Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Informaţii

TERAPIA CU ADEVAR

Dacă ar fi să definim epoca în care trăim, una dintre definiţii ar trebui să se refere obligatoriu la terapii. Se fac terapii cu orice. Cu frunze de păducel sau mentă, cu raze X, cu raze Y, cu tot ce se poate cuantifica.

Membri : 38
Activitatea Recentă : Aug 28, 2017


Şi pentru că mai toate terapiile se adresează „fizicului”, e cazul să ne aplecăm şi către partea invizibilă cu un tratament special. E vorba de terapia cu Adevăr, extrem de necesară celor care vor să se detoxifieze la nivel mental, să-şi oxigeneze sufletul şi să mai ardă din grăsimile minciunilor care s-au depus în strat gros peste existenţă. Pentru început, e bine să se facă apel la un specialist numit îndeobşte preot, care prin taina spovedaniei poate pune primul diagnostic, dar face şi prima vindecare. După ce începutul a fost făcut, se poate urma tratamentul cu doze homeopatice de Adevăr, administrate atunci când e cazul. Un adevăr spus frust şi fără menajamente e ca apa oxigenată. Omoară microbii, dezinfectează rana şi o lasă curată, chiar dacă la început ustură îngrozitor. Terapia cu Adevăr are nişte avantaje imense. În primul rând, nu eşti obligat să ţii minte ce şi cui ai spus. Nu eşti obligat nici să faci dovadă de maxi-imaginaţie, ca să acoperi o minciună cu altă minciună şi să mai fii şi credibil. Nu eşti obligat să nu răspunzi la telefon, pentru că simţi că ar trebui să dai explicaţii celor pe care i-ai minţit. Şi din punct de vedere economic adevărul te scoate în avantaj: nu mai dai zeci de telefoane pentru a convinge pe cât mai mulţi că minciuna spusă de tine e adevărul gol-goluţ şi nici bani pe medicamente de îmbunătăţire a memoriei, ca să ţii minte toate neadevărurile.

Forum de Discuţii

IMPACA-TE CU VIATA !

Începută de victoria preotesescu. Cel mai recent răspuns de victoria preotesescu Dec 11, 2012. 5 Răspunsuri

Impaca-te cu viata "Ca sa fii un pic…Continuare

Cuvinte cheie : VIATA

Roaga-te

Începută de Mihaela Moşneanu. Cel mai recent răspuns de victoria preotesescu Dec 9, 2012. 3 Răspunsuri

Vorbeam, la un moment dat, despre semne, despre dualitatea sufletului, despre imbinarea extremelor in eul fiecaruia. Pendului interior, genereaza mereu, efecte secundare, aproape antagonice. Este…Continuare

Cuvinte cheie : Plan, Divin, Sale, bratele, CALE

Terapia pentru gânduri negative

Începută de Lenuş Lungu. Cel mai recent răspuns de Lenuş Lungu Apr 28, 2012. 6 Răspunsuri

Principiul polarităţii, unul dintre cele şapte secrete sacre, spune că orice lucru îşi are opusul lui. De exemplu,…Continuare

Cuvinte cheie : energie, gânduri, terapie

Terapii transpersonale

Începută de Lenuş Lungu. Cel mai recent răspuns de Lenuş Lungu Oct 20, 2011. 6 Răspunsuri

Termenul de ”transpersonal” a fost lansat de…Continuare

Cuvinte cheie : transpersonale, Terapii

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al TERAPIA CU ADEVAR !


inactiv
Comentariu publicat de LUNGU ELENA pe Martie 23, 2011 la 3:44pm
Interesante informatii si utile,sunt interesata, multumesc!

admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe Martie 18, 2011 la 7:28pm
Vă urez bun venit!


