Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Dragi prieteni reali, virtuali şi dragi necunoscuţi


          Aş vrea şi eu să vă urez multe, dar nu prea ştiu ce, pentru că Facebook-ul şi alte reţele virtuale bubuie de urări frumoase şi superbe, încât eu nu-mi prea mai îmi găsesc cuvintele.
          Dar în primul rând vă urez şi eu un sincer LA MULŢI ANI!
          Apoi, în 2018 să vă dea Domnul multă sănătate! Şi dacă sănătatea nu este aşa cum vă doriţi, măcar să credeţi că El va avea grijă mai departe de voi, şi să nu vă pierdeţi speranţa şi nădejdea!
          Vă doresc să aveţi bani - nu neaparat să fie mulţi, să înotaţi printre ei - dar să aveţi posibilitatea de a vă procura strictul necesar, ca familiile voastre să aibă hrană şi o viaţă decentă!
Vă mai doresc cât mai multe bucurii şi realizări, care să vă aducă împlinire, şi în suflet, şi în viaţa profesională!
          Celor care aţi pierdut persoane dragi în 2017, vă doresc să aveţi puterea de a merge mai departe! Că Domnul ştie cel mai bine de ce a hotărât aşa. Şi că viaţa, cu toate urcuşurile şi coborâşurile ei, este frumoasă.
          Celor care aţi fost dezamăgiţi în dragoste sau de persoane apropiate, din partea cărora nu v-aţi aşteptat, din nou, nu vă pierdeţi nădejdea! În viaţă, oamenii vin la un moment în sufletul nostru şi apoi îşi iau tălpăşiţa fără să ne ceară voie, făcând loc altora, care poate vor fi mult mai buni şi mai benefici pentru noi. Aşa cum Pământul se învârte, şi noi trebuie să mergem după el.
          Vă mai doresc multă încredere în voi înşivă şi să aveţi puterea de a lupta pentru bunăstarea şi împlinirile voastre, indiferent de obstacolele peste care trebuie să treceţi!
LA MULŢ ANI!, încă o dată şi-un an nou mai bun decât cel care stă să plece din viaţa noastră!


          Cu drag şi cu stimă, Mihaela Moşneanu

Vizualizări: 178

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Mulţumesc, doamna Aurelia! La mulţi ani, d-voastră şi tuturor!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->