Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

sursa: material primit pe mail

Noile norme GDPR pentru sex

Prima regulă spune așa: trebuie să informați din timp persoana pe care o doriți în legătură cu intențiile dumneavoastră. Consimțământul trebuie să fie „clar, specific și verificabil”. Nu e suficient să dea din cap că acceptă sau să aprobe verbal, e necesar un acord scris. Așadar, înainte de a o duce la film ori la restaurant, treceți împreună pe la notar, să spună clar persoana la ce consimte, cum vrea și până unde. Adăugați schițe cu cote și dimensiuni, releveuri. 

Regula 2. Notificați din timp respectiva persoană asupra riscurilor la care se expune prin practicarea de activități cu caracter erotic. Scoaterea bruscă a hainelor poate provoca zgârieturi, contactul dintre epiderme conduce uneori la alergii (atașați ultimul buletin de analize), excesele duc uneori la prăbușirea de pe mașina de spălat. Post factum sunt posibile dezamăgiri ori pensii alimentare. În cazul persoanelor cardiace, decesul.

Regula 3. La cea de-a doua întâlnire prezentați-vă cu un avocat. Dacă lucrurile se precipită întru consumarea actului amoros, nu-i musai ca respectivul să rămână în cameră, poate veghea la respectarea clauzelor și de pe balcon. Important e ca polițele să fie semnate cel târziu în timpul orgasmului.

Atenție, băieți: sub nicio formă nu veți mai avea voie să vă lăudați cu cine și cu cât a durat. Sunt admise doar formulări ambigue: „a fost bine” ori „a mers”.

Aveți și obligații ulterioare. De pildă, informați persoana că are „dreptul de-a fi uitată”. Dacă începe să plângă și să amenințe că pleacă la mama, dați vina pe birocrații din UE.

În mediul electronic, sunteți obligat să folosiți Tinder GDPR, care are o excelentă metodă de ștergere a datelor: fie că dai cu degetul pe ecran spre stânga, fie că dai spre dreapta, persoana de interes dispare din baza de date. Versiunea are și o anonimizare perfectă: toate chipurile sunt blurate, pentru a nu se crea discriminări.

Să presupunem că sunteți pe Facebook și ochiți pe cineva care vă place. Sfatul meu: nu-i dați „Like”. Deja vă expuneți problemelor legale. Nici „Follow”: se poate lăsa cu ordin de restricție. „Block” din prima! Și „Report”. Închideți calculatorul și faceți un duș rece.

Dacă vreți totuși să-i trimiteți persoanei un mesaj în care să-i cereți datele de contact, scrieți în partea de jos a mesajului – „clar și concis”, așa cere UE – că nu-i veți folosi datele personale în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate. De asemenea, trebuie să precizați limpede care sunt acele scopuri. Grijă mare însă! Acestea nu trebuie descrise prea explicit, căci puteți fi dat în judecată pentru hărțuire sau limbaj obscen.

Recomandarea UE, dacă vreți să aveți o viață sexuală sigură, cu respectarea tuturor legilor și a regulamentelor în vigoare, e să alegeți cea mai de încredere persoană din lume: pe dumneavoastră. Chiar și atunci trebuie să vă invitați la o cină romantică doar în prezența a doi avocați și a unui psiholog, iar pe lista potențialelor riscuri să treceți și orbirea.

Vizualizări: 285

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Aurelia, am vrut s-o postez de când am primit-o dar eram ocupată... (nu cu sex, cu treabă! ) şi azi am găsit un moment de respiro! E nevoie şi de un pic de râs zilnic, nu?

Un proces de divorţ. Reclamanta:
— Domnilor judecători! Nu se mai poate! Când ne-am luat, o făceam o dată seara, o dată dimineaţa. După un timp, a vrut de două ori seara, de două ori dimineaţa. La vreun an de la casatorie, ajunseserăm la de trei ori seara şi de trei ori dimineaţa. Ei! însă în ultimul timp, se învoieşte de la serviciu ca s-o facem şi ziua de trei ori! Nu se mai poate aşa!
Judecătorii, bărbaţi nu tocmai tineri, au înţeles perfect problema femeii, dar dreptul la apărare al bărbatului fiind garantat de constituţie, i-au dat cuvantul şi lui, soţului:
— Dumneata ce-ai de zis?
Acesta, unul mic, sfrijit, care îşi stergea de zor fruntea imbrobonată de sudoare zise:
— Păi, domnilor judecători, ce să zic?! Eu si acum aş vrea!…

Imagini pentru sex bancuri

Imagini pentru sex bancuri

Imagini pentru sex bancuri

Ați uitat să preveniți și de acuzația de intimidare. Tocmai am încasat a n-a suspendare de 30 de zile (de la foasbook), acuzat de intimidare și hărțuirea....proștilor, care nu au găsit o replică inteligentă la proverbul meu "pesedist prost e un pleonasm". Sinistra Carmen Dan și-a pus lacheii la poliția internetului să blocheze opoziția...

© 2020   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

--> /********* ********/