More Welcome Comments

ACTIV
Comentariu publicat de Burde Victor pe Martie 18, 2011 la 6:33pm
Vă mulţumesc pentru invitaţie!
Comentariu publicat de Cristian Muresanu pe Martie 17, 2011 la 9:45pm

Vindecare prin fenomenul de bioalchimie

 

7.2 VINDECAREA MIGRENEI CRONICE DE 25 ANI
Migrena nu este o maladie în sine, ci o afecţiune severă bazată pe o simptomatologie constantă, care s-a manifestat fără urmări fizice asupra organelor sau sistemelor corpului, dar cu foarte multe suferinţe. Migrenele reprezintă la ora actuală un flagel al omenirii, alături de bolile cardiace şi stress.
Cauzele acestora sunt, de cele mai multe ori, necunoscute, dar tratamentele pot oferi rezultate, cel puţin pe durata menţinerii efectului medicaţiei alopate. Vindecarea definitivă s-a produs la 1 august 2006.
NOTIŢE DIN JURNAL:
Primii 15 din cei 25 ani de migrene, care au început în jurul vârstei de 15 ani, i-am petrecut în cele mai înfiorătoare dureri de cap, în număr de ca. 100 asemenea dureri pe an, a căror durată era cuprinsă de la 2-3 ore până la 36 ore fără întrerupere. La început nu s-a descoperit vreo cauză. Cu toate acestea, mi-a fost dat să ajung la un medic care a „nimerit” să-mi prescrie singurul medicament posibil care îmi putea anula durerile, cu condiţia (greu de realizat la acea vreme), de a le conştientiza exact în momentul apariţiei şi să iau atunci imediat o tabletă.
La numai 5-10 minute întârziere, nici nu mai avea rost să mă gândesc la tabletă deoarece nu mai avea efect. Pe cât ar putea părea de banal, cel mai greu lucru a fost acela de a deveni conştient de primele semne ale apariţiei unei dureri de cap.
Am fost afectat minute sau ore în şir zilnic, de imposibilitatea de a mă concentra la materiile de studiu, de frica apariţiei durerilor şi de a-mi da seama prea târziu. Luam tableta (care se numeşte Fasconal), uneori şi la o „alarmă” falsă precum o pulsaţie uşoară în zona tâmplelor, sau hipertermie la nivelul frunţii.
Următorii 10 ani de migrene s-au derulat în perioada 1990-2006, dar cu consecinţe mai puţin severe. Numărul acestora a scăzut de la ca. 100 spre 30 şi apoi ca. 20 de dureri foarte mari de cap, pe an, dar în realitate au persistat numeroase dureri de mai mică intensitate, pe care le consideram „suportabile” şi care nu au fost luate în considerare. În toţi aceşti 25 ani de migrene am consumat peste 2500 de tablete de Fasconal (care e o combinaţie de acid acetilsalicilic, cafeină, paracetamol şi fenobarbital).
Migrenele puteau să apară la orice concentrare mentală de peste 2 ore, meditaţie mai lungă de 20 minute sau după somnul de amiază (care, în prezent, a devenit relaxarea conştientă de amiază). Durerea apărea şi sub influenţa unor factori de stress, oboseală fizică, aplecare bruscă sau ridicare bruscă de la sol, efort psihic sau chiar fără motiv.
Acest capitol nefast s-a încheiat definitiv duminică 1 iulie 2006. Mintea mea este acum mai clară şi mai mobilă ca oricând, devenind instrumentul prin care pot aborda o viziune de ansamblu asupra fenomenelor şi evenimentelor despre lume şi viaţă, o mult mai bună apreciere a căii de mijloc, a echilibrului între raţiune şi intuiţie, evitând fanatismul.
Nu pot să nu amintesc aici întâlnirea mea cu medicul Dr. „Y”, care a avut un impact esenţial în 1993. Fără aceasta aş fi căzut în fanatism, care m-ar fi orientat, probabil, spre cu totul alte evenimente. De la el am învăţat calea de mijloc, echilibrul, curajul de a spune adevărul şi respectul faţă de cuvânt.
Acum pot lucra intelectual destul de mult fără să obosesc, pot face orice efort mental fără frica reapariţiei durerilor de cap din trecut.

