Cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere a pictorului Theodor Aman, fondatorul Şcolii de Belle Arte din Bucureşti, pe 20 martie 2014 a avut loc un ceremonial de depunere de coroane de flori la Cimitirul Bellu.

Omagiu lui Theodor Aman
Cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere a pictorului Theodor Aman, fondatorul Şcolii de Belle Arte din Bucureşti, pe 20 martie 2014 va avea loc un ceremonial de depunere de coroane de flori la Cimitirul Bellu.

Joi, 20 martie 2014, de la orea 12.00, a avut loc cu ocazia zilei de naştere a pictorului Theodor Aman, fondatorul Şcolii de Belle Arte din Bucureşti, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale, ai Academiei Române, ai Rotary District 2241 Romania-Republica Moldova şi ai Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti vor depune coroane de flori la mormântul pictorului aflat la Cimitirul Bellu ortodox

Ceremonialul s-a desfăşurat cu Garda de Onoare constituită în cinstea acestui eveniment şi cu participarea Fanfarei Jandarmeriei.

Ceremonia face parte din suita de manifestaări ce marchează pe întreg parcursul anului 2014, 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti.

Vizualizări: 155

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Multumesc frumos,pentru acest moment ! Sufletul meu ''flamand'' ,se hraneste si se bucura,de fiecare data cand este atins, cu arta. Va multumesc,pentru postare !

Mulţumesc frumos dl Muntean pentru acest videoclip.

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->