Zile de naştere

Astăzi nu este ziua de naştere a nimănui

Este uimitor și în același timp meritoriu faptul că voi doctorii lucrați cu materia cea mai sensibilă a lui Dumnezeu. Aici se ascunde o mare dragoste față de El, o dragoste necondiționată și poate uneori neconştientizată, până într-un anumit timp al vieții. De asemenea, cred cu toată convingerea, că iubirea este reciprocă, și spun aceasta deoarece cred că Dumnezeu a investit multă încredere și putere în doctori, ca să îi pună în față carnea vătămată iar doctorul să lucreze cu ea și pe ea, spre vindecare sau să îndepărteze ceea ce produce suferință ... iar acolo unde mâna umană este neputincioasă intervine mâna divină cu minunile. După cum am spus mai sus, pe doctorii cei cu har eu i-aș defini altfel, ca fiind binecuvantati cu încrederea divină; evident că sunt doctori și doctori, la fel cum sunt și sfinții - unii sunt doctori fără de arginți făcătorii de minuni: Chir și Ioan, Talaleu, Cosma și Damian, Ermolae, Pantelimon, Anichit și Fotie, Diomid, Luca, Arhiepiscopul Crimeii etc., (vorbesc despre cei din crestinismul ortodox), alții, nu.
De asemenea, găsesc meritorie munca profesorilor. Nu este ușor lucru să modelezi aluatul-copilul, să-i sculptezi circumvoluțiuni pe creier, să-l educi și să-l formezi frumos pentru viață. Sunt și aici profesori - adevărați artiști, mari maeștri emeriti - iar alții sunt doar profesori.
Misiunea artistului, în orice plan artistic s-ar manifesta este și ea aparte, în care Creatorul a împărțit, a dat puțin, din darul Său.
Aș vrea să mai adaug imensa misiune a mamei, și rolul important de continuitatea a omenirii, forța cu care a înzestrat-o Dumnezeu. Pe femeia-mamă o văd ca fiind o verigă a lanțului infinitului, sau clepsidra infinitului, pentru că pe orice parte ai întoarce-o ea e neoprita scurgere a nisipului, continuitatea în sine. Ea nu poate fi un ciclu uroboric, pentru că misiunea ei o văd interminabilă.

Se poate vorbi despre misiunea fiecărui om, deoarece a venit aici pe Pământ să o îndeplinească.
Mara Emerraldi
29 aprilie 2021

Vizualizări: 42

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

♥ Gifted Guidance ♥: Introduction to Healing Oils of the Bible ~ by Dr. David Stewart, Ph.D.

Foarte interesant 

Multumiri domnilor Ioan Muntean si Caracas Mircea Florin pentru popas si gândul bun!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->