Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

          

 Dacă vrem să fim fericiți, acceptăm încercările vieţii, acceptându-le devenim mai iertători, mai înțelepți. Evitând eșecuri, devenim mai siguri pe noi, ne dăruim încrederea de sine. Devenind mai puternici câștigăm mai multe bătălii cu viața, cu oamenii. Numai așa putem câștiga înfruntarea cu dificultățile vieții. Una dintre cele mai frumoase perioade preferate de copii este perioada sărbătorilor. Ei se grăbesc să scrie Moșului mai multe scrisori de-a dreptul adorabile. Ei sunt singurii care simt cu adevărat spiritul de sărbătoare și au o bucuria curată în această perioadă. Unii sunt foarte inventivi, alții sunt la curent cu noutățile și își doresc cele mai actuale lucruri, iar alții vor doar sănătate, fericire pentru ei și familia lor. Unele sunt foarte emoționante.

Din acest motiv mă voi transforma într-un copil ce-i scrie Moșului...


Dragă Moșule, nu contează care ești Nicolae sau Crăciun,

Pentru că în anul care a trecut, nu prea am fost cuminte, sunt convinsă că n-aș merita jucării, dulciuri, dar mi-aș dori să-i faci pe toți copiii fericiți, să încerci să le dăruiești tot ce-și doresc, să-i vindeci pe cei bolnăviori, să le dăruiești un zâmbet ce nu le va lipsi de pe față, să-i înveți puterea de-ași asculta părinții și să-i facă fericiți. Să le dăruiești pofta necesară să învețe cum să reușească în viață, dar să nu uite că bunul simț e mai omenesc decât obrăznicia iar iubirea necondiționată este darul cel mai important. Dacă aceste daruri le aduci sunt convinsă că o păpușă sau o mașinuță, dulciuri și alte jucării ar fi pe locul doi.
Moșule, eu îmi doresc doar sănătate, veselie și puterea de a răzbi prin tot și toate, să nu uit să iubesc, să-mi îmbrățișez familia de sărbători, să-mi ții prieteni adevărați aproape iar pe cei falși du-i unde vor, să respect pe cel care merită, să fac pasul înainte, nu ca racul înapoi și dacă n-am să fiu cuminte, ia-mi zilele senine, cerul plin cu stele, lumina soarelui din suflet și floarea sufletului ce înflorește-n fiecare zi indiferent de anotimp.

Îți mulțumesc, anticipat!
AlbAtros

Pentru că Moșul Nicolae e pe drum sfădindu-se cu Moș Crăciun, eu vă doresc sărbători binecuvântate pline cu înțelepciune în care iubirea să vă fie un balsam pentru cei care vă sunt aproape. Să aveți sănătate cât cuprinde, veselie și iubire-n suflet  și să nu uitați, toți greșim dar merită să ne asumăm greșelile și să învățăm din ele!

Cu mult respect Aurelia AlbAtros vă îmbrățișează!

Vizualizări: 19

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


moderator
Comentariu publicat de AureliaAlbAtros pe Decembrie 5, 2018 la 10:24pm

Mulțumesc, Dorinele! 

Am uitat de Moș Nicolae și mi-am dus ghetuțele la cizmar...

Așa că, nu are unde pune cadourile și renunță să mai vină la mine...


moderator
Comentariu publicat de AureliaAlbAtros pe Decembrie 5, 2018 la 10:21pm


ACTIV
Comentariu publicat de Pop Dorina pe Decembrie 5, 2018 la 10:11pm


moderator
Comentariu publicat de AureliaAlbAtros pe Decembrie 5, 2018 la 9:36pm

© 2019   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support /********* ********/