Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

semne pentru viitor

Iată, vin din nou pe pagină să vă relatez câteva semne despre ceea ce a însemnat viaţa mea, încă de pe când mă pregăteam să trec pragul vieţii ca femeie şi mamă. 

Deci mă hotărâsem de comun acord cu toţi ceilalţi să mă căsătoresc. Bucurie mare, că de, cine nu este fericit în asemenea momente?! Toate bune şi frumoase. Începură aşadar pregătirile de nuntă, cumpărători, forfotă mare, tot tacâmul,ca în urmă cu mulţi ani, altele erau timpurile. Să trec însă peste subiectele mai puţin interesante şi să amintesc despre sarea şi piperul poveştii mele, că de aceea vorbim despre paranormal. M-am visat într-o noapte mireasă. Eram pe un soclu, îmbrăcată întocmai ca în ziua preafericită. Mi-am aruncat palura peste un gard în partea stângă şi mi-am pus o alta. Şi s-a sfârşit visul. Mergând în timp, când lucrurile nu mergeau prea bine în familia mea, am adormit cu lacrimi în ochi şi durere în suflet. M-am rugat să mi se arate un semn care să măă lămurească cu privire la destinul meu, de atunci nesigur şi dur. Peste noapte mi-a apărut în somn Maica Domnului, mă privea, se ruga şi plângea. A doua zi, dimineaţa, din tabloul unde eram noi, mireasă şi ginere, el dispăruse, era doar cartonul gol. Să facem un salt peste timp. De data asta eram în biserică împreuna cu naşii de cununie, dar aşezaţi invers, ginerele şi naşul în partea dreaptă, iar eu şi naşa în partea stângă. Dintr-o dată o furtună ne-a aruncat pe pragul bisericii, iar preotul a spus că ielele erau mânioase.

Am considerat că e un simplu vis, deşi nu l-am tratat cu indiferenţă şi nici nu  mi-am permis a-l uita.  Dar să merg mai departe cu relatarea... Mergeam spre casă, iar în faţa mea a apărut o verighetă de argint. Am ridicat-o de jos şi mi-am privit verigheta. Nu mai era de aur, coclise şi când am vrut să o trag de pe deget, era coclită şi mă durea degetul îngrozitor. Totuşi am reuşit. Am aruncat-o peste un gard în partea stângă şşi mi-am pus cealaltă verighetă pe deget. Eram fericită că aceasta nu va mai cocli, chiar daca era de argint. 

  Ei, dragii mei, ce să fi însemnat toate acestea? Adevărul există, cei care mă cunosc îl cunosc, dar vă întreb pe voi, oare nu fac toate acestea parte din paranormal? Pentru ce am ştiut eu toate aceste adevăruri înainte ca ele să se fi întâmplat?! Ce sunt eu? Cine sunt? 

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->