Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

A mai trecut un an cu bune și cu rele, cu suișuri și coborâșuri, cu împliniri și dezamăgiri, un an în care am vrut de multe ori să renunțăm dar n-am făcut-o pentru că mereu a fost cineva care să ne împingă de la spate, să ne mobilizeze, să ne încurajeze, să ne facă să vedem partea plină a paharului și iată că roadele se văd. Site-ul Cronopedia are azi în loc de o revistă, două. Revistei Cronos – izvor de cultură, penita de aur i s-a alăturat o surioară mai mică revista Taifas literar care și ea deja a ajuns la numărul 9. Am realizat împreună opt antologii pe site, aproape 200 de titluri de carte și avem în pregătire primul volum dintr-un ciclu antologic de patru cărți intitulate Metamorfozele naturii.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără omul de acțiune, motororul care ne-a pus în mișcare, coordonatorul și sufletul site-ului Cronopedia și totodată fondatorul revistelor Cronos și Taifas literar, doamna Lenuş!

La ceas aniversar colectivul de administratori şi totdodată redacțional (Ioan Muntean și Gabriela Mimi Boroianu) împreună cu membrii site-ului Cronopedia îi urăm Lenuşei azi un călduros

Vizualizări: 892

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Va mulțumesc frumos dl Muntean că ați fost alături de mine în tot acești ani. Vă mulțumesc frumos pentru minunatele urări și gândurile frumoase!
Mulțumesc frumos administrației!
Mulțumesc frumos Mimi!

La mulţia ani cu bucurii şi împliniri!

Mulțumesc frumos pentru urări!

LA MULŢI ANI cu sănătate şi bucurie, doamna Lenuş! La cât mai multe împliniri pe plan personal şi profesional! E o încântare continuă pentru mine să colaborez cu dumneavoastră şi cu echipa pe care o conduceţi! Ne oferiţi tot timpul noi şi noi surprize plăcute. Maica Domnului să vă răsplătească însutit şi înmiit!!!

Cu toată dragostea,

Florin T. Roman

Mulțumesc frumos pentru urări, pentru cuvintele minunate!
Vă îmbrățișez!

LA  MULȚI  ANI  SĂNĂTOȘI  ȘI  FERICIȚI !

Mulțumesc frumos pentru urări!

La multi ani!

Mulțumesc frumos pentru urare!
Cu drag...Toate cele bune!

Mulțumesc frumos pentru urare!
Cu drag!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->