Un document extraordinar arată că Iliescu a fost tatăl lui Nicu Ceauşescu

Un istoric de la Academia Română, secţiunea Arhive istorice, a declarat presei că a găsit un document senzaţional în arhive, prin care se confirmă faptul că fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a fost tatăl lui Nicu Ceauşescu. Este vorba de o scrisoare de dragoste adresată în anul 1952 (la 1 an după naşterea lui Nicu Ceauşescu) de către Iliescu lui Elena Ceauşescu (soţia fostului dictator Nicolae Ceauşescu).

Iată fragmente din această scrisoare: “Dragă Lenuţa, îţi scriu această epistolă, cu o anumită durere în suflet. Ştii cât de mult ţin eu la tine şi ştiu că odată flacăra iubirii mele pentru tine întrecea orice flacără din lume (…) Sper ca Nicuşor, copilul nostru, cnd va creşte mare, va afla adevărul despre tatăl său (…) Te rog din suflet, iartă-mă pentru că ţi-am rănit sentimentele. Al tău drag. Nelu”.

Că între Iliescu şi Elena Ceauşescu au existat anumite legături, se ştie mai demult. Contactat telefonic, Ion Iliescu, a negat cu vehemenţă această scrisoare, spunând că totul nu este decât o simplă făcătură.sursa:lovendal.net

Vizualizări: 10

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2018   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Live Support