Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Informaţii

IT Professionals

Consultanta IT - Proiectare de retele mari, instalari si configurari de servere, configurari rutere, calculatoare hardware si software, programare, web design, SEO.

Daca vreun domeniu de mai sus este pasiunea ta, te rog sa vii alaturi de noi.

Site Web : http://www.facebook.com/hostingbv
Membri : 31
Activitatea Recentă : Aug 28, 2017

Raspunsurile sunt gratis!!!

Se pare ca, desi raspunsurile sunt pe gratis, sunt retineri in a pune intrebari... Sa inteleg ca nimeni nu are probleme de IT? Chiar la toti merg computerele impecabil?

Daca este asa, nu pot decat sa ma bucur :)

Have fun,

AgentK

Forum de Discuţii

Website-ul – Carte de vizita sau instrument de business?

Începută de Agent K Apr 30, 2013. 0 Răspunsuri

O intrebare pe care ar trebui…Continuare

Cuvinte cheie : gazduire, webhosting, webdesign, website

Website-ul: Stii cu adevarat ce-ti doresti?

Începută de Agent K Apr 30, 2013. 0 Răspunsuri

De foarte multe ori m-am…Continuare

Cuvinte cheie : business, site, pagina, webdesigner, website

"Tips and tricks" pentru computerul meu

Începută de Agent K. Cel mai recent răspuns de Camelia C Iul 21, 2012. 7 Răspunsuri

Calculatorul merge greu? Oare e virusat? Cum pot sa-mi dau seama? Ce pot sa fac? Ce antivirus pot sa-mi instalez? Gratuit sau cu bani? Ce update-uri mai pot sa fac calculatorului meu? Cat ma costa si…Continuare

Cuvinte cheie : programe, hardware, virusi, antivirus, calculator

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al IT Professionals !


inactiv
Comentariu publicat de Agent K pe Noiembrie 19, 2012 la 12:35pm

Ma bucur sa pot ajuta :) Si eu am avut de multe ori nevoie de ajutor in aceasta jungla a IT-ului si la randul meu am fost ajutat... 

Dar daca vrei sa te convingi ca IT-ul poate fi si funny, inscrie-te in comunitatea noastra: IrisTech.ro - For IT Professionals... si nu numai :)


inactiv
Comentariu publicat de ababei cristina pe Noiembrie 18, 2012 la 5:40pm

Buna seara draga prietene incantata de cunostinta si bucuroasa ca in sfarsit cineva ma va ajuta sa ies din labirintul asta unde am intrat ,Asa e ,fara prieteni nu putem  exista ,intotdeauna avem nevoie .De multe ori am avut probleme cu netul si am capitulat ,era peste puterile mele ,dar  multumesc ca existi  o seara minunata iti doresc


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Septembrie 14, 2012 la 9:39pm

@Delia Staniloiu - despre excesul de majuscule sau alte semne diacritice insirate in grupuri mai mari de 3, vedeti si unele precizari din propriul nostru Regulament!


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Septembrie 14, 2012 la 9:37pm

@Delia Staniloiu - nu ma bag ca musca-n lapte, dar in probleme de Excel ma consider specialist (ca si in Word) - fara falsa modestie, dar sunt programe pe care le-am studiat indelung si le-am aprofundat... Imi face placere sa ofer consultatii... Am nevoie de problemele cu care va consultati. Nu contest insa si capacitatile in domeniu ale colegului Agent K... Iar de la doi, sunt convins ca veti avea destule de invatat...

Asteptam - public - solicitarile si provocarile!


inactiv
Comentariu publicat de Delia Staniloiu pe Septembrie 14, 2012 la 6:10pm

Interesant. Am, aflat ceva, nu ştiam că asta înseamnă majusculele. Dar mi-a venit o idee...dacă tot sunteţi disapus să ne călăuziţi prin hăţişurile de nepătruns ale computerului...internetului poate că nu ar strica să începeţi domnia voastră a ne căcăuzii primii paşi aşa cum aţi făcut acum cu majusculele. Apoi fiţi sigur că întrebările or să curgă. Chiar eu am o mare problemă cu programul XCELL în care nu ştiu să lucrez şi-mi cam prind urechile. E ruşinos dar e adevărat dar nu mă dau bătută că doar n-o fi muntele Everest să nu-l pot escalada.


inactiv
Comentariu publicat de Agent K pe Septembrie 14, 2012 la 10:01am

Sugestie: Nu folositi scrisul cu majuscule daca nu este necesar. In limbajul nescris al internetului, folosirea majusculelor inseamna ca strigi la cineva...


inactiv
Comentariu publicat de Agent K pe Septembrie 14, 2012 la 9:58am

Nu e asa greu de invatzat si sunt de parere ca niciodata nu e prea tarziu sa te apuci sa mai inveti cate ceva. Pentru curatzat computerul am scris un minitutorial chiar aici pe Cronopedia.Pentru incepatori recomand utilitarul de windows <Disk cleanup>, din meniul de Accesorii. Daca aveti Windows XP atunci nu bifati <Old files>. Restul se pot sterge linistit. Dupa asta este indicata o defragmentare a partitiei C.


inactiv
Comentariu publicat de Muresan Nicolae pe Septembrie 14, 2012 la 12:54am

CHIAR SA CRED CA CINEVA VA AVEA RABDARE SA MA INVETE A.B.C. LA LAPTOP DIN PUNCTULASTA CHIAR CA SUNT IN PLOP ,HABAR NU AM  DE POATE SI ANII LA 63 ...DAR CHIAR AS DORI SA STIU SA STERG SI SA CURAT COMPUTERUL FARA SA STERG SI CE NU TREBUIE,SA POSTEZ SI EU POEZII SI VIDEOCLIPURI SAU CHIAR NUVELE SAU POZE FRUMOASE SI MULTE ALTELE DACA MAI AM VREO SANSA ,CONECTATIMA VA ROG !


inactiv
Comentariu publicat de Agent K pe Iunie 29, 2012 la 2:14pm

Deoarece timpul meu este foarte limitat si este foarte posibil ca raspunsul la intrebarile voastre sa existe deja, va rog sa cititi rasunsurile date deja inainte de a posta o intrebare. Chiar daca nu gasiti raspunsul la intrebarea vostra sunt sigur ca veti gasi alte informatii folositoare.

Have fun :)

AgentK


inactiv
Comentariu publicat de Agent K pe Iunie 29, 2012 la 12:28pm

Bineinteles ca este datoria noastra sa-i ajutam pe ceilalti membri sau vizitatori cu sfaturi sau consultanta in probleme legate sau conexe cu domeniile de mai sus.

Have fun :)

AgentK

 
 
 

© 2018   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support