Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Primul pas: Aranjaţi-vă spaţiul folosind simboluri, tămâie, aghiazmă, rugăciune, orice metodă cunoaşte-ţi pentru a ridica vibraţia locului.
spuneţi-vă „Este sigur şi bine pentru mine să văd cu cel de-al treilea ochi”. Repetaţi această afirmaţie şi dacă simţiţi orice tensiune sau temere atunci când pronunţaţi aceste cuvinte, respiraţi profund. La fiecare expiraţie, imaginaţi-vă că înlăturaţi orice temere referitoare la dorinţa de a deveni clarvăzători.

Pasul doi: Luaţi un cristal de cuarţ curat, transparent şi ţineţi-l în mâna dominantă (mâna pe care o folosiţi la cele mai multe activităţi). Faceţi Invocaţia Luminii. Invoc Lumina Cristului lăuntric, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina-mi este călăuză!- ŞI TRIMITE, DOAMNE DUMNEZEULE, DUHUL TĂU SFÂNT ÎN SPIRITUL, SUFLETUL ŞI-N INIMA MEA. Imaginaţi-vă o fiinţă de lumină care vine spre voi şi intră în cristal. Vizualizaţi cum acea fiinţă de lumină curată cristalul de orice există malefic în el.

Pasul trei: Ridicaţi cristalul ţinându-l în aceeaşi mână ca şi până acum, până când ajungeţi cu el la nivelul frunţii şi-l aşezaţi în faţa celui de-al treilea ochi. Îndreptaţi apoi degetul mijlociu spre cristal.

Pasul patru: Apoi puneţi degetul mijlociu al celeilalte mâini (cea pe care nu o folosiţi la scris) în punctul cel mai din spate (nu deasupra) al capului.

Pasul cinci: Imaginaţi-vă o lumină puternică ţi strălucitoare ieşind din degetul mijlociu al mâinii dominante mergând spre cel de-al treilea ochi şi apoi spre degetul mijlociu al celeilalte mâini. Veţi realiza astfel un circuit energetic în care mâna dominantă va transmite energie mâinii opuse. Cum acest flux energetic va trece prin cap, vă va înlătura toate manifestările de stres psihic, deschizându-vă al treilea ochi. Acest proces durează în mod normal unu-două minute; puteţi simţi în aceste momente o presiune în cap, căldură în degete şi furnicături în mâini. Toate acestea sunt senzaţii normale, determinate de energiile implicate în proces.

Pasul şase: În continuare, puneţi mâna dreaptă peste urechea dreaptă, ţinând în continuare cristalul în cealaltă mână. Faceţi apoi acelaşi lucru cu mâna stângă peste urechea stângă. Imaginaţi-vă o lumină albă ieşind din degetul mijlociu al mâinii dominante. Mutaţi apoi încet şi simultan ambele mâini spre partea cea mai din spate a capului. Repetaţi aceste mişcări de şapte ori cu gesturi lente. Menţineţi-vă permanent concentrarea pe cel de-al treilea ochi (acesta seamănă cu fundul de ochi normal, fizic) şi pe lobul occipital al capului; aceasta este partea din creier care înregistrează, recunoaşte şi conştientizează viziunile. Cu ajutorul luminii vizualizate, puteţi curăţa regiunea cuprinsă între cel de-al treilea ochi şi lobul occipital. Această regiune este responsabilă de transmiterea viziunilor de la al treilea ochi spre creier. În acest fel, puteţi conştientiza mai uşor viziunile pe care le aveţi şi mai ales le veţi putea înţelege semnificaţia. Suplimentar seara: în poziţia de meditaţie, palmele cu faţa în sus pe coapse, ochii privind în sus spre mijlocul frunţii, imaginaşi-vă ca din Univers vine o lumină albă strălucitoare şi intră în capul dv, prin spatele capului, prin zona opusă celui de-al treilea ochi. Pe inspiraţie aduce-ti lumina până în dreptul frunţii dar nu iese din cap, iar pe expiraţie o aduceţi din nou in partea opusă frunţii dar nu iese din cap. Faceţi aceasta cât timp vă simţiţi confortabil. La sfârşit respiraţi profund de trei ori, frecaţi-vă palmele, faţa şi uşor vă pălmuiţi corpul.

