Zile de naştere

"Iartă-mă, Doamne:

-pentru tot ce puteam să văd și nu am văzut!
-pentru tot ce puteam să aud și nu am auzit!
-pentru tot ce puteam să simt și nu am simțit!
-pentru tot ce aș fi putut să înțeleg și nu am înțeles!
-pentru tot ce puteam să conștientizez și nu am conștientizat!
-pentru iertarea pe care aș fi putut să o dau și nu am dat-o!
-pentru bucuria pe care aș fi putut să o trăiesc și nu am trăit-o!
-pentru Lumina pe care aș fi putut să o primesc și nu am primit-o!
-pentru viața pe care aș fi putut să o ocrotesc și nu am ocrotit-o!
-pentru visele pe care mi le-aș fi putut împlini și nu le-am împlinit!
-pentru necunoscutul în care aș fi putut să pășesc și din teamă, nu am îndrăznit să pășesc!
-pentru iubirea pe care aș fi putut să o exprim și nu am exprimat-o!
-pentru tot ce puteam să creez bun și frumos și nu am creat pentru gloria Ta, Doamne, și a Împărăției Tale Divine!
Pentru tot ce știu și nu știu că am greșit, pe Tine, Doamne, care ești Mila
și Iubirea infinită,
Te rog, iartă-mă și mă îmbracă cu nesfârșita Ta Iubire și Lumină!
Îți mulțumesc, Doamne:
-pentru toată frumusețea pe care am văzut-o izvorând din Tine !
-pentru muzica tăcută a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvăluit-o auzului!
-pentru tot ce am simțit bun și minunat în viața mea!
-pentru tot ce prin harul Tău am înțeles!
-pentru lumina pe care am sorbit-o în adâncul meu!
-pentru iertarea pe care dăruind-o, am dobândit pace!
-pentru bucuria fiecărei clipe trăite în Tine, Doamne!
-pentru toate cadourile spirituale care mi-au îmbogățit ființa!
-pentru viața mea, care e a Ta, o mică parte a simfoniei existenței!
-pentru visele care au prins formă prin armonia iubirii Tale pentru mine!
-pentru necunoscutul în care am pășit plin de curaj, regăsindu-Te!
-pentru iubirea copleșitoare cu care mă dezmierzi clipă de clipă!
-pentru tot ce am creat prin Tine bun și frumos, aducând cu umilință lauda Împărăției Tale divine!
Dumnezeu, Tatăl nostru, plimbându-se prin casa mea îmi va lua toate grijile și va vindeca toate bolile mele și ale familiei mele în Numele lui Iisus, Amin!"


Preot Ilarion Argatu

 

Vizualizări: 355

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Iubirea este un Miracol .  Este  munca  lui Dumnezeu.Faptul ca noi uitam acest lucru  ne  plaseaza intr-un dezavantaj vizibil -atat in a atrage, cat  si a pastra iubirea. Rugaciunea  pentru  suflet  iti lumineaza inima !

"Multumesc pentru faptul ca exist.Viata mea este o certitudine.Pot trai ceea ce vreau.Puterea infinita care m-a creat, ma vegheaza, ma ghideaza si ma poarta in locul cel mai bun pentru mine.Multumesc! Multumesc! Multumesc!"

Pace si Iubire!

Iartă-mă Doamne că n-am reuşit să deschid o mie de ochi să văd minunile toate ce-au răsfoit clipele mele, că n-am avut guri o mie solfegii de slavă să brodez melodiilor tainicei vieţi care-n coperţi de aur mi-a cuprins povestea luminii ce-am îmbrăcat-o în smerenii de rugă, iartă-mă că n-am auzit toţi îngerii ce-au cântat pe corzile inimii melemelodiile facerii! Iartă-mă Doamne că fiu al Tău fiind doar fiu al omului desfăşor potenţe! Cu drag citit-am amintirea datului din noi! Gerra

Mesaj de la Dumnezeu

 

the_cosmic_angel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti… ca starea de Maestru nu se masoara in functie de cate lucruri ingrozitoare scoateti din viata voastra, ci in functie de cate ori nu le mai numiti “ingrozitoare” .

Buddha si-a provocat singur suferinta, ca sa se confrunte cu ea, sa vada daca se identifica cu ea si, daca nu, sa vada cine era el de fapt. Iisus s-a lasat crucificat, ca sa arate cine era.

Dar de ce credeti ca sunteti voi aici? De ce sa va mai pierdeti timpul cu lumea asta pieritoare, daca nu pentru a va cunoaste prin experienta proprie? Si cum altfel sa faceti asta, decat prin intalnirea cu ceea ce nu sunteti?

Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti… ca cineva va pretuieste acum si se pregateste sa va urmeze exemplul. Aceasta idee sa va orienteze urmatoarea alegere!

