Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Noul sistem de publicare în reviste şi de achiziţionare a acestora

Noul sistem de publicare în reviste şi de achiziţionare a acestora

 

Redacţiile revistelor şi vor continua selectarea autorilor şi a creaţiilor acestora pe baza valorii lor e atât pentru membri site-lui care publică pe paginile acestuia cât şi pentru orice scriitor care publică pe paginile de facebook, wordpress sau bloger (blogspot) administrate de Biblioteca .

Publicarea selecţiilor în paginile celor 2 reviste se va face ca şi până acum în funcţie de tematica numerelor respective. Cele 2 reviste îşi vor continua apariţia în format electronic dar pentru apariţia în format tipărit se va ţine seamă de comenzile înregistrate la ultimul număr de revistă apărut. Frecvenţa de apariţie a revistelor va fi de 1 număr la 1, 2, sau 3 luni, funcţie de comenzi şi materiale selecţionate.

Autorii publicaţi vor putea achiziţiona revistele la preţurile de 10 lei/ex – şi 12 lei/ex. – (taxe de trtansport incluse) ca şi până acum, dar şi prin sistemul de abonament/pachet reviste de mai jos:

 •  pentru revista :
  • pachetul/abonamentul de 50 lei – include 5 numere de revistă plătite plus unul (ultimul număr tipărit); cel ce achiziţionează acest pachet va fi publicat cel puţin pe 2 pagini în fiecare din cele 5 numere plătite – exemplarul se acordă indiferent dacă este sau nu publicat în acel număr;
  • pachetul de 10 lei – include un număr de revistă; cel ce achiziţionează acest pachet va fi publicat pe 1 pagină de revistă;
  • comenzile individuale de multipli de 5 exemplare se asimilează unui pachet/abonament;

 • pentru revista :
  • pachetul/abonamentul de 60 lei – include 5 numere de revistă plătite plus unul (ultimul număr tipărit); cel ce achiziţionează acest pachet va fi publicat pe 2 pagini în fiecare din cele 5 numere plătite – exemplarul se acordă indiferent dacă este sau nu publicat în acel număr;
  • pachetul de 12 lei – include un număr de revistă; cel ce achiziţionează acest pachet va fi publicat pe 1 pagină de revistă;
  • comenzile individuale de multipli de 5 exemplare se asimilează unui pachet/abonament;

Dacă pentru fiecare număr de revistă se cumulează un număr de minim 30 exemplare, revista va fi tipărită; dacă la 2 numere consecutive nu se poate realiza tipărirea, sumele plătite prin comenzi vor fi returnate şi revista nu nu va mai fi tipărită.


Autorii care comandă oricare din pachetele de mai sus au prioritate la publicarea în paginile revistelor în măsura în care textele propuse de ei corespund criteriilor de selecţie. În cazul în care un text nu răspunde acestor criterii redacţia va lua legătura cu autorul respectiv pentru a stabili condiţiile de înlocuirea a textului respectiv.

Comenzile pentru achiziţionarea oricăruia din pachete se transmit pe mesageria internă a site-lui (către Ioan Muntean) sau pe adresa de mail fabulatortemporis@gmail.com, iar prin răspunsuri la acele mail-uri veţi primi datele concrete de trimitere a banilor şi confirmarea adreselor de destinaţie.

Vizualizări: 601

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Martie 5, 2018 la 6:50pm

@Paul Rotaru  - v-am comunicat pe mesageria privată detaliile.


ACTIV
Comentariu publicat de Paul Rotaru pe Martie 5, 2018 la 6:06pm
Cum pot obține 5 exemplare ale revistei Cronos nr. 1 din ianuarie 2018? Vă mulțumesc.

admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Februarie 6, 2018 la 9:01am

Pentru mine, care centralizez tipăririle şi le difuzez apoi solicitanţilor, alta e durerea: un sponsor cu multă iubire pentru cultură ne-a asigurat o perioadă plata cheltuielilor de tipărire pe baza promisiunilor noastre că dup 2-3 numere vom reuşi să ne autofinanţăm, din comenzile primite. Se pare că ne-am înşelat şi acum la mine stau cutii cu căte 5, 10, 20 şi chiar 30 de exemplare din numerele tupărite (prin sponsorizare) şi pe care în final sunt nevoit să le arunc la gunoi (nu văd rostul să fac un depozit de tipărituri în casă).

Ei, dar mergem înainte. Cel puţin online vom continua publicarea revistelor (şi probabi pentru cei ce solicită varianta pdf vom solicita la rândul nostru o taxă simbolică).

Până una alta, pentru revista Cronos 2/2017 mai aşteptăm comenzi până pe 15 februarie (deja cei care au plătit din timp comenzile îmi pun întrebări despre ziua în care vor fi expediate comenzile lor).


admin
Comentariu publicat de Gabriela Mimi Boroianu pe Februarie 5, 2018 la 4:46pm

Normal ar fi să achiziționeze revistele și fără să fie publicați, din dragul de a citi o revistă periodic, pentru a se bucura alături și de ceilalți colegi care sunt publicați. Dar probabil ar fi un vis prea frumos... Sincer, îmi plăcea mai mult când era online și nu era nevoie să ne milogim în fiecare lună pentru a aduna banii necesari publicării. 

E o muncă pe care o facem benevol, fără nici un câștig material doar pentru bucuria de a promova literatura. Ne rupem din timpul liber, din timpul alocat familiei ca să realizăm aceste reviste și sunt membrii care nici măcar nu se obosesc să le răsfoiască. Intră, aruncă un material pe site și atât... 

Sunt foarte dezamăgită.


moderator
Comentariu publicat de AureliaAlbAtros pe Februarie 5, 2018 la 11:34am

Bună dimineața, tuturor! 

Nu înțeleg, de ce, mereu avem aceeași situație!

De fiecare dată trebuie anunțați? 

Poate nu mai doresc să fie publicați în reviste... sau publică în alte reviste

și este inutil să le achiziționeze și pe acestea.

De fapt, dacă joci la mai multe ”capete”, cum se spune,

e greu să fi prezent în toate!

Cum speranța moare ultima, sper să le achiziționeze și să trimită costul lor!

Să aveți o zi de luni frumoasă și săptămâna, care abia a început, prosperă în tot și toate!


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Februarie 5, 2018 la 9:04am

Aşteptăm în continuare comenzi pentru ultimul număr al revistelor Cronos şi Taifas literar. Pentru publicarea autorilor în viitoarele numere ale revistelor noastre comanda a cel puţin unui exemplar este o condiţie necesară.


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Ianuarie 13, 2018 la 8:56am

O ultimă "strigare" în încercarea de a menţine supravieţuirea tipăririi revistelor noastre: Încă se mai pot face comenzi/abonament pentru revista Cronos nr.2/2017 şi în continuare pentru nr. 1 al ambelor reviste pe 2018.


ACTIV
Comentariu publicat de DAN LUPESCU pe Decembrie 15, 2017 la 5:50am

ACTIV
Comentariu publicat de DAN LUPESCU pe Decembrie 15, 2017 la 5:44am

Bună dimineața. Puteti alege orice material doriți (pentru publicare). Cele mai lungi, pot fi împărțite pe episoade și tiparite în serial. ... ... ..Am răsfoit ambele reviste. Doresc să fac abonament, la una dintre ele ori chiar la ambele. Unde (cum) trimit contravaloarea (banii) ? Dan Lupescu


ACTIV
Comentariu publicat de DAN LUPESCU pe Decembrie 15, 2017 la 5:40am

© 2018   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support