Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Vizualizări: 216

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Bună dimineaţa Braşov! Venim şi noi din Corabia (nu cu corabia!)...

Bună dimineaţa tuturor!

Fotografia postată de Cristian Popescu.

Fotografia postată de Cristian Popescu.

Se pare  că neputinţa te-a pus în postura penibilă şi idioată în care neavând replică faţă de amuzamemtul meu - de data asta- ţi-ai permis să-mi ştegi comentariile.

Asta spune foarte multe despre tine şi despre politica PUMNULUI ÎN GURĂ pe care o foloseşti. N-ai replică -Pac- Pumnul în gură, şters comentariile şi gata!  Ai rezolvat situaţia.

Draga mea Aurelia, de abia aştept să văd cum ştergi şi de aici comentariile, pentru că asta mi-ar arăta că deţii puterea supremă în site şi cine nu-ţi face pe plac o "fură"! Nici nu mai pomenesc aici de caracterul faptelor tale.

Mă întreb, administratorul site-ului şi ceilaţi colegi ai tăi nu au nimic de spus în acest sens???

Cine eşti tu de-ţi permiţi să ştergi ce nu ai creat tu????

M-am păstrat în limitele decenţei.

Dar DECENŢA este un concept de care eşti străină.

N-ai putut suporta oglinda pe care ţi-am pus-o în faţă?? Păcat! Dacă erai cu adevărat puternică chiar îmi mulţumeai.

Aşa...Cedra dragă ai rămas un ORGOLIU imens care vrea să se impună şi atâta tot.

Greşeala cu"g"-ul însă tot a ta e!!!

Regret dna Sorina că dv. continuaţi mica gâlceavă şi pe teritoriile altor postări. Eu v-am îndeplinit dorinţa şi repostasem cele şterse. Doamna Aurelia şi-a asumat gestul şi şi-a cerut scuze. Ce rost mai au astfel de subiecte?

Nu sunt oficial în administraţia site-lui - am refuzat categori această răspundere - dar colaborez (prin reviste) direct cu dl. Muntean şi cunosc de la dânsul poziţia administraţiei. Deocamdată este în continuare de îngăduinţă. Dacă aveţi ceva de împărţit cu cineva de ce nu o faceţi în particular, pe mesageria privată? Ce vă roade - sincer - de nu puneţi capăt unor discuţii fără substanţă? Dacă doriţi să-mi răspundeţi vă rog să o faceţi în particular.

Pe acest site nu se aplică politica ştergerilor fără temei, şi chiar dacă au temei cele şterse de fapt sunt mutate într-o arhivă accesibilă doar administratorilor. 

M-am simţit responsabilă să intervin şi aici pentru că totul a pornit de la o postare a mea (preluată e adevărat, dar care până la urmă a scos din oameni adevăratul caracter, fapt ce mă face să nu regret postarea respectivă).

Sper că nu voi mai fi nevoită să alerg pe site pentru a vă răspunde dv. (mi s-ar confirma astfel informaţii pe care nu doresc să le iau în seamă).

Ba mai mult, aşa cum eu am fost invitată de organizatori şi moderatori, la rândul meu vă invit să vă concumaţi cuvintele şi cunoştinţele în comentarea poeziilor (sonetelor) postate la mini-concursul Cronopediei din această lună (unde aveţi posibilitatea oficială de a combate creaţia dnei Aurelia în termeni de specialitate) şi de ce nu pe viitor să participaţi şi ca autor şi ca evaluator al creaţiilor inedite propuse pin mini-concursurile lunare ale Cronopediei. Ce ziceţi, vă încumetaţi? (sincer la ediţia trecută m-am încumetat să particip cu 2 lucrări deşi nu aveam nici cea mai mică încredere că voi fi citită şi cu mândrie pot constata că am fost cea mai citită dintre concurente...)

Dna Sorina, mingea este acum în terenul dv.!

© 2020   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

--> /********* ********/