Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Detaliile evenimentului

10 Iunie Votul Romanilor

Timpul : din Iunie 8, 2012 până în Iunie 10, 2012
Locaţie : Romania
Tipul evenimentului : adeziuni, pro, vot
Organizat de : Muresan Nicolae
Activitatea Recentă : Iun 11, 2012

Exportă în Outlook sau iCal (.ics)

Descrierea evenimentului

Eveniment primordial pentru existenta a 20 milioane de Romani

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

RSVP pentru ca 10 Iunie Votul Romanilor să adauge comentarii !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


INACTIV
Comentariu publicat de MAIER MARIANA pe Iunie 10, 2012 la 2:45am

MA VOI DUCE LA VOT ! SPER SA SE DUCA LA VOT CAT MAI MULTI OAMENI !


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Iunie 9, 2012 la 2:31pm

De cum arată oraşul vostru, de primarul vostru şi de ţara voastră! Sunteţi vinovaţi că soarta vă este decisă de un litru de ulei. Voi, toţi cei care nu mergeţi la vot!

Opinie Cristian Hostiuc, directorul editorial al ZF

Sunteţi vinovaţi! De cum arată oraşul vostru, de primarul vostru şi de ţara voastră! Sunteţi vinovaţi că soarta vă este decisă de un litru de ulei. Voi, toţi cei care nu mergeţi la vot!

22 apr 2012 Autor: Cristian Hostiuc

 

INACTIV
Comentariu publicat de Muresan Nicolae pe Iunie 8, 2012 la 11:18pm

 Nimic nou sub soare ! da tot nu-i rau ,altii patrionti nevoie mare ,m-or luat si la perdaf ca ce ma bag io un ''apatrid '' sa le dau lor lectii ca io nu is acolo sa vad cum o duc ei saracii !Ca sa-mi vad de treaba ,sa am grija ,ca nu mie frica cicasi alte alea ba si mai rau la;Reteaua Literara si Romania din diaspora daca am zis de Baselu si de  guvernu iu peste  m0r tipat (suspendat) afara,cica atac la persoana sau acuzatii fara dovezi pe altii poti sa-i spurci cum iti vine la gura ,El Basu e tabu ,mai acu citeva zile am postat pe blog un mesaj la fel cu un videoclip ma rog ceva frumos pe alt sayt dupa juma de zi canci o disparut auzi cica sa nu incint spiritele ca ei nu fac politica la ei(saytul,de )e de cultura si arta cu alte cuvinte ;"Ciocu mic"! DE ,frate Ioane ,telectualii nosti e patrihoti nevoe mare ei cu floricica,pisicutu poezia (BRRR!)nuvela plagiata de pe cine stie unde??Ce Patrie ,ce popor ,ce atitudine ,ce mesaj da,las''ca-i bine  s-o faci pe Naude,Navede ce e la noi?E la ei,altii ,fraierii si sarintocii la noi e cald si bine ! Sa mai zic  ....??


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Iunie 8, 2012 la 8:01pm

Ei, din păcate nici noi, aceştia de aici, nu prea ne înghesuim la "dat mai departe"... Observ eu pe-aici vreo 5 membri care apreciază postarea, dar se pare că totul se rezumă la atât...


INACTIV
Comentariu publicat de Muresan Nicolae pe Iunie 8, 2012 la 7:26pm

Ati  intuit exact ceace am dorit cu adevarat noi astia micii s-a trezim la viata toate  sayturile existente ,ziarele electronice asociatiile de orisiunde eu am posibilitati limitate dar toti impreuna putem  constitui o forta voi cu un singur clik puteti  pune in miscare un continent intreg deja primesc o gramada de mailuri de da prieteni care ma intreaba ce se intimpla !Bravo !asta am vrut .citeste si da mai departe asta era mesajul catre toti dar absolut toti rominii .Va Multumesc !


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Iunie 8, 2012 la 6:58pm

@Muresan Nicolae - eu am înţeles demersul dumneavoastră, dar noi, Cronopedia, suntem o reţea de socializare mică (e adevărat că avem destule legături şi în alte reţele, mult mai mari), evenimentul înregistrat de dv. este de-acum făcut cunoscut tuturor membrilor precum şi unei liste de peste 2.000 oersoane de pe G+.

Părerea mea personală, cu toată democraţia, este ca votul, la români, trebuie să fie OBLIGATORIU!


INACTIV
Comentariu publicat de Muresan Nicolae pe Iunie 8, 2012 la 5:43pm

D-le Munteanu as vrea sa explic ,demersul meu nu s-a referit doar la membrii nostri ci la marea masa a populatiei care trebuie impulsionata sa participe la vot si asta nu aici pe blog ci prin toate canalele media si retele de socializare eczistente la care sa aiba acces si marea masa a populatiei aici trebuie doar sa-i aducem pe membrii nostri in stare de alerta sa inceapa demersurile  necesare pentru scopul propus.


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Iunie 8, 2012 la 1:44pm
La vot un prost şi un deştept...
În faţa votului, un prost este egal cu un deştept.
 
Dar doi proşti nu sunt egali cu doi deştepti, pentru că, din doi deştepti, unul n-o să vină la vot, fiindcă i se pare că totul e lipsit de sens.
Trei proşti nu fac nici atât cât trei deştepti, pentru că, din trei deştepti, unul are probleme existenţiale şi nu vine la vot, iar altul e sigur că o să iasă tot ăia şi n-are sens să se mai ducă.
Patru proşti contra patru deştepţi?
Exclus! Din patru deştepti, unul n-are Mercedes şi i se pare că n-o să se schimbe nimic,
altul ştie el cine o să iasă, iar al treilea preferă să adoarmă la un film bun de cinematecă.
 
Asta e democraţia:
100 de deştepti care nu votează n-or să facă niciodată cât un singur prost care votează!!!
Nu te duci la vot? Lasă că se duc ai lor! "Fraierii" cumpăraţi cu sacoşe şi promisiuni electorale îţi vor decide soarta. Ţie şi copiilor tăi.
În veacul vecilor, amin!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->