Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Aripi de vise - Parole sulle ali dei sogni ~ antologie internaţională - antologia internazionale ~

Aripi de vise - Parole sulle ali dei sogni ~ antologie internaţională - antologia internazionale ~
Aripi de vise - antologie internaţională - Parole sulle ali dei sogni - antologia internazionale/coord.: Lenuş Lungu - Iaşi: StudIS, 2020.
Conţine bibliografie
ISBN 978-606-48-0515-7
I. Lungu, Lenuş (coord.)

Vizualizări: 189

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Gata, a "ieşit" - Luni pleacă la tipografie.

Rog autorii din România să comunice (pe mesageria privată, nu public) adresa unde să fie trimis coletul cu cărţile comendate, alături de nr. de telefon)

Datorită situaţiei cu pandemia expedierea prin poşa română a devenit practic imposibilă (ar trebui să expediez căte 1-2 colete pe zi, după ce stau cam 1-2 ore la coadă în soare). Aşa că rămâne  la dispoziţie expedierea prin fancurier coletul se primeşte direct acasă, dar trebuie achitată o taxă de circa 21 lei/colet la primirea acestuia.

În consecinţă rog autorii să confirme că acceptă plata acestei taxe. Pentru acţiunile noastre viitoare taxa va fi inclusă în preţul de achiziţie.

Înseamnă că noi suntem privilegiaţi, prin comparaţie! Am primit cărţi de mai multe ori în ultima perioadă, dar de fiecare dată a fost gol la poştă, cu o singură excepţie, când erau 2 oameni în faţa mea, însă a mers foarte repede, fiecare a avut de ridicat câte un colet. Am fost în intervalul 12-16.

Trimiteţi-le aşa cum vă este mai la îndemână, le aşteptăm cu drag!  

Felicitari! Am astept-o cu nerabdare! Buna initiativa de o trimite prin Fancurier. Va timit indata adresa si nr. de telefon.

Va mulțumesc mult. Am trimis adresa pe mesaj privat. Nu stiu daca ati primit-o. 

Cu stima

Este extraordinară. Felicitări tuturor. Cred că este singura antologie cu 400 de pagini.

Prefer trimiterea prin fancurier. Şi eu am experienţe neplăcute cu poşta.

Când aveam voie numai între 11 şi 13, după ce am rezolvat şi alte probleme m-am dus să scot o carte. Coadă de vreo 20 de persoane, însă înaintea mea şi mulţi tineri care puteau să găsescă alte ore. Am terminat la 12,55 şi am alergat pur şi simplu să nu mă amendeze.

Trimit adresa şi telefonul pe mail.

Sincere felicitări încă o dată! E foarte frumoasă! Excelentă ideea unei asemenea antologii internaţionale, nu cred că am mai întâlnit-o până acum! Aşa putem afla unii de alţii, din diferite colţuri ale lumii. Abia aştept varianta tipărită!

Toată admirația! Felicitări și mult succes!

FOARTE INTERESANT ! FELICITARI !

Mulțumiri deosebite pentru realizarea acestei minunate Antologii. De abia aștept s-o răsfoiesc...Felicitari coautorilor!

Felicitari Autorilor si Realizatorilor!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->