Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

      Astazi, am trecut pe langa un barbat fara o mână, apoi mergând la piaţă am vazut doi oameni care vorbeau singuri, erau îmbrăcaţi în zdrenţe si miroseau tare urât. Dupa un timp, in drumul meu spre o cofetarie, am vazut doi barbati cum tineau pe brate o tanara fără picioare, care râdea cu pofta… Unul dintre cei doi barbati a desfacut scaunul cu rotile si apoi, amandoi barbatii au asezat-o cu grija in acel scaun. Ce mare bucurie a insemnat plimbarea pentru acea tanara, astfel incat, ea sa rada asa cu pofta. Râdea şi privea trecătorii, peisajul ca şi când ar fi desoperit totul pentru prima oară.  M-am gândit că ar trebui să fiu mai îngăduitoare. M-am gandit ca este o mare binecuvantare sa fii sanatos, pe picioarele tale, sa ai mintea lucida, sa nu depinzi de nimeni.

Vizualizări: 56

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


ACTIV
Comentariu publicat de Manta Mihaela Lucia pe Ianuarie 29, 2012 la 8:31pm

    Mircea ai perfecta dreptate. Vezi Mircea, fuga noastra prin timp ne poate transforma in oameni superficiali. Si poate nu vedem lucrurile in profunzimea lor. Dincolo de infirmitati pot fi descoperiti oameni mari, adevarati.


ACTIV
Comentariu publicat de Gordan Mircea pe Ianuarie 28, 2012 la 7:48pm

Ce bine este cînd ajungi să vezi omul și nu infirmitățile lui! Unii le au...în cap, atunci cînd îi disprețuiesc pe alții.

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->