Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Concurs altmarius - Etapa XVI; întrebarea 2

Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora României). Toți concurenții vor primi câte 1 punct, bineînțeles în cazul unui răspuns integral corect. La sfârșitul lunii, primii trei concurenți cu punctajul cel mai mare vor fi premiați. În caz de egalitate de puncte, câștigătorul va fi tras la sorți. Răspunsul va fi de tipul a, b sau c sau a+b, b+c, a+c, a+b+c.

Nu acceptăm răspunsuri în afara orelor de concurs. Întrebările vor fi suficient de dificile, pentru a solicita o documentare mai profundă.
Rugam participantii la concurs pe facebook sa raspunda in comentarii, iar rezultatele le vom publica in altmarius.ning, cu specificatia "f". Se pot trimite raspunsuri doar pina la ora 20. 
Sponsorii concursului sunt: Anticariat Albert si Anticariat Odin ,https://www.facebook.com/AnticariatOdin/?fref=ts,  Biblioteca Cronopedia care oferă câștigătorilor vouchere sau cărți în valoare de 50 de lei
Vă urăm deplin succes în participarea la acest concurs!

Reţeaua CRONOPEDIA, prin Biblioteca Cronopedia pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaşi concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie literară sau la activităţile editorialistice ale revistelor Cronos şi Taifas literar pe care le administăm.

Răspunsul zilei precedente: a

Întrebarea 2:

Una dintre picturile cele mai controversate din lume se află la Muzeul Orsay din Paris, se intitulează "Originea lumii" iar numele modelului a fost stabilit doar recent, la circa 150 de ani de la crearea acestui tablou. Care este numele pictorului care a creat acest tablou? 

a) Edouard Manet

b) Gustave Courbet

c) Camille Corot

(1002)

Clasament: 

1. Maria Costinescu       1 p. - facebook

2. NicolaeTudor              1 p. - facebook

3. Gheorghe                    1 p. - altmarius 

4. Eugen Nanu Darian    1 p. - facebook

5. Mina Munteanu           1 p. - facebook  

6. Răzvan Anghel           1 p. - facebook 

7. Gabriela Costache     1 p. - facebook 

8. Melania Stângaciu     1 p. - facebook

9. Mircea Bărboiu           1 p. - facebook 

10. Aurelia AlbAtros       1 p. - facebook

11. Marcel Condurache   0 p. - facebook

12. Adrian Kiss                 0 p. - facebook

NOTĂ: Reţeaua , prin Biblioteca pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaş concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie ă sau la activităţile editorialistice ale revistelor şi pe care le administăm.

Vizualizări: 53

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

SPONSOR: Biblioteca Cronopedia oferă ca premiu, în luna octombrie un pachet cu 3 volume din lucrarea enciclopedică "România, Eterna poveste" de Florin T. Roman & colab., editată şi tipărită prin redacţia Editurii Biblioteca Cronopedia (1614 pagini, format B5, 4 coperţi color, carton gros lucios laminat şi broşat, interior alb-negru-gri, ilustrat).

Va astept sa va inscrieti in grupul facebook altmariusconcurs sau in site-ul altmarius.ning.com, pentru a participa la acest concurs, care dateaza de aproximativ 8 ani... Toata lumea are sanse sa primeasca un cadou cultural (carti) de la sponsorii nostri, Biblioteca Cronopedia, anticariatele Albert si Odin. 

© 2019   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support /********* ********/