Pasul şapte: Pasul final este acela de a pune degetul mijlociu al mâinii dominante pe cristalul lipit de cel de-al treilea ochi. Veţi ridica astfel orice barieră care există peste acest centru energetic. Cu o mişcare fină, îndepărtaţi acea barieră şi deschideţi cel de-al treilea ochi asemenea unei ferestre. Nu uitaţi să respiraţi profund în timp ce realizaţi acest ultim pas. Repetaţi acest proces de cel puţin şapte ori sau până atunci când simţiţi că nu mai există nici o barieră.

Puterea acestor paşi se amplifică atunci când şi alte persoane lucrează cu d-voastră.

După ce veţi parcurge aceşti şapte paşi, veţi constata o amplificare a viziunilor mentale. Atunci când veţi închide ochii şi vă veţi imagina o floare (de exemplu), veţi percepe imaginea mult mai luminoasă şi mai viu colorată decât o percepeaţi înainte, memoria dumneavoastră vizuală se va dezvolta considerabil.

Vizualizări: 1959

Răspunsuri la Aceste Discuţii

De cate ori citesc materialul asta,imi aduc aminte de filmul vizionat de curand,avand zic eu legatura cu blogul fc de cineva, ,si anume filmul Profetiile de la Celestine:http://www.trilulilu.ro/annella/e4c62c017822de.
Filmul are avantajul imaginilor, a acelor secvente care redau schimbul energetic dintre persoane, peisajele din Peru, decorul idilic, dar cred ca cartea e mai buna.What next?E marea intrebare,precum zice fimul la inceput :"Priveste cu sufletul nu cu mintea"Enuntul celor 9 viziuni erau date la finalul filmului ,Profetiile de la Celestine te ajuta sa intelegi ce se intampla defapt in zilele de acum, cand noi ne reinnoim perceptiile despre viata si Dumnezeu.In carte, profetiile sunt expuse mai detaliat:
Profetiile de la Celestine
Primele 9 viziuni interioare

1. Descoperim din nou ca traim intr-o lume extrem de misterioasa a coincidentelor si sincronicitatii ce ne sunt destinate.
2. Pe masura ce ne trezim in fata misterului, ne vom crea o noua viziune asupra lumii, redefinind universul ca fiind energetic si sacru.
3. Descoperim ca tot ce este in jurul nostru, toata materia, este formata si se trage dintr-o energie divina pe care incepem sa o simtim si sa o intelegem.
4. Oamenii s-au simtit nesiguri si deconectati de la aceasta sursa sacra si au incercat sa obtina energie, domanandu-i pe ceilalti. Aceasta este responsabila pentru toate conflictele umane.
5. Singura solutie este sa cultivam reconectarea personala cu divinitatea, o transformare mistica care ne umple de energie si iubire, schimba perceptia noastra asupra frumusetii si ne ridica catre o constiinta de sine mai inalta.
6. Astfel, putem san e eliberam de tiparul controlului si sa descoperim un adevar specific, o misiune, pentru care suntem cu totii aici, aceea de a ajuta umanitatea sa evolueze catre acest nou nivel de perceptie a realitatii.
7. In urmarirea acestei misiuni, putem descoperi intuitia care ne va arata unde sa mergem si ce sa facem, iar daca interpretam corect, se vor produce sincronicitati care vor deschide usile misiunii noastre.
8. Cand suficienti oameni intra in acest curent evolutiv, daruind energie catre eul superior al fiecarei finite intalnite, vom cladi o noua cultura in care vom evolua catre nivele inalte de energie si perceptie.
9. Asa participam la lungul drum al evolutiei de la Big Bang la scopul ultim al vietii: sa ne energizam trupurile generatie de generatie, pana cand putem intra intr-un paradis pe care-l putem vedea in sfarsit.
Ok,multi oameni dc vizioneaza filmul zic ca e un film nereusit,SF,dar multi oameni nu realizeaza ca toti avem o intuitie dupa care ne ghidam,nu trebuie sa vedem noi energia,asta o vad cei care sunt dezvoltati spirituali,mult dezvoltati,neincrederea in noi,ne fc sa fim nesiguri chiar in propriile forte,si atunci in ce mai credem?pt a vb de deschiderea celui de-al 3 ochi,acel om care  vede,toate obiectele mai radiante..sunt multe lucruri de neinteles pt omul obisnuit cum s-ar zice...lucruri neclare....

