti1 De ce oare?

Că dacă eu nu răspund pot fi bănuit de... mă rog, nu ne gândim. Interesant subiectul şi mai aşteptăm astfel de iniţiative!

Acu' mă mai întreb şi eu ceva: modelele care pozează goale pictorilor se cheamă că sunt în "working haked day"? Ce ziceţi?

Imagini pentru zurlie nudă

... şi pe final (1) o ştire de prin 2016?

Cea mai amuzantă poveste de astăzi legată de Eurovision vine din Belarus. Unele surse susțin că Ivan vrea să cânte pe scenă gol și cu lup sau lupi vii. Cu siguranță ar fi o premieră pe scena Eurovision! Am văzut niște lenjerie intimă uitată de-a lungul anilor, și niște animale cu cutie de cărți... Este timpul să ducem lucrurile puțin mai departe? 
Nu, în conformitate cu regulile, animalele vii nu sunt permise, iar Eurovision fiind un spectacol de familie, nici nuditatea nu va face. (Se pare că e ok să fii pe jumătate gol dacă ești dansator...)

Uauuu!

Văz eu că vă luarăţi după mine cu "jos textila" şi aţi trecut şi voi la spiritul zilei pandemice! Mă bucur Constantin Miţu, Ivan Watson, Ioan Muntean, Matei Ioaniţiu care aţi trecut prin sufrageria mea şi mi-aţi lăsat câte un mesaj, dar mă bucur şi pentru Spiridon Râmniceanu şi Nicoleta Mija care au lăsat asemeni câte un mic semn de preţuire!

Ei, Tânjesc după vremurile în care aici pe Cronopedia ne antrenam şi concuram în diferite acţiuni inedite...

Şefu', Ioane, or mar reveni acele vremi?

Imagini pentru for adult

V-aţi gândit voi oare că mai jos e o fotografie de nuntă?

Imagini pentru jos textila

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->