De multe ori, ne gandim ca actionam intr-un vid, ca nimeni nu ne vede, ca actiunile noastre ne privesc mai ales pe noi. Dar, daca ati sti ca fiecare gand al vostru, ca fiecare cuvant sau fapta a voastra urma sa fie astazi imitata de cineva care va admira ? Sunteti multumit cu ceea ce faceti ? Minunat! Daca raspunsul vostru e da, atunci e minunat!

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca uneori viata pare a fi “o succesiune de lucruri”, dar ca ea este, de fapt, o succesiune de binecuvantari. Stiu, stiu… ca voi nu o traiti in felul acesta. Dar asta, pentru ca nu o “vedeti” in felul acesta! In viata, “primesti ceea ce vezi”. Daca ganditi ca va confruntati cu o lupta, de asta o sa aveti parte. Daca hotarati ca aveti parte de un dar (chiar daca nu va dati seama, in acest moment), veti primi chiar un dar. Asteptati! Veti vedea. In sensul propriu. Veti vedea!

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca viata pe Pamant are un sens mai profund decat s-ar putea sa vi se para la prima vedere. Va rog, nu va imaginati ca nu faceti aici nimic altceva decat sa traiti pana la moarte! Daca asta ar fi tot, Dumnezeu nu si-ar mai face timp sa se implice. Nu! Se mai intampla si altceva, care are legatura cu evolutia sufletului vostru. Vreti sa stiti mai multe despre asta si despre cum se intampla? Ce ar fi sa faceti din a afla despre aceasta preocuparea voastra de azi?

Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti… ca a astepta sa vezi ce se intampla nu este o modalitate prea buna de a lua decizii. A nu lua o decizie inseamna chiar a decide. Ce decideti in momentul acesta, neluand nicio decizie? Ce alegeti prin esecul de a alege? In felul acesta vreti sa va traiti viata: ca pe ceva prefigurat? Este timpul sa luati o decizie. Aveti nevoie de un semnal mai mare decat asta?

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca nu siguranta ar trebui sa cautati in viitor. Ar trebui sa cautati bucurie. S-ar putea ca siguranta si bucuria sa nu vina impreuna. Pot sa vina… dar pot si sa nu vina. Nu exista nicio garantie. S-ar putea sa nu traiti niciodata cele mai adevarate bucurii ale vietii, daca preocuparea voastra de baza este garantia sigurantei. Asta nu este o invitatie la a fi nechibzuiti, ci la a deveni macar indrazneti.

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca este timpul sa nu mai ascundeti nimic de nimeni. Este ziua eliberarii voastre. Orice ati ascunde de celalalt, nu merita sa faceti asta. Daca nu sunteti atenti, o sa va macine. Va poate face mai mult rau decat v-ar face daca ati spune tuturor. Rostiti-va adevarul, dar aduceti pace in cuvintele voastre! Dezvaluiti ce ati tinut secret! Pana la urma, transparenta este mai buna, chiar daca s-ar putea sa va simtiti incomod, un timp.

Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti… ca motivul pentru care va aflati pe planeta are o legatura foarte mica cu preocuparea careia ii dedicati majoritatea timpului vostru. Poate ca ati putea sa va rearanjati doar un pic prioritatile, acordand mai multa atentie sufletului vostru. Ce ziceti de asta? Cand a fost ultima oara cand ati meditat, macar pentru o jumatate de ora? Sau cand v-ati asezat pentru o lectura buna si lunga, despre ceva spiritual si datator de inspiratie? Vorbiti zilnic cu Dumnezeu? Ati putea sa lungiti un pic conversatiile?

Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti… ca voi nu sunteti “povestea” voastra. Sunteti mult mai mult decat atat! Este in regula sa renuntati acum la trecutul vostru. Cei mai multi dintre noi avem o poveste despre cum am ajuns sa fim asa cum suntem, despre cum e sa fim “noi” si despre motivul pentru care este, cateodata, atat de dificil sa trecem prin viata. Toate acestea sunt lucruri care nu au nicio legatura cu cine suntem acum. Cat de des, in timpul experientelor vietii, va influenteaza “povestea” voastra? Sunteti pregatiti, acum, sa renuntati la ea? Cum ar fi daca ati putea sa va creati mai degraba asa cum vreti sa fiti, decat asa cum credeti ca sunteti? N-ar fi grozav? Ei bine, puteti! Tot ce trebuie sa faceti e sa renuntati la povestea voastra.

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca e timpul sa treceti la taramuri neexplorate. Daca vreti sa faceti ceva ce nu ati mai facut niciodata, trebuie sa faceti ceva ce nu ati mai facut niciodata. Daca vreti sa mergeti undeva unde nu ati mai fost inainte, trebuie sa mergeti undeva unde nu ati mai fost inainte. Nu puteti intreprinde ceva nou, facand lucruri vechi. Daca vreti ca viata voastra sa se schimbe, trebuie sa va schimbati viata. Asa ca, porniti! Nu e niciun pericol. Si chiar este timpul sa o faceti!