7.4 AMELIORAREA DISCOPATIEI LOMBARE BILATERALE
Această maladie a început să progreseze dela 25 ani până la 37 ani, când a început să se manifeste simptomatic cu mare severitate. Singurele medicamente care ameliorau temporar durerile au fost combinaţiile de tipul clorzoxană cu piroxicam 40 mg supozitoare, dar din decembrie 2005 ele nu au mai avut efectul scontat. Mărirea exagerată a dozelor şi combinarea acestora, fără prescripţia medicului, au favorizat acumularea lichidelor în corp şi „îngrăşarea” de la 64 la 72 kg în numai 30 zile. Suplimentar, au apărut semne ale unei periartrite cu dureri majore la omoplaţi şi ceafă, însoţite de migrene şi noi dureri de spate. În perioada decembrie 2005 – ianurie 2006, am consumat doze periculoase de aproape 0,8 g diclofenac pe zi, în speranţa ameliorării durerilor.
În ianuarie 2006, am fost programat la şedinţe de fizioterapie, dar cu şanse minime de recuperare. Starea de sănătate s-a deteriorat de la o zi la alta iar cea de disperare s-a amplificat continuu. A opta zi de fizioterapie din cele 10 prescrise a fost la 3 februarie 2006, data declanşării reacţiilor bioalchimice. În acea după-amiază, lucrurile s-au schimbat definitiv. Durerile de umeri au dispărut după primele 3 zile iar cele de spate după aproximativ încă o săptămână. Ocazional au mai revenit, dar la intensitate mult redusă, de obicei suportabilă, şi rareori a fost necesară medicaţia antiinflamatoare alopată.
Cu toate acestea, procesele bioalchimice nu au oferit suficientă energie vitală pentru a vindeca discurile intervertebrale. Investigaţiile imagistice prin RMN din decembrie 2007 şi august 2008 au confirmat menţinerea afecţiunii, în pofida reducerii semnificative a crizelor dureroase şi duratei acestora. Dar, cu ajutorul a 3 şedinţe de bioenergie oferite de către Dr. „Y”, afecţiunea a fost foarte mult ameliorată şi în prezent pot realiza eforturi fizic de durată (detalii la paragraful 8.7.4.3)


admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe Decembrie 16, 2010 la 10:08pm

inactiv
Comentariu publicat de miron nicoleta pe Noiembrie 16, 2010 la 12:48pm
O dată o maimută din evul anecdotic,

Venind la sfat pe creangă de arbore exotic,

A zis: Atenţie! Sunt foarte ofensată…

Circulă-n lume vorba, deloc adevarată,

Că omul ar descinde din buna noastră rasă…

Însăşi ideea asta imi pare odioasă…

Aţi pomenit vreodata divorţuri printre noi,

Copii lăsaţi pe drumuri sau imnuri de razboi?

Cine-a vazut in hoarda la noi bolnavi mintali,

Drogaţi, lacomi de cărnuri şi homosexuali,

Escroci, bandiţi, gherile sau vreo tutungerie?

În neamul nostru nobil nu vezi aşa prostie.

Noi nu avem mafii crude în stirpea noastră aleasă,

Nici terorişti, manele, nici luptele de clasă!

Cât am batut eu jungle, scuzaţi, n-am observat

În obştea de maimuţe, cocotier privat,

Nici garduri şi nici paznici, nici pui murind de foame

Sau omorâţi în taina de aşa-zise “mame”…

Nu veţi vedea vreodata cat soarele si luna

O minte de maimută dospind in ea minciuna!

Chiar de aş fi silită de vreun laborator,

N-aş deveni port-bâtă şi nici informator.

Şi iată încă una din lumea cea de jos:

La noi nu se întâlneste razboi religios

Nici “sfinte inchizitii”, nici libertate-n lanţuri,

Nici chefuri după care să ne culcăm în şanţuri

Şi nici o îndoiala ce duce la ateism,

Nici ordini materiale, nici materialism…

E adevărat ca omul a coborât ca soi,

Dar să fim rezonabili: n-a coborât din noi.

inactiv
Comentariu publicat de miron nicoleta pe Noiembrie 16, 2010 la 12:42pm
1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA “Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat”
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA “Roaga-te sa iasa pata aia din covor”
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA “Pentru ca asa am zis eu, de-aia”
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA “Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras”
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA “Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi”
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL “Uita-te la murdaria de pe ceafa ta “
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA “Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea”
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA “Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!”
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII “Eu te-am facut, eu te omor!”
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI “Nu te mai comporta ca taica-tau”
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA “In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu”
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA “Asteapta numai pana ajungem acasa”
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI “O sa ti-o primesti cand ajungem acasa”
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL “Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine”
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT “Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata”
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA “Esti exact ca taica-tau”
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC “Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?”
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA “Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi”
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA “Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine”

admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe Septembrie 11, 2010 la 10:01am

inactiv
Comentariu publicat de DOINA pe August 8, 2010 la 12:27pm
ACCEPTA-TE ASA CUM ESTI!


