Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora României). Toți concurenții vor primi câte 1 punct, bineînțeles în cazul unui răspuns integral corect. La sfârșitul lunii, primii trei concurenți cu punctajul cel mai mare vor fi premiați. În caz de egalitate de puncte, câștigătorul va fi tras la sorți. Răspunsul va fi de tipul a, b sau c sau a+b, b+c, a+c, a+b+c.

Nu acceptăm răspunsuri în afara orelor de concurs. Întrebările vor fi suficient de dificile, pentru a solicita o documentare mai profundă.
Rugam participantii la concurs pe facebook sa raspunda in comentarii, iar rezultatele le vom publica in altmarius.ning, cu specificatia "f". Se pot trimite raspunsuri doar pina la ora 20. 
Sponsorii concursului sunt: Anticariat Albert si Anticariat Odin ,https://www.facebook.com/AnticariatOdin/?fref=ts,  Biblioteca Cronopedia care oferă câștigătorilor vouchere sau cărți în valoare de 50 de lei
Vă urăm deplin succes în participarea la acest concurs!

Reţeaua CRONOPEDIA, prin Biblioteca Cronopedia pe care o administrează, a hotărât să sponsorizeze activităţi culturale desfăşurate şi în alte spaţii internistice. Membrii reţelei noastre pot participa la aceste concursuri, accesând link-ul din titlul postărilor (va fi necesară şi înscrierea iniţială pe site-ul altmarius.ning.com); răspunsurile la întrebările afişate se comunică pe site-ul indicat sau pe pagina de facebook a aceluiaşi concurs Altmariusconcurs- facebook.

Noi vom prelua zilnic întrebările concursului pe site-ul nostru şi vom publica în final căştigătorii acestuia. Sperăm ca în primul rând premiile sponsorizate de noi (în valoare de 60 lei) să fie căştigate de membrii noştri participanţi.

Prin aceste activităţi de sponsorizare şi participare sperăm să atragem (şi prin dumneavoastră) mai mulţi participanţi la propriile noastre mini-concursuri lunare de creaţie literară sau la activităţile editorialistice ale revistelor Cronos şi Taifas literar pe care le administăm.

Răspunsul zilei precedente: b.

Întrebarea 14:

"Dacă o creație artistică nu este religioasă, ea nu există. Dacă această creație nu este religioasă, atunci nu avem de-a face decât cu o artă decorativă, artă anecdotică, care nu mai e artă." Aceste cuvinte aparțin pictorului Henri Matisse și apar într-o carte de interviuri cu pictori ai secolului XX, intitulată Monologul pictorului. Cine este cel care a strâns mărturiile pictorilor în această carte?

a) Bernard Pivot

b) Georges Charbonnier

c) Andre Lhote

(219) 

Clasament:

1. NicolaeTudor          13 p. - facebook
2. Aurelia AlbAtros    13 p. - altmarius
3. Mircea Bărboiu       13 p. - facebook
4. Maria Costinescu   13 p. - facebook
5. Mina Munteanu       12 p. - facebook
6. Răzvan Anghel        12 p. - facebook
7. Gabriela Costache  12 p. - facebook
8. Marcel Condurache 10 p. - facebook
9. Giurgiu Maria              7 p. - facebook
10. Melania Stângaciu    6 p. - facebook
11. Victor Gheorghe       5 p. - altmarius
12. Nicu Dacul                 5 p. - facebook
13. Eugen Nanu Darian  3 p. - facebook
14. Adrian Kiss               1 p. - facebook

Vizualizări: 59

Răspunde la Aceasta

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->