Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Am lovit lumina

 

Am murit tăcută între străzi ude de sânge, voi fi legat atunci vocea mea de malul mării pentru a-ţi uda picioarele iubirii. Am sigilat uşile mâinilor în ritmul ameţitor născut din râsul degetelor.

Azi, ca un moloz rănit, picioarele mele merg orbeşte, mâinile îmi picură degetele peste mizerii şi sânge. Sufletul nu-mi mai ascultă dragostea, ţipă, mă toarnă ca o ploaie cu paşi pe care nu-i mai auzi.

Părul meu plânge, hainele mele se udă cu lacrimi, am nevoie de mii de secunde să te îmbrăţişez, braţele mele să-ţi fie adăpost, dar pielea nu mă ascultă, în fiecare clipă respiraţia mea a murit deja de lovitura luminii. Ochii mei bat din fereastră în fereastră, pietrele mele din lacrimi fac zgomot pentru a-ţi sparge privirile ce se rotesc pe trupul ca şi gol de umezeala plânsului, eu nu mai văd, nu mai aud, nu mai simt durerea luminii. Am pierdut un timp, am terminat iar şi iar cea de-a doua zi, mereu a doua zi, poate că mâine nu voi mai auzi soarele cum se ridică în tăcerea ce ţipă în jur.

Am murit ca o briză a spaţiului, am auzit un pian în agonie, o vioară a trecut printr-o chitară încadrată de un banner rupt. Respiraţia ta s-a acumulat în emoţiile mele, am auzit-o, dar nu mă ascultă, mă loveşte cu durere.

Poate că mâine totul se va fi oprit şi tu trebuie să afli că eşti comoară mie.

Spune-i comorii acesteia cât de mult îmi place marea, spune cerului dezastrul sufletul meu, acum, pentru că am nevoie să țip, fără dragostea ta mă pierd într-o mie de bucăți. Spune-mi că nu putem pierde în terenul străzilor, înainte de preludii sau după căile aşternute un fel sau altul.

Nu, nu putem rata nici măcar o secundă din acest amor, un moment nu poate fi pierdut, nici chiar pentru un moment, deoarece mâine vom fi fost un alt cântec și numai legaţi de același trup putem învinge întunericul.

Ascultă dragoste, auzi strigătul meu de astăzi, sufletul meu, dragostea mea infinită, destinaţia mea, spiritul meu mai luminos decât al tău depășește într-un război tot ce trebuie să lovească pe pământ. Am lovit lumina care m-a lovit...

 

Vizualizări: 183

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


moderator
Comentariu publicat de Daniela Vîlceanu pe Iunie 28, 2019 la 10:21am


ACTIV
Comentariu publicat de Mihaela Moşneanu pe Iulie 16, 2018 la 3:32pm


moderator
Comentariu publicat de Pop Dorina pe Iulie 16, 2018 la 7:38am

Imagini pentru citate despre lumina si intuneric


moderator
Comentariu publicat de Nitu Constantin pe Iulie 15, 2018 la 10:13am

Lumină lovită da, dar câți fotoni fură loviți? Felicitări!

© 2022   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->