PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA CONŢINUTULUI

Pornind de la Pagina principală Acasă– unde poţi afla sinteza ultimelor noutăţi pe reţea – poţi naviga pe pagina ta personală în cadrul reţelei (Pagina mea) – unde ai multiple posibilităţi de personalizare a conţinutului şi aspectului dorit –, sau pe oricare din celelalte pagini, după cum urmează (scurt cuprins introductiv):

a) Pagina Acasă (pagina principală a reţelei, ce cuprinde un sumar al conţinutului şi activităţilor reţelei)

b) Pagina Invitaţie (un formular cu ajutorul caruia puteţi invita şi alte persoane în această reţea)

c) Pagina Pagina Mea – este de fapt pagina personală a fiecărui membru înscris, care poate fi personalizată conform dorinţelor fiecăruia. Periodic, această pagină poate include subpagini ale administratorilor reţelei sau ale membrilor cu activitate deosebită.

d) Pagina Membri – îţi oferă o listă completă a membrilor reţelei noastre, cu subpaginile Membri activi azi (o listă a membrilor cu diferite contribuţii în ultimele 24 de ore), Harta membrilor (o aplicaţie care îţi permite localizarea geografică a membrilor reţelei – îţi poţi marca propria locaţie facând clic pe link-ul Edit My Location aflat in colţul din stânga sus al hărţii, introducând datetele solicitate şi apăsând apoi butonul Update).

e) Pagina Bloguri – conţine articole periodice sau şi cu actualizare neîntreruptă, ce au de obicei un caracter personal, publicate de membri reţelei (un fel de jurnal de bord, actualizarea blogurilor constând nu în modificarea directă a textului existent, ci în adăugiri de texte noi, , toate contribuţiile fiind afişate în ordine cronologică inversă [cele mai proaspete apar imediat, sus, la vedere]). După adăugarea primei tale însemnări de blog, o casetă Blogul meu va apare şi pe pagina ta personală. Periodic, această pagină poate include subpagini cu trimiteri către diferite bloguri.

f) Pagina Grupuri – este o pagină care conţine o grupare a anumitor membri ai reţelei după criteriul afinităţilor personale sau după criteriul tematic. Te poţi înscrie în oricare din grupurile deja existente sau îţi poţi crea propriul tău grup (devenind astfel şi administrator al acestuia). Şi pe această pagină ai posibilitatea ideală de a-ţi plasa creaţiile personale, în cadrul grupurilor tematice deja existente, sau a propriului grup, însă nivelul de orgahizare în catrul temelor grupului este mai puţin eficient.

g) Pagina Forum – conţine o colecţie de discuţii între membri reţelei, organizate pe diferite categorii tematice, categorii iniţiate de de unul din membri şi apoi dezvoltate de ceilaţi prin noi răspunsuri personale. Pe această pagină, poţi iniţia ca temă de discuţii, de exemplu, propriul volum de creaţii literar-artistice (volum virtual de poezii, povestiri, nuvele etc.), în care apoi succesiv şi la termenele dorite să adaugi ultimele tale creaţii. Pentru acest gen de contribuţii îţi recomandăm această pagină (ea oferă posibilitatea regăsirii organizate a acestora) şi nu pagina de bloguri, care nu are o astfel de posibilitate de centralizare.

h) Pagina Media – îţi oferă posibilitatea de a pătrunde în lumea contribuţiilor muzicale, fotografice sau video. Detalii privind aceste contribuţii găseşti pe această pagină.

i) Pagina Evenimente – conţine un calendar al unor evenimente culturale, artistice, ştiinţifice etc. care se defaşoară în diferite locaţii, la care membri reţelei pot participa direct (având posibilitatea de a se întâlni în fapt cu alţi membri participanţi), sau indirect, virtual, prin completarea datelor despre eveniment cu informaţii în strânsă legătură cu acestea.

j) Pagina Cartea Sfinţilor – o colecţie de aplicaţii web cu informaţii despre evenimentele religioase ale zile şi un calendar-calculator al evenimentelor ortodoxe

k) Pagina Calendarul zilei – o altă colecţie de aplicaţii cu informaţii despre aniversări, citate, curiozităţi, audiţii radio online.

l) Pagina Note – o colecţie de note, articole, comunicate, răspunsuri ale administratorilor; esteo pagină pe care o poţi citi, însă nu poţi comenta.

m) Pagina RSS Pages – este o pagină dinamică (o aplicţie web) care afişează în timp real activitatea pe site-ul reţelei (culegănd informaţii noi de pe 6 pagini diferite); conţinutul paginii este vizibil şi într-o casetă corespunzătoare de pe pagina principală Acasă.

n) Pagina Regulament – conţine un set de instrucţiuni, norme, reguli care asigură bunul mers al activităţilor pe această reţea. Această pagină este şi ea dinamică, conţinutul ei se modifică periodic şi îţi recomandăm ca şi tu să te pui la curent cu noutăţile, citind periodic conţinutul ei.


Pe măsură ce vor fi adăugate pagini noi, vei fi informat oportun despre aceasta. Te rugăm în continuare să citeşti şi recomandările şi instrucţiunile specifice folosirii fiecărei pagini/subpagini.


© 2022   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->