Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

PARANORMALE ÎN CASĂ.

 

        Recent o prietenă, căreia eu i-am transmis mesajul că bea prea puțină apă, mi-a spus că nu se simte bine și are probleme cu capul. M-a surprins acest lucru deoarece eu o știu ca persoană plină de exuberanță și energie dar am convenit să-i fac, totuși o verificare.

        Pentru asta am parcurs mai multe etape, verificarea chakrelor, a locului în care doarme,  a energiei de protecție etc....totul era ok.

        La un moment dat am ajuns și la verificarea locuinței și am descoperit, cu ajutorul raportoarelor specifice, că are probleme de tip paranormal în casă și cu deosebire în bucătărie. Pentru că nu puteam merge mai departe fără ajutorul ei, am rugat-o să imi transmită câteva fotografii cu obiectele din bucătărie. Fiind o persoană serioasă a executat imediat câteva fotografii și eu le-am măsurat pe rând. Toate erau fără probleme cu excepția ultimeia la care măsurătoare îmi dădea că are în ea obiecte paranormale nocive.

        Realitatea este că nu se vedea mare lucru, dar trebuia insistat. Am observat în cadrul fotografiei, la partea superioară, un suport de televizor și o bucată din acesta iar măsurătorile mele  îl idicau clar ca fiind cel vinovat. Am solicitat suplimentar încă o fotografie numai cu televizorul și am și primit. Pentru că instrumentele mele arătau foarte evident că televizorul este autorul am mai cerut câteva date. Culmea a fost să aflu că acesta nu funcționează și este chiar scos din priză. Am făcut o verificare a razei de nocivitate și am fost iar surprins, deoarece aceasta era de cinci metri în jurul lui. Deci obiectul era nociv fără să funcționeze ca televizor. Explicații pot fi mai multe și nu știu dacă este cazul să le enumerăm pe toate. În principal am descoperit că anumite piese din televizor erau cele care aveau o influență nocivă. Ceea ce era însă ieșit din comun era faptul că piesa, sau pisele nocive nu făceau parte din construcția televizorului ci au fost adăugate la un moment dat, probabil, cu scopul de a face rău.

        Poate că multă lume este convinsă că acest lucru nu este posibil dar iată că este și mai ales că eu, cu tehnica pe care o am, pot determina de la distanță acest fenomen.

        Bineînțeles că am rugat-o pe prietena mea să scoată acest obiect din bucătărie, ceea ce a și făcut, iar după aceea a fost surprinsă de senzația de confort și libertate care domina spațiul.

        Acum vreo patru zile am avut un caz similar într-o altă locație. O doamnă mi-a spus că are stări de disconfort în dormitor și am rugat-o la fel să îmi fotografieze obiectele. Pe peretele de la capul patului se afla un obiect care reprezenta un fel de basorelief cu două mâini împreunate în poziție de rugăciune. Am măsurat și acel obiect era total nociv pe o rază de patru metri. Am rugat persoana respectivă să arunce obiectul la ghena dar mai înainte să-l distrugă pentru a nu ajunge la altcineva. Cum de a ajuns un astfel de obict cu o conotație foarte pozitivă să aibă caracter negativ? 

        Am aflat că piesa de decor a fost primită de la o doamnă cu niște ani în urmă. Făcând măsurători asupra acesteia  am constatat că este o persoană complet lipsită de energie și care poate fi dăunătoare oricărei ființe pe care o contactează. În acesată situație și prin atingerea unor obiecte le conferă acestora o stare negativă. Nu mai vorbesc de situația în care cu intenție , ea încarcă obiectele pe care le oferă cu energie negativă. Oricum, la final, doamna care deținea obiectul, l-a spart cu ciocanul , l-a aruncat la ghenă și lucrurile s-au liniștit.

        Sfatul meu este să fim atenți la tot ce ni se oferă și mai ales la cine face acest lucru. Sunt persoane negative care nu se recunosc cu acestă stare și care chiar oferă cu plăcere diferite obiecte dar din păcate acestea sunt încărcate, prin atingere, cu energia lor negativă.

        La fel și persoanele care gândesc ceva rău despre noi, fără intenția de a ne vampiriza, reușesc prin emiterea gândului lor să își înfigă un string ( cordon energetic al unui gând ) în spatele nostru și pe care apoi să-l purtăm ani de zile după noi fără să știm. O verificare în acest sens se poate face în câteva minute de un specialist ca și tăierea stringului respectiv. Senzația de eliberare este instantanee.

28.12.2019

Vizualizări: 29

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Lectura cu mare drag!

La mulți ani!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->