Revista Cronos nr. 3 (24), martie 2016 - femeie mărţişor în albastru-verzui deschis. Revista Cronos - revistă de cultură, fondată la Constanța, martie 2013, Anul II, serie nouă, nr. 3 (24), februarie 2016. ISSN 2286 – 1963. ISSN-L 2286 – 1963.

Vizualizări: 551

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Felicitări tuturor și lectură plăcută!

Sincere felicitari! Un colectiv de redactie care ne depaseste asteptarile cu fiecare nou numar al revistei

Foarte frumos! Felicitări!

Felicitări realizatorilor și lectură plăcută! Mi-a plăcut!

Excelentă realizare!

Felicitari tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui număr al Revistei CRONOS!

Nicolae VASILE

Felicitari! De la numar la numar revista este tot mai buna!

Cu menţiunea de a manifesta o mult mai mare atenţie la formatarea titlurilor. De fapt, din cauza - în general vorbesc - paginărilor, revistele noastre pierd din profesionalism. Chiar dacă lucrurile se fac in regim de voluntariat, aşa ceva este de departe NErecomandat a se petrece într-o revista literara. Tot din acest motiv nu "percutăm" piaţa literară.

De acord cu dumneavoastră, dar nu înţeleg ce ar trebui să facem? CE nu e în regulă cu formatarea titlurilor? Poate ne daţi o mână de ajutor spunând deschis despre ce e vorba... Trebuie să înţelegeţi că pe lângă voluntariatul echipei se adaugă şi "amatorismul" - nu suntem profesionişti ai editării, dar cu siguranţă suntem perfecţionişti, aşa că orice recomandare o tratăm cu multă atenţie... Vă mulţumim pentru observaţie!

Din punctul meu de vedere domnule Muntean, dumneavoastră personal aţi dat dovadă în general de Foarte mult profesionalism. Şi nu glumesc.

Mă refer la formatarea titlurilor din revistă - adică exact la aranjarea poziţiei lor: unde titlul este mai lung să spunem, nu merge pus în „Justify”, ci în „center.” Asta era tot.
Exemplificare (una uşoară): "La mulţi ani de ziua poeziei". Aici merge fie „left” fie „center”. Alta, foarte evidentă: "Interviu Solomia-domnişoara Maria Burlacu". Despre acest titlul in nici un caz nu putem spune că merge Justify aşa cum este el aranjat in revista. Cam asta ar fi ideea.. Le puteţi observa si dumneavoastră cu siguranţă. Am toată încrederea. Dincolo de asta, efortul si revista sunt meritorii.

Mulţumesc mult pentru recomandare. De fapt aveţi dreptate, era în principiu în atenţia mea, chiar pot corecta astfel de aspecte (probabil din grabă nu am mai observat).

Cu mult drag. Suntem aici sa' ne susţinem unii pe alţii în cele bune-)))

Felicitări mii și mult succes!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->