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca e bine sa faceti pe cineva care-si recunoaste o greseala sa se simta mai bine dupa ce a recunoscut-o, nu sa se simta mai rau. Daca cineva va cere scuze pentru ceva, sau chiar daca spune doar “aoleu”, in loc sa-i expuneti toate motivele pentru care v-a creat un inconvenient sau pentru care v-a pus intr-o lumina proasta, ganditi-va la ce ati putea spune ca sa-l ajutati sa nu se simta prost dupa greseala lui. Candva, poate veti tanji dupa aceeasi amabilitate din partea altora.

Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti… ca ceea ce gandesti cu inima este minunat – este minunat! Ceea ce-ti arata sufletul este intotdeauna corect. Ralph Waldo Emerson a spus asta – si are dreptate! Mintea este ultima parte din voi de care sa ascultati. Ea gandeste la tot ceea ce puteti pierde. Inima gandeste la tot ceea ce puteti darui, iar sufletul – la tot ceea ce sunteti. Va voi lasa pe voi sa hotarati care dintre acestea trei este cea mai importanta.. .

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca este in regula sa gresiti. Greselile ne sunt prietene: ele ne ajuta sa evoluam. Este imposibil, de fapt, sa faci o “greseala”, in adevaratul sens al cuvantului, de vreme ce tot ceea ce desemnam prin cuvantul “greseala” ne aduce castig. Asa ca, marsaluiti inainte cu toata forta si rigurozitatea momentului ACUM! Si nu va ingrijorati cu privire la “greseli”, ci ingrijorati- va de teama de a nu face nicio greseala!

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca trebuie sa fiti buni cu voi insiva, daca vreodata aveti de gand sa fiti de folos altora. Asta presupune sa va luati cate o zi libera, din cand in cand, fara sa fi fost planificata. Mancati o bucatica de ciocolata, atunci cand nu aveti voie! Trageti un pui de somn, chiar atunci cand e imposibil! Bagati-va nasul intr-o carte buna, timp de o ora, cand nu va puteti permite sa faceti asta! Relaxati-va in cada de baie, atunci cand nu e timp pentru asta! Lasati totul, atunci cand nu ar trebui sa o faceti! Dar, pentru numele lui Dumnezeu, faceti-o acum, chiar acum!

Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti… ca bombaneala si vaicareala nu schimba nimic si niciodata nu ajuta pe nimeni cu nimic. Daca nu vreti sa faceti ceva ca sa schimbati situatia, nu va mai plangeti! Daca, oricat de mult v-ati dori, nu puteti face nimic ca s-o schimbati, atunci acceptati-o momentan si creati un maine “diferit”, dar, cat timp asteptati, nu lasati ca ziua de azi sa fie stricata!

Are vreun inteles pentru voi? Pentru mine are.

Cu dragoste, al vostru prieten, Dumnezeu

« Precedent
Ingerul Uman

Ostatic, la poarta fericirii

 

Cu privirea îndreptată spre univers,
spre intinitul... “Grădina de Vis”,
urcând pe drumul meu prin noapte,
cu aripile-nsângerate...
ostatic... am rămas la Poarta Fericirii!!
Îndată L-am recunoscut,
pe Cel înjunghiat ca Mielul
din marea-i bunătate,
pe Fiul Iubirii!

Domnul meu!
Se plimba tăcut pe cununi de slavă
Prin Frumoasa Împărăţie.
Înviat în noaptea albă a mântuirii
ca Întâia Zi a Zidirii...
mi-a surâs, privind prin veşnicie...
dar, mi-a zis :
"Întoarce-te în lumea ta!"
ştiind, că şi eu va să înviez,
în Primăvara ce va urma să vie.

M-am reîntors, dar o mireasmă
de mir purtătoare m-a oprit o clipă
să citesc cu răbdare,
cum pe cupola bolţii, Palatului de nea,
în lumini din culori de curcubeie...
din a Domnului vrere,
tainic scria:
”Iubiri, Adevăruri, Mistere!”

Frumos,dar ce minunat ar fi ca in fiecare dimineata s-a multumim lui D-zeu pentru noua zi pe care am primit-o ,ce buni am putea fi si ce linistita ne-ar fi viata,doar atunci cind il ai pe D-zeu in suflet poti sa ramii si sa fii Om !

Sa-l laudam pe Dumnezeu,sa-L preamarim, sa-I multumim, apoi sa-I cerem ceea ce avem nevoie! Inaltatoare Rugaciunea IARTA-MA, DOAMNE!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->