Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

   Ce carti mai cititi? Eu am citit  de curand "Cum sa spui adio?" de Katherine Taylor, "Formula fericirii" de Stefan Klein, "Cuvinte care elibereaza" de Marie Cardinal. Aceste 3 carti sunt f. bine scrise, excelente.

Vizualizări: 408

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

In drum spre Resita - in tren - am citit "Sarutul dinaintea mortii" de Ira Levin si "Toporul de argint" de Leonida Neamtu. Cartile respective sunt pline de suspans, de situatii neprevazute, sunt interesante si te provoaca, pur si simplu, sa le citesti!

    Am primit de curand cartea intitulata  "Pune si sare... pentru o casnicie cu gust" de George Uba. Am citit doar cateva pagini si am constatat ca autorul are talent si umor. Imi place cartea. Autorul pune in lumina aspectele mai putin placute ale casniciei, oferind solutii simple care rezolva problemele admirabil, cu iubire, recunostinta, sinceritate si asumare.

Eu  citesc acum cartea "Taina suferintei" de Arhim. Simeon  Kraiopoulos. Este o carte deosebita care ne deschide ochii pentru a putea vedea ceea ce se petrece cu noi si cu cei din jurul nostru. Cartea ne ajuta sa mergem inainte cu fruntea sus, ca niste luptatori, indiferent de cate suferinte si greutati intampinam in viata.Este o binecuvantare cartea aceasta, care ne ajuta sa ne redescoperim!

In alta ordine de idei, am primit cartea "Shantaram" de Gregory David Roberts, carte care asteapta la rand pentru  a fi citita. Este o carte de exceptie, care te surprinde, cate te face sa iti tii rasuflarea, care combina perfect contraste, lumi diferite, stări, situaţţi, mistere, iubiri, încercări nebănuite.


Am citit în tinereţe "Cartea de la San Michele".  Ecranizarea (1962) lui Rudolf Jugurt (cu Rosanna Schiaffino) a fost pe măsură.
...................
Acum recitesc:
E greu de spus ce rămâne din cartea asta la 45 de ani după apariţie.
"Prins" seamănă oarecum cu o aşa-numită capsulă a timpului, acel cilindru metalic în care se pune un pergament scris şi se îngroapă la temelia unei clădiri, pentru a fi citit la zeci/sute de ani distanţă.

Acum citesc ,,Palaria comisarului'' un roman politist de W STEINBERG, iar inainte am citit ASCENSOR SPRE ESAFOD de NOEL CALEF si CAPITANUL APOSTOLESCU SI SPIONII de HORIA TECUCEANU, carti care mi-au placut foarte mult si pe care vi le recomand

De curind am citit Parapsihologie Practica  de Pavel Corutsi  in  pentru a face o comparatie  am citit si Puterile oculte ale mintii  de Enrique de Vicente, gasesc ca au ambii puncte de vedere interesante. Corut  are sugestii ce pot fi si utile pentru cei ce -l citesc si seria de romane publicate de el  sunt o lectura placuta si interesanta in acelas timp.Am mai citit Il Serpente dei Maya(Sarpele  Mayasilor) de Clive Cusler si Paul Kemprecos . E un roman bun , de aventuri si suspans traite de un grup de cercetatori de relicve antice ale civilizatiei maiasilor ce intra in conflict cu  o misterioasa organizatie secreta de ucigasi un  fel de Mafie. Acum citesc WIKILEAKS, Batalia lui Julian Assange contra secretelor de stat de David Leigh si Luke Harding si colaborarea  celor da la ziarul ce ii publica  articolele , Guardian. E foarte interesant ,de actualitate si merita atentia.

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->