Esti multumit de tine?De felul cum arati si cum traiesti?De viata ta pe care ti-a dat-o cel de sus,cu bune si cu mai putin bune?
Citeste randurile de mai jos...priveste imaginile....si....daca te-ai plans vreodata ca viata e grea...aminteste-ti ca exista oameni pe lumea asta cu adevarat batuti de soarta!


Faceti cunostinta cu Leon Botha, un cunoscut DJ african si pictor. Are 25 de ani, dar din cauza unei boli extrem de rare arata ca de 80. Specialistii spun ca este un caz care apare 1 la 8 milioane.


Leon Botha sufera de o boala numita Progeria care ii provoaca imbatranirea prematura.

Pentru lumea medicala, el este un caz aparte pentru ca, in ciuda bolii, a supravietuit cu aceasta suferinta timp de 13 ani si nu pot estima cat va mai trai de aici incolo.

In ciuda aspectului sau care i-a adus supranumele de Omul-extraterestru, Leon nu a abandonat lupta cu viata. Dimpotriva! Acceptandu-si conditia, s-a aratat lumii asa cum este el, folosindu-se din plin de un foarte bine dezvoltat simt al umorului.

Asa se face ca s-a lasat, cu inteligenta, fotografiat in cele mai amuzante pozitii, care aduc aminte, ce-i drept, de umorul negru.

Leon a "jucat" astfel rolul mumiei unui faraon, al unui boxer de performanta sau chiar al ... Doamnei cu Coasa. Totul, pentru a demonstra ca pana si o boala cumplita cum este cea de care sufera poate fi privita si altfel.


inactiv
Comentariu publicat de DOINA pe Iulie 29, 2010 la 2:22pm
Terapia "Te iubesc"

Tuturor ne place sa credem ca stim sa iubim si, indiferent daca avem sau nu o definitie pentru aceasta stare, o consideram unul dintre cele mai pure sentimente omenesti.

Stiati insa ca iubirea poate deveni tratament
Stiati ca iubirea devine, chiar la un nivel fizic, pansament chiar pentru unele afectiuni grave?

Va mai aduceti aminte de noptile cu temperatura si dureri de cap, cand, vegheati de mama, alinarea acesteia indeparta orice urma de spaima? Cand iubirea mamei fata de puiul bolnav tamaduia durerile?

Iubirea ca tratament Dar cand persoana iubita va masa genunchiul ranit si toata durerea disparea intr-o secunda? Ori cand, cu un masaj, orice neplacere era indepartata imediat si o stare de bine va invaluia trupul?

Joaca alaturi de copilul
d-voastra va alunga orice disconfort, bucuriile alaturi de persoanele dragi indepartau orice nor negru din sufletul d-voastra, orice depresie, orice durere, nu e asa?

Zi de zi avem dovada faptului ca iubirea face minuni in ceea ce priveste starea mentala, emotionala, fizica, iar descoperirile din lumea medicala ne confirma acest lucru: persoanele care daruiesc si primesc iubire sunt mai fericite, iar fericirea prelungeste durata vietii, indeparteaza stresul si oboseala, scurteaza perioada de vindecare a leziunilor, indeparteaza depresia, imbunatateste memoria si puterea de concentrare, etc.

Iubirea ca tratamentMai mult decat atat - sunt cunoscute cazuri de remisie a leucemiei in intreaga lume, cu ajutorul "terapiei cu iubire". Astfel, persoanele bolnave care sunt inconjurate de iubire si grija, raspund evident mult mai eficient tratamentului medicamentos pe care il urmeaza.

Nu degeaba leucemia este numita si "boala sufletelor triste".

Nu va fie frica sa iubiti si nu va temeti sa fiti iubiti - astfel veti avea parte de cel mai natural tratament posibil!
 
 
 

© 2018   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support