Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Am primit cu drag invitaţia la acea manifestare extraordinară.

Volumul, începând de la grafica inspirată, până la ultima pagină, este relizat îngrijit, echilibrat, frumos.

SPER CĂ VOLUMUL AL DOILEA VA FI CEL PUŢIN LA ACELAŞI NIVEL.

Lansarea a fost un adevărat eveniment.

Dacă la început am manifestat o oarecare rezervă privitor la acţiunea de a asocia o lansare de carte cu o prezentare de modă, mă refer atât la ţinute cât şi la bijuterii, odată cu derularea evenimwentuluim-am lăsat furat de complementaritatea acestor arte.Începând de la grafica minunată a volumului până la   modul de a fi îngrijită editarea acestuia, continuând cu frumuseţea ţinutelor şi a bijuteriilor, purtate cu graţie, eleganţă şi profesionalism de către manechine, mă exprim că evenimentul a fost o reuşită. ajuns acasă am  trecut în plan secund celelalte treburi şi am purces la a  lectura textele din volum.

Violumul a fost realizat echilibrat cu texte pe măsura valorii autorilor..

Nu în ultimul rând, vreau să menţionez prestaţia minunată a actriţei plină de spirit şi talent care ne-a încântat, Doamna Doina Ghiţescu.

Poate că vreodată, dacă voi reuşi să public vreun volum, o voi avea alături de mine pentru a da valoare în plus versului cu rimă în stil clasic

Lenuş şi domnul Munteanu sunt o echipă redutabilă.

Felicitări şi admiraţie!

Vizualizări: 159

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Mulţumim frumos dl Viorel,mă bucur că am putut oferi o combinaţie.Frumuseţea – este o combinaţie armonioasă între culoare, formă, textură şi conţinut. Există un etalon al frumuseţii, în artă, îmbracaminte, muzică şi literatură. Mulţumim frumos pentru cuvintele minunate,următorul volum va fi şi mai la înălţime.Aşa este actriţa dna Doina Ghţescu ne-a încântat cu talentul şi spiritul dânsei.Mulţumesc frumos dl Viorel pentru că aţi participat la acest eveniment,am fost încântată şi mă bucur că faceţi parte din prietenii mei.
Cu prietenie Lenuş

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->