Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

S-au împlinit 7 ani de existență de când saitul Cronopedia s-a născut. Lucrurile mici pe care le facem împreună au mare importanță în timp ce noi ne urmăm calea. Prietenii sunt importanți în viață noastră...uneori, poate cei mai importanti de aceea vreau să cred că prietenia noastră valorează mai mult decât orice alte lucruri scumpe din această lume.
Mulțumesc frumos tuturor membrilor că ați fost alături de mine în tot acești ani și doresc să fim împreună și-n restul anilor ce vor urma.
Doresc pe această cale să mulțumesc frumos domnului Muntean care a fost alături de mine și împărțind împreună tristeți, bucurii și împliniri ale acestui sait care face parte din inimile noastre. Mulțumesc frumos doamnei Mimi Boroianu alăturându-se echipei noastre, punând toți suflet la realizarea Cronopediei.
Vă doresc tuturor membrilor și echipei administrative un călduros..La mulți ani! Sănătate, iubire și respect din partea mea. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase.
Să avem parte doar de momente si clipe de neuitat împreună să obținem ceea ce ne dorim cu adevărat căci doar aceasta este singura cale spre împlinire, realizare,fericire și multă inspirație!

La Mulți Ani!

Vizualizări: 668

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Mulțumim frumos dragi prieteni ai Cronopedia!
Vă mulțumesc frumos tuturor pentru contribuția acestui Sait și sper să fie și în continuare o colaborare minunată!

La multi ani,Cronopedia !

Mulțumim frumos Claudia!

La multi ani Cronopedia! Fie ca timpul sa aduca tot mai multe realizari fondatoarei acestui site in primul rand si tututror oamenilor inimosi care trudesc aici

La mulţi ani! Felicitări pentru efortul depus întregii echipe Cronopedia!

Mulțumim frumos!

La multi ani si ma bucur ca sunt alaturi de dumneavoastra si de atatia oameni minunati!  Cat mai multe realizari la fel de frumoase ca cele de pana acum! 

Fişiere Anexate :
Mulțumim frumos!

Mulțumim frumos!

La multi ani si la cat mai multe realizari! 

Mulțumim frumos!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->