Foarte interesant !

Imaginatia se fixeaza punctiform vizat, nu lucreaza prin intermediari. Daca iti vei completa puterea imaginatiei cu puterea credintei si increderea ca dorinta ta se va realiza, urmeaza doar asteptarea hotarata a realizarii. Astfel, daca inveti sa iti imaginezi cat mai viu scopurile, sa vezi, sa simti, sa gusti, sa pipai, sa atingi telul propus, atunci vei obtine tot ce vrei. "Daca vointa si imaginatia ajung la un conflict - intotdeauna imaginatia este cea care iese invingatoare." (Emile Coue)

 

Ni se intampla adeseori sa fim incercati de anumite sentimente de neliniste, de teama inexplicabila ca ceva rau se va intampla, sau dimpotriva de o bucurie imensa la gandul ca ne asteapta ceva deosebit de placut, desi nimic real nu pare a sustine o astfel de convingere. Asa s-a nascut si ideea de clarviziune, un concept foarte vechi, ca si preocuparile oamenilor simpli sau conducatori de popoare, de a afla ce le rezerva viitorul. Din antichitate, oameni deosebiti, mai inteligenti, sau poate pur si simplu mai sireti, si-au creat o meserie din a cauta raspunsuri la intrebarea: “Maine ce va fi?”. Ce presupune insa cu adevarat acest dar al clarviziunii?

Ce este vizionarismul?

Vizionarismul sau clarviziunea reprezinta o forma de perceptie extrasenzoriala, incadrata uneori in randul stiintelor profetice intuitive. Ea este diferita fata de telepatie sau premonitie, desi linia de demarcatie este foarte sensibila, adeseori confundandu-se aceste fenomene.

Intr-o exprimare cat mai simpla, aceasta perceptie extrasenzoriala presupune existenta capacitatii de constientizare a campurilor energetice la nivele mult mai inalte, diferite de nivelul obisnuit de constientizare, care de obicei este centrat pe identitatea proprie.
Vizionarismul, cel mai adesea, este interpretat ca o aptitudine extraordinara a unor oameni deosebiti, de a simti impregnarile fluide ale obiectelor, persoanelor, imaginilor astrale ramase in aura lucrurilor si a oamenilor.

In budism, de exemplu, se considera ca absolut toate fenomenele umane sunt iluzii, si ca forma perceputa a obiectelor nu este de fapt cea reala. Fiinta umana este alcatuita din molecule mici si libere, care se afla in miscare, deci corpul nostru nu este asa cum il percepem noi, deoarece in realitate forma nu este stabila. Prin intermediul ochilor, aceste mase aflate in miscare se stabilizeaza intr-o anumita imagine, care insa nu corespunde realitatii, intrucat adevarata imagine se formeaza la nivelul creierului, in corpul pineal.

