Cele mai frumoase citate despre femeie


        Femeia este o creatură fascinantă, delicată și firavă, iubitoare și sensibilă, de-a lungul timpului aceasta a inspirat mari artiști în operele lor, femeia mereu a fost, este și va fi o muză perfectă. 


„Femeia este făcută pentru trei lucruri. O poți iubi. Poți suferi pentru ea. Și o poți transforma în literatură.”(Henry Miller)


„Femeile trebuie să le spună bărbaților că ele sunt cele puternice. Că ele sunt mari, sunt puternice, sunt minunate. Adevărul este că femeia este întotdeauna cea puternică. Nu sunt vreo profesoară, dar aceasta este opinia mea.” (Coco Chanel)„Femeia învinge tot, apoi plânge.” (Grigore Vieru)


„Femeia frumoasă place ochiului, femeia blândă place inimii. Prima este o adevărată bijuterie, dar a doua este o adevărată comoară.” (Napoleon Bonaparte)


„Toate rațiunile bărbaților nu fac cât un sentiment de femeie!” (Voltaire)„Nu fi sclava trendurilor! Nu lăsa moda să te conducă. Tu singură trebuie să hotărăști cine ești și ce vrei să transmiți prin modul în care te îmbraci și îți trăiești viața.” (Gianni Versace)


„Femeilor le plac bărbații tăcuți pentru că au impresia că le ascultă.” (Marcel Achard)


„Un bărbat poate ști totul despre femei și poate să nu știe nimic despre una singură.” (John Steinbeck)„Hotii îți cer banii sau viața; femeile le vor pe amândouă.” (Samuel Butler)


„În dragoste, femeile sunt profesioniste. Bărbații, niște amatori.” (Francois Truffaut)„În spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie care își dă ochii peste cap.” (Jim Carrey)


„Marea întrebare, la care nu știu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: Ce vrea de fapt o femeie?” (Sigmund Freud)


„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.”(Charles Baudelaire)„Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai văzut niciodată o femeie frumoasă.” (Camil Petrescu)


„Femeile sunt pasionate de matematică. Își împart vârsta la 2, dublează prețul hainelor și adaugă întotdeauna 5 ani la vârsta celei mai bune prietene.” (Marcel Achard)„Bărbații creează prin imaginație, însă femeile creează prin iubire.” (Rabindranath Tagore)


„Femeia e o creatură menită să fie iubită, nu înțeleasă.” (Sigmund Freud)


„O femeie poate să țină un singur secret: vârsta ei.” (Voltaire)


„De ce iubim femeile? Pentru că sunt femei, pentru că nu sunt bărbați, nici altceva. Pentru că din ele-am ieșit și-n ele ne-întoarcem, și mintea noastră se rotește mereu și mereu, numai în jurul lor.” (Mircea Cărtărescu)Vizualizări: 111

Răspunsuri la Aceste Discuţii

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->