Biblioteci

Biblioteca este o colecţie privată de cărţi şi alte medii de stocare a informaţiilor, dar şi locul (clădirea sau spaţiul virtual) care adăposteşte astfel de colecţii.

Ne propunem să găzduim în cele ce urmează astfel de spaţii virtuale, organizate după criterii editoriale, tematice sau informaţionale specifice.

Rafturile diferitelor colecţi virtuale sunt afişate cu acordul autorilor sau administratorilor acestora.

Pentru a deschide rafturile unei anume biblioteci faceţi clic pe logo-ul (sigla) bibliotecii dorite sau alegeni titlul dorit din submeniurile afişate pe bara de meniuri sub cuvântul „Biblioteci”.

REVISTA CRONOS

ANTOLOGII CRONOPEDIENE

COLECŢII ŞI CĂRŢI DE AUTOR

BIBLIOTECA ROGRUP

BIBLIOTECA GRAI ROMÂNESC

BIBLIOTECA MAIA MARTIN

BIBLIOTECA NEGRU PE ALB

BIBLIOTECA CASTELUL FERMECAT

BIBLIOTECA BACIU

BIBLIOTECA DANDU BRIEL

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


ACTIV
Comentariu publicat de DANDU BRIEL pe Aprilie 14, 2018 la 5:59pm

Următoarea carte este ,, Mareea , cu PRIVIREA ațintită spre STELE!,, În care o fetiță paranormală ajnge experta a guvernului și rezolvă nenumărate cazuri chiar personale!


ACTIV
Comentariu publicat de DANDU BRIEL pe Ianuarie 13, 2017 la 4:01pm

În cea de a patr-a carte, care încă nu este pe raft, este vorba de puterea omului de a se vindeca singur prin propria lui voință, gândire și credință. După un accident în care își pierde memoria personajul principal se retrage între munții de gunoaie de la marginea unui oraș unde stă zece ani fără să mai știe nimeni nimic de el. Printr-un miracol creeat de propria gândire el își revine treptat, află cine este cu adevărat și rămâne uluit! Cartea nu se poate povesti dar se poate citii atunci când va intra pe raftul bibliotecii.
Ea este dedicată celor care practică Atingerea cuantică și în această seară am lansare ei între specialiștii acestei arte vindecătoare!

© 2022   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->