Al treilea ochi

Exista asadar un ochi exact in centrul geometric al creierului, un ochi care poate fi deschis prin anumite practici sau de catre cei care au anumite capacitati. Acestia pot vedea dincolo de dimensiunea noastra si au acces la niste intamplari pe care oamenii obisnuiti nu le percep. Glanda pineala este situata chiar in spatele ochilor si este numita adeseori, chiar in medicina, drept al treilea ochi. Şcoala budistă vorbeşte despre cinci niveluri de vedere: Vederea în Carne, Vederea Celestă, Vederea Înţelepciunii, Vederea Legii şi Vederea Buddha. Activarea glandei pineale presupune evitarea folosirii nervului optic uman si deschiderea unui canal intre sprancene, prin care glanda pineala ar avea acces direct afara, fara ca informatia sa mai fie prelucrata de receptori, si s-ar forma astfel o linie directa catre stari de constiinta superioare.

Piramida Si Ochiul atotvazator: Este un simbol ocult masonic – Este un fapt dovedit prin scrierile părinţilor fondatori şi documentaţia masonica.
“Simbolul piramida si ochiul atot-vazator este de fapt reprezentatia simbolica a glandei pineale sau al treilea ochi . (In centrul creierului tau este o mica glanda numita glanda pineala)
Se numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tau ! Aceasta este foarte importanta in culturile antice”
Kundalini
Kundalini este puterea divină primordială din interiorul nostru, care, de obicei, este latentă (nemanifestată). Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici, care i-au dat aceasta denumire, i-au atribuit o semnificaţie deosebită, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea, egiptenii acordau o mare importanţă osului sacru, ca fiind lăcaşul unei forţe supranaturale.
În Vest, osul sacru este simbolizat prin semnul Vărsătorului şi prin Sfântul Graal, recipientul apei vieţii. Kundalini (spirala, în sanscrită), apare încolăcită precum un şarpe şi de aceea i se mai spune Puterea Şarpelui. Ea a fost descrisă amănunţit în Upanişade.
Conştientizarea energiei Kundalini în fiinţa umană era considerată de către marii înţelepţi ai antichităţii drept cunoaşterea supremă. Această cunoaştere subtilă era rezervată numai celor care atingeau un înalt grad de puritate şi sfinţenie. Cel care avea acces la această cunoaştere se numea Maestru (guru/învăţător spiritual). Acesta, la rândul său, o transmitea în mod direct unui discipol (aspirant la adevărul absolut).
Regele Tutankhano are acest sarpe kundalini. kundalini trecand chiar prin capul lui. ! Acesta este simbolul pe care i l-au oferit, reprezentand activarea completa a glandei pineale, si ca chakrele toate, s-au transformat acum in aceste sfere concentrice, si accesul dinspre taramurile inalte dimensionale trece direct prin capul tau.
Cand treci prin aceste meditatia Kundalini, Ideea este ca trebuie sa inalti sarpele kundalini. Adevarata inaltare a sarpelui Kundalini il reprezinta coliziunea impreuna a chakrelor in acet set de sfere concentrice. Atunci cand faci asta focalizezi totul intr-un punct din creierul tau. Aceasta reprezinta unirea chakrelor .
Sistemul esoteric al chakrelor
Chakrele sunt de fapt nivele diferite ale sufletului tau, si nivelurile pe care se gaseste functiile tale cerebrale si constiinta ta .( fapt dovedit si de stiinta ca aceste chakre exista ,ele mai sunt numite si centrii energetici sau centrii ai constiintei )
Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru glanda pineala ( al treilea ochi ), căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi şi monumente. Sumerienii au făcut desene oamenilor Anunaki, care aveau în vârful coifurilor această formă, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia kundalini se urcă spre glanda pineala, punctul de întâlnire al tuturor energiilor.
Toiagul reprezinta Sarpele Kundalini, Iar Conul de Pin: Glanda pineala ( al treilea ochi )
Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălalt tărâm. ( la alte dimensiuni mai inalte )
Zeul babilonian Thamus tine în mâna sa un con.
În Hinduism, zeiţa distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului., Shiva are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un şarpe şi desenul celui de al 3 lea ochi, în mijlocul frunţii.
