Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Femeie omniprezentă - Mulier ubique - carte de gânduri dedicate eternului feminin

Biblioteca Cronopedia: Femeie omniprezentă - Mulier ubique - carte de gânduri dedicate eternului feminin

Vizualizări: 784

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Domnule Munteanu, iertare că mă repet. Eu aş dori:
7 (şapte) exemplare din "Cântecul creaţiei" şi
7 (şapte) exemplare din " Femeie omniprezentă".
Săptămîna viitoare voi depune banii în conturile indicate. Dacă am socotit bine: 105 lei la BRD şi 105 lei la BCR. Vă rog să-mi confirmaţi dacă e bun calculul. Mulţumesc.

Florin. T. Roman, cu bucuria că mai există oameni ca dvs.

este OK, mulţumim!

Felicitări, domnule Muntean! Admirabilă iniţiativă! 

Când prietena mea, secretara liceului mi-a adus pachetele am simţit... cum picioarele nu mă mai ascultă.  Am desfăcut repede pachetele şi o bucurie nemărginită mi-a inundat sufletul. Vă mulţumesc OAMENI minunaţi pentru acestă minunată realizare.

Cu ocazia primirii coletelor ce conţin "Cântecul creației" şi "Femeie omniprezentă", mă înclin încă o dată în faţa minunatelor suflete care au dat viaţă ambelor antologii.

Cu neţărmurită dragoste frăţească,

Florin T. Roman

Vă mulţumesc domnule Roman pentru confirmarea primirii cărţilor!

Domnule Munteanu,  doresc să vă atrag atenția  că la trimiterea cărților comandate de mine prin intermediul doamnei Maria Niculescu s-a făcut o greșeală: am solicitat și am plătit cinci exemplare din antologia ,,FEMEIA OMNIPREZENTĂ- MULIER UBIQUQE-carte de gânduri dedicate eternului feminin" la care și eu am participat cu o proză și mi-au fost trimise din greașală cinci exemplare din ,,Cântecul creației" pe care eu nu am comandat-o și la care nu am participat din lipsă de timp. Eu vă rog foarte mult să îndreptați eroarea trimițându-mi totuși cărțile comandate de mine,pentru care deja am plătit inclusiv comisionul de expediere și să-mi specificați cum să vă returnez celălalt pachet. Puteți să mi le trimiteți tot pe adresa Mariei Niculescu. Vă mulțumesc și sper să se rezolve favorabil. Îmi doresc mult să am și eu exemplarele pentru care am achitat. 

Conform extrasului de mai sus, la descriere nu apare pentru care anume carte s-a făcut plata şi pentru câte exemplare. Este într-adevăr şi eroarea mea că nu am verificat. Confuzia a pornit de la faptul că eu ştiam că domana Maria Niculescu e membră pe celălalt site.

În concluzie, cele 5 exemplare trimise dnai Maria Niculescu rămân la dumneaei - voi lua legătura cu dânsa ce anume să facă cu ele - iar pentru dv. voi trimite mâine cele patru exemplare din "Femeie omniprezentă, taxele poştale fiind suportate de mine. Îmi cer scuze pentru confuzie şi eroare, dar e bine că aţi sesizat şi eu am putut să rezolv.

Vă mulțumesc domnul Munteanu!

Vă rog frumos să-și lăsați un mesaj când le-ați trimis ca să o anunț pe Maria Niculescu! Cu stimă și respect  vă salut și vă doresc Paște fericit!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->