Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora României). Toți concurenții vor primi câte 1 punct, bineînțeles în cazul unui răspuns integral corect. La sfârșitul lunii, primii trei concurenți cu punctajul cel mai mare vor fi premiați. În caz de egalitate de puncte, câștigătorul va fi tras la sorți. Răspunsul va fi de tipul a, b sau c sau a+b, b+c, a+c, a+b+c.

Nu acceptăm răspunsuri în afara orelor de concurs. Întrebările vor fi suficient de dificile, pentru a solicita o documentare mai profundă.
Rugam participantii la concurs pe facebook sa raspunda in comentarii, iar rezultatele le vom publica in altmarius.ning, cu specificatia "f". Se pot trimite raspunsuri doar pina la ora 20. 
Sponsorii concursului sunt: Anticariat Albert si Anticariat Odin ,https://www.facebook.com/AnticariatOdin/?fref=ts,  Biblioteca Cronopedia care oferă câștigătorilor vouchere sau cărți în valoare de 50 de lei
Vă urăm deplin succes în participarea la acest concurs!

Reţeaua CRONOPEDIA, prin Biblioteca Cronopedia pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaşi concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie literară sau la activităţile editorialistice ale revistelor Cronos şi Taifas literar pe care le administăm.

Răspunsul zilei precedente: a,b,c

Pentru cele trei premii oferite au fost patru candidați. În urma tragerii la sorți - cu bilete - au ieșit următorii premianți. Felicitări tuturor participanților, dar în primul rând celor patru  care au avut râspunsurile constant foarte bune, din care, din păcate nu am putut premia decât trei. 

Clasament:

1. NicolaeTudor          20 p. - facebook - câștigător Biblioteca Cronopedia
2. Aurelia AlbAtros    20 p. - altmarius - câștigător Anticariat Albert
3. Mircea Bărboiu       20 p. - facebook - câștigător Anticariat Odin
___________________________________________
4. Maria Costinescu   20 p. - facebook
5. Mina Munteanu       19 p. - facebook
6. Răzvan Anghel        18 p. - facebook
7. Gabriela Costache  18 p. - facebook
8. Marcel Condurache 14 p. - facebook
9. Giurgiu Maria            13 p. - facebook
10. Melania Stângaciu    7 p. - facebook
11. Nicu Dacul                 7 p. - facebook
12. Victor Gheorghe       5 p. - altmarius
13. Eugen Nanu Darian  4 p. - facebook
14. Adrian Kiss               1 p. - facebook

Vizualizări: 132

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Felicitări, Aurelia!

Imagine similară

Felicitări celor trei câştigători ai locului I,  îndeosebi pentru dna Aurelia AlbAtros, una din participantele cronopediene la acest concurs! 

Imagini pentru felicitări!

Felicitări Aurelia,felicitări tuturor participanților!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->