Zile de naştere

Uite taxa, poftiți!


Ar spune asta guvernul mizerabil de azi! După ce ne-au ucis de nu știu câte ori guvernele iliesciene, iată, vine acum, cel de față, la fel de iliescian, care.... ne propune.... speranțe.
După ce ne-a distrus totul, guvernarea diabolic-criminală iliesciană, iată că cei de azi, urmașii celor de ieri, aplică aceleași metode de nimicire a poporului.
Ne „ameniță” că ne dau înapoi niște bani, fie ei și aceia pe care ni i-au luat când am vrut să înmatriculăm mașini din import. Guvernul (toxic) actual, „tare” blând cu poporul român, ne-nfioară cu noi taxe și ca să nu.... observăm, zice că ne dă banii înapoi pe ce am plătit ilegal cu câțiva ani în urmă.
Plătim, măi, nenea Guvernule, plătim, că așa vrei tu, dar hoții ăia ai tăi care ne-au pus aceste dări în spinare ce plătesc pentru greșelile lor?
Dacă tu, Guvernule, spui că trebuie să primim niște bani furați de un alt guvern la fel de hoț ca și tine, noi îi primim, dar întrebăm și noi așa.... de-a proasta..., cei care au greșit, când plătesc?????
Orice contribuție pe care, TU, o inventezi, noi o plătim, dar...., spune-ne și nouă mai din timp cât vom mai plăti ca să vă ținem pe voi, trântorii poporului român, pe voi statul, cel mai mare hoț al poporului român?
Azi am fost să recuperez hoția pe care mi-a făcut-o Guvern-Parlamentul român.
Aceeași birocrație comunistă! Trebuiesc forme, formulare de completat, timp pierdut, pentru că un fost guvern scârbos de hoț al țării mele a greșit. El nu plătește pentru greșeala lui că ne-a furat și nu va plăti!
Noi, cei oropsiți care-i alimentăm cu taxe babane, plătim cu speranțe că ne vom lua înapoi bruma de mărunțiș furat pentru campania electorală. Veșnica, eterna campanie electorală!
De ce trebuie să merg eu, un om care a muncit și a „donat” statului tot ce a vrut el, statul, peste 44 de ani să-mi iau banii cu care am fost jefuit?
De ce trebuie să completez atâtea formulare prin care plătesc, la fel de barosan, niște trântori ai statului care-mi fură poporul, când este foarte simplu: Cine a greșit, să plătească! De ce să mor plătind rate? Ce vrea acest guvern criminal? Ce vrea acest partid paranoic în metastază criminală???
Dați-mi banii înapoi, hoților, criminalilor!
Nu mă pedepsiți de două ori, criminalilor!


11092017 – Băile Olănești

Vizualizări: 23

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

Comentariu publicat de Pop Dorina pe Septembrie 14, 2017 la 9:56am

Printre rânduri, disperarea absoarbe mesajul. Da, sunt hoți! Da, nu le pasă de noi, chiar dacă pe sticlă repetă întruna: „Vom face, vom drege!” Ideea care mă roade pe mine este incompetența „nenea Guvernule!” Când ne vor conduce oameni competenți? De ce ne lăsăm fraieriți la alegeri votând prost sau ignorând procesul votării? Întrebări, întrebări pentru ale căror răspunsuri țara plânge, iar poporul (transformat din păcate într-o masă manipulantă) se complace în nepăsare.

Comentariu publicat de AureliaAlbAtros pe Septembrie 13, 2017 la 3:49pm

Nu mă pricep la politică, dar, după umila mea părere,

nu putem separa guvernele,

toate au fost la fel, dar fiecare-n stilul lui!

© 2018   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support