Zeul vinului, Bachus, este reprezentat ţinând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost denumit întâmplător şi spirt ( eng.spirit ), ci ca fiind legat de spirit, pentru că el are capacitatea de a deschide glanda pineală.
Dionisus ( Dinoysos ) portarul lumii de dincolo, are în vârful lăncii tot un con. În Matei 6.22 Isus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (atenţie ochiul, adică al 3 lea ochi, nu ochii). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat.”
Credeţi că toate acestea sunt simple întâmplări şi cei în cauză nu ştiau ce fac? Dacă încă vă mai îndoiţi, iată încă ceva care ar trebui să vă dea foarte serios de gândit! În piaţa Vaticanului, în zona denumită Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Lângă ea se află un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramidă. Se ştie că acesta este simbolul dispariţiei morţii şi a tranziţiei către viaţa spirituală. Şi asta nu e totul. Lângă acestea se află un leu asemănător Sfinxului din Egipt, având la baza inscripţii cuneiforme. Care să fie oare legătura dintre creştinism şi vechii egipteni?
Şi neaşteptat, iată că însuşi papa are în vârful sceptrului său, bineînţeles un con de brad!
Desigur este deja prea mult ca toate acestea să fie simple coincidenţe. Este clar că ele reflectă vechi cunoştinţe, ţinute în secret, cu străşnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei mulţi.
Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandării conştiinţei şi deschide accesul la toate cunoştiinţele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimişi de ochi, deci în prezenţa întunericului. Ea emite apoi melatonină, o substanţă care calmează sistemul nervos, înainte de culcare.
Stările de somn şi visare sunt similare cu cea de meditaţie, transă, hipnoză, sau experienţe mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substanţă pe care glanda pineală o secretă, dând un ultim impuls în vederea deschiderii porţii spirituale. Această substanţă este aceeaşi cu cea folosită în poţiunile şamanilor, fiind extrasă din plante ca, yopo, sau ayahuasca, în scopul de a face experienţe de dilatare a timpului, călătorii în timp, călătorii în tărâmuri paranormale, întâlniri cu fiinţe spirituale, etc.
În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei greşite, fluorului din pasta de dinţi, fluoritei din apă, sau băuturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situaţia când eşti prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăieşti în întuneric, cum este cazul majorităţii oamenilor de pe Pământ. Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual.
Ea lucrează asemenea unui televizor, furnizând imagini şi sunete, alimentate de imaginaţie. De aceea, atunci când închidem ochii încă mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza conştient, folosindu-ne ochiul minţii. Desigur, nu tot ce apare în creier este din cauza glandei pineale, doar când călătoreşti în timp, când ai vise, aceasta făcându-se prin interfaţa dintre cele două lumi. În absenţa luminii, în jurul glandei pineale se formează un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiaţiile exterioare, din spaţiu-timp, în scopul de a recepţiona informaţii din timp-spaţiu. Înăuntrul său, se formează mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permiţând percepţia.
Nu întâmplător glanda pineală are cea mai mare concentraţie de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa. În scopul de a-i uşura deschiderea trebuie să devenim conştienţi şi să ne acceptăm în totalitate, considerându-ne fiinţe divine.
Substanţe ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide forţat şi de a-i accelera funcţionarea, însă câteodată, pot duce la blocarea ei, apărând dereglări. Halucinaţiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce eşti treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda pineală trebuie privită deci ca fiind o poartă hiperdimensională naturală.
Studiul timpanului urechii, a arătat că poziţia acestuia este în unghi. După modelul său a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obţinându-se un sunet holografic, similar cu o hologramă din lumină. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, după care se poate forma un tetraedru regulat, care atunci când stăm aşezaţi cu faţa în sus, are în centrul său, ce credeţi? Glanda pineală.
