Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora României). Toți concurenții vor primi câte 1 punct, bineînțeles în cazul unui răspuns integral corect. La sfârșitul lunii, primii trei concurenți cu punctajul cel mai mare vor fi premiați. În caz de egalitate de puncte, câștigătorul va fi tras la sorți. Răspunsul va fi de tipul a, b sau c sau a+b, b+c, a+c, a+b+c.

Nu acceptăm răspunsuri în afara orelor de concurs. Întrebările vor fi suficient de dificile, pentru a solicita o documentare mai profundă.
Rugam participantii la concurs pe facebook sa raspunda in comentarii, iar rezultatele le vom publica in altmarius.ning, cu specificatia "f". Se pot trimite raspunsuri doar pina la ora 20. 
Sponsorii concursului sunt: Anticariat Albert si Anticariat Odin ,https://www.facebook.com/AnticariatOdin/?fref=ts,  Biblioteca Cronopedia care oferă câștigătorilor vouchere sau cărți în valoare de 50 de lei
Vă urăm deplin succes în participarea la acest concurs!

Reţeaua CRONOPEDIA, prin Biblioteca Cronopedia pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaşi concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie literară sau la activităţile editorialistice ale revistelor Cronos şi Taifas literar pe care le administăm.

Răspunsul zilei precedente: c

Întrebarea 8:

Muzeul Satului din București, întemeiat din inițiatica lui Dimitrie Gusti a avut ca model muzeul Skansen , un muzeu etnografic ce prezenta locuințe tipice nordului Europei. În ca oraș se află muzeul Skansen? 

a) Helsinki

b) Oslo

c) Stockholm

(1010/13)

Clasament:

1. Maria Costinescu     7 p. - facebook
2. NicolaeTudor            7 p. - facebook
3. Mina Munteanu        7 p. - facebook
4. Gabriela Costache   7 p. - facebook
5. Aurelia AlbAtros      7 p. - facebook
6. Mircea Bărboiu         7 p. - facebook
7. Răzvan Anghel         7 p. - facebook
8. Marcel Condurache  6 p. - facebook
9. Victor Gheorghe       5 p. - altmarius
10. Melania Stângaciu  3 p. - facebook
11. Eugen Nanu Darian 2 p. - facebook
12. Giurgiu Maria               2 p. - facebook
13. Nicu Dacul               1 p. - facebook
14. Adrian Kiss              1 p. - facebook

Vizualizări: 35

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

NOTĂ: Reţeaua CRONOPEDIA, prin Biblioteca Cronopedia pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaş concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie literară sau la activităţile editorialistice ale revistelor şi pe care le administăm.

c

ARENŢIE: după cum am mai spus, pentru ca răspunszurile dv. să fie validate şi înregistrate, ele trebuie postate ori pe link-ul de concurs aflat în titlul postărilor noastre (iniţial trebuie să vă înscrieţi, dacă nu aveţi cont) ori pe facebook la link-ul Altmariusconcurs- facebook.

Vă mulțumesc pentru informare, domnule Muntean. Nu mi-am propus să particip la acest concurs, căci timpul și... spațiul nu-mi permit. Deci răspunsurile mele, ocazionale, după cum ați constatat sunt în afara concursului. 

Imagini pentru muzeul Skansen

© 2019   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support /********* ********/