Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora României). Toți concurenții vor primi câte 1 punct, bineînțeles în cazul unui răspuns integral corect. La sfârșitul lunii, primii trei concurenți cu punctajul cel mai mare vor fi premiați. În caz de egalitate de puncte, câștigătorul va fi tras la sorți. Răspunsul va fi de tipul a, b sau c sau a+b, b+c, a+c, a+b+c.

Nu acceptăm răspunsuri în afara orelor de concurs. Întrebările vor fi suficient de dificile, pentru a solicita o documentare mai profundă.
Rugam participantii la concurs pe facebook sa raspunda in comentarii, iar rezultatele le vom publica in altmarius.ning, cu specificatia "f". Se pot trimite raspunsuri doar pina la ora 20. 
Sponsorii concursului sunt: Anticariat Albert si Anticariat Odin ,https://www.facebook.com/AnticariatOdin/?fref=ts,  Biblioteca Cronopedia care oferă câștigătorilor vouchere sau cărți în valoare de 50 de lei
Vă urăm deplin succes în participarea la acest concurs!

Reţeaua CRONOPEDIA, prin Biblioteca Cronopedia pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaşi concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie literară sau la activităţile editorialistice ale revistelor Cronos şi Taifas literar pe care le administăm.

Răspunsul zilei precedente: a.

Întrebarea 10:

Potrivit Serviciului Român de Informații, în Crimeea s-a decis invadarea Cehoslovaciei și a României pentru data de 22 august 1968. Potrivit serviciului olandez de informații, această invadare, ca și a Iugoslaviei, urmau să aibă loc la 22 noiembrie 1968. Această situație a dus la reacția unei țări occidentale, care a afirmat că va trimite trupe în Balcani. Care dintre următoarele țări, membră N.A.T.O., a făcut această afirmație? 

a) Statele Unite ale Americii

b) Marea Britanie

c) Republica Federală a Germaniei

(186)

Clasament:

1. Maria Costinescu     9 p. - facebook
2. NicolaeTudor            9 p. - facebook
3. Mina Munteanu        9 p. - facebook
4. Gabriela Costache   9 p. - facebook
5. Aurelia AlbAtros      9 p. - facebook
6. Mircea Bărboiu         9 p. - facebook
7. Răzvan Anghel         9 p. - facebook
8. Marcel Condurache  8 p. - facebook
9. Victor Gheorghe       5 p. - altmarius
10. Melania Stângaciu  4 p. - facebook
11. Giurgiu Maria           4 p. - facebook
12. Nicu Dacul               3 p. - facebook
13. Eugen Nanu Darian 2 p. - facebook
14. Adrian Kiss                 1 p. - facebook

Vizualizări: 37

Răspunde la Aceasta

© 2019   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

--> /********* ********/