Zile de naştere

Profund îndurerat am aflat abia acum de moartea neașteptată a prietenului nostru mult iubit, Petru. Nimeni nu este întrebat, când dorește să plece din această lume. A plecat însă prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Bunul Dumnezeu să ne aline durerea și să-i odihnească lui Petru sufletul!

Vizualizări: 134

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Dragii mei,

Azi, eu comemoram 1 an de la dispariţia soţiei mele, Doina...

ot azi, printr-o întâmplare, lucrând la antologia Peace an love, ajungând la paginile dedicate lui Petru am întrebat în Redacţie dacă mai ştie cineva ceva despre Petru Plătică, astfel am aflat vestea tristă că din 14 mai 2020 Petru nu mai e printre noi...

Uitându-mă acum în urmă am constatat că fără de ştiinţă, dezinvolt, eu, şi alţi colegi, în perioada trecută i-am trimis nevinovaţi, cu bucurie chiar diferite mesaje de felicitare... El însă le-a primit de undeva de dincolo...

A fost unul din moderatorii Cronopediei, unul care s-a implicat activ în aproape toate acţiunile noastre, maratoane, concursuri ş.a.

În memoria lui vă propun dragi cronopedieni să-i continuam munca în.

Maratonul umorului

O dedicație pentru un prieten

Fotografiile lui Petru Plătică

Petru Plătică's Blog (65)

Fişierele video ale lui Petru Plătică (150)

Dumnezeu să îl odihnească în bună pace!

Dumnezeu să-ți dea Odihnă Veșnică, Petru! Amin!

Dumnezeu să-ți dea Odihnă Veșnică, Petru! Amin!

Drum în lumină!

Pentru mine, Petru Plătică, a fost un prieten virtual de pe acest site cu care-mi începeam deseori diminețile. Era sensibil, atent, vorbea mult despre fetița lui (care nu cred că are mai mult de 15 anișori) și își dorea să aspire problemele altora eliberându-le în neant. Nu era zi să nu mă salute când ne intersectam pe Cronopedia. I-am simțit lipsa, dar o clipă n u m-am gândit că soarta a fost așa crudă cu el. Absențele nemotivate le-am pus în cârca urâciosului virus. Poate și eu am lipsit, poate problemele celor care aveam în 2020 un loc de muncă stabil, în situația debandadei creată de coronavirus s-au triplat și astfel n-am mai putut răspunde prezent cât de mult ne-am fi dorit la... sensibilitatea acestei oaze de cultură. Petrică era un astfel de om. Avea un loc de muncă stabil, care implica dăruire, devotament. O lacrimă mi se-ncurcă printre cuvinte. De ce-ai plecat, dragă Petrică? Cu cine mai vorbesc eu despre concursurile literare la care te invitam să participi? Cafeaua mi s-a răcit în ceașcă încercând să-ți transmit durerea mea la trecerea ta în neființă. Din păcate nu putem schimba nimic. Viața a vrut să pună punct, iar timpul, pentru tine, s-a scurs mult prea repede. Nu cred că împliniseși 45 ani... Păcat!

Fie ca drumul tău spre alte orizonturi să fie presărat cu lumină. Ai fost un prieten admirabil și pentru asta aș vrea să-ți mulțumesc. Știu că nu pot pătrunde până la tine cuvintele, dar un gând bun cred că-și va găsi acces. Rămâi cu bine, prieten drag. 

Va rămâne veşnic în inima şi în mintea noastră!

Condoleante !

Dumnezeu sa il odihneasca !

Ii port o frumoasa amintire de pe Negru pe Alb privitor la convorbirile noastre crestine 

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->