Acest secret a fost tinut in secret chiar in fata ochilor nostrii, desenul de mai jos este poserul codul lui da vinci
Nu-i aşa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imaginaţie omenească? Şi ca o consecinţă a acestei structuri geometrice, ce se formează la nivelul creierului, putem înţelege în sfârşit mesajul ascuns, de secole, în simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar şi anume ochiul din piramidă.
Desigur, acuma ne punem întrebarea dacă şi cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau dacă s-a realizat deja? În principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apă pură, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic şi un mecanism pentru a îl acorda, apoi maşina timpului ar fi pregătită pentru călătorii în lumile din timp-spaţiu. Ca metodă de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.
Nenumărate surse de informare credibile ne spun că guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvăluiri ascunse s-au făcut mai ales prin intermediul filmelor, aşa zise ştiinţifico-fantastice, care în realitate au avut scopul de a pregăti conştiinţa umanităţii, pentru etapa următoare a evoluţiei sale, în care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, în care omenirea, intrând în comunicaţie cu o civilizaţie din constelaţia Vega, primeşte planul de fabricare a unei astfel de maşini, care este apoi realizată şi testată.
Se poate observa cum părţile componente sunt, rezervorul şi inelele care, prin rotire cu o viteză foarte mare, creează scutul electromagnetic.
În epava navei prăbuşite la Roswell, în 1947, s-a găsit un cub capabil de a se deschide şi a arăta viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidenţiale din anii 2000 şi 2004, ale lui George Bush.
Biologul american Dan Burish a făcut dezvăluiri senzaţionale despre proiectul Majestic, în care timp de 10 ani a făcut studii secrete în microbiologie, în Aria 51, împreună cu o rasă de extratereştri, venită din viitor, care fiind originară de pe Pământ, a suferit nişte dereglări genetice, ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc în anul 2012. El a refăcut genetic sămânţa originară, ce a stat la baza vieţii pe Pământ şi a observat cum se poate crea şi modifica ADN-ul cu ajutorul vibraţiilor. Filmul The Last Mimzy este o dezvăluire ascunsă a tehnologiei looking glas şi a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care găsesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostră de ADN, în vederea salvării acelei rase. În finalul filmului cubul crează o gaură de vierme, necesară călătoriei în timp.
În decembrie 2006, însă, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare că ele pot influenţa negativ transformările ce vor avea loc în anul 2012 şi mai ales este vorba de inversarea axei polilor.
Un lucru foarte interesant apărea atunci când ajungeau la anul 2012; totul devenea alb şi nu erau capabili să mai vadă nimic. Totodată apărea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar şi pe calculator. Dacă observatorul avea gânduri catastrofice, atunci vedea catastrofe şi distrugerea Pământului. Astfel au înţeles că viitorul nu poate fi prevăzut cu adevărat cu nici un fel de dispozitiv, căci el este în continuă transformare, în funcţie de gândurile şi emoţiile oamenilor.
Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Si Iubirea. Este timpul sa alegem Iubirea ( 90% din populatia globului traiesc in frica, teama si stres ).
Theodor Rosca-

In visuri si viziuni practic, ne recreem viata si in acelasi timp subconstientul lucreaza,nu e rau sa visam dar nu e nici prea bine dc nu visam. Cercetatorii spun ca visele sunt o activitate neurala deschisa cateodata agitata si cateodata neagitata. Uneori iti poti controla visele dar trebuie sa ai un suflet pur si liber ca vantul! Visele sunt o cale de exprimare si de ajutorare , unele vise ne fac sa trecem peste niste momente mai grele .Eu in vise am parte si de experiente extracorporale,cat si de vise lucide,constientizate,chiar ma mir ca nu le au toti,asa de normale au devenit la mine,sau poate visele lucide sunt doar o etapa in dezvoltarea unei perceptii subtile care ii permite omului sa aiba viziuni.

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->