Informaţii

Paranormal

Paranormalul - o nebuloasă a umanității

Cea de a patra dimensiune a deschis porţile pentru mulţi dintre noi. Dintr-o altă persectivă privit, acest lucru înseamnă PARANORMAL. Aici și acum putem discuta şi dezvolta acest subiect, dar şi expune în scris despre evenimente personal trăite ori auzite de la persoanele din anturajul nostru.

ACESTA NU ESTE UN GRUP PENTRU CREAŢII LITERARE!

Membri : 27
Activitatea Recentă : Ian 4, 2020

Paranormal

Paranormalul - o nebuloasă a umanității

 

Paranormal este un termen pentru o varietate de fenomene care ies din sfera normalului. Termenul este folosit în parapsihologie și are de a face cu fenomene ca: telepatia, energetica, divinația, percepția extrasenzorială, telekinezia și feluri de a supraviețui după moarte ca reîncarnarea, fantomele, prezenţe demonice și bântuirile.

 

Termenul este folosit și pentru fenomene mai puțin spirituale, ca OZN-urile (Ufologia sau OZN-ologia), intratereştrii și mai multe creaturi misterioase descrise în criptozoologie, criptobotanică.

 

Cea de a patra dimensiune a deschis porţile pentru mulţi dintre noi. Dintr-o altă persectivă privit, acest lucru înseamnă PARANORMAL. Aici și acum putem discuta şi dezvolta acest subiect, dar şi expune în scris despre evenimente personal trăite ori auzite de la persoanele din anturajul nostru.

Forum de Discuţii

Paranormal în locuintă

Începută de DANDU BRIEL. Cel mai recent răspuns de Lenuş Lungu Ian 4, 2020. 1 Răspuns

PARANORMALE ÎN CASĂ.         Recent o prietenă, căreia eu i-am transmis mesajul că bea prea puțină apă, mi-a spus că nu se simte bine și are probleme cu capul. M-a surprins acest lucru deoarece eu o știu ca persoană plină de exuberanță și energie…Continuare

tratamente paranormale.

Începută de DANDU BRIEL Dec 25, 2019. 0 Răspunsuri

Un caz autentic.Pentru că nu am mai scris de mult ceva concret, pasiunea mea fiind SF-urile, m-am gândit să relatez ultimul caz pe care l-am început pentru tratament. Este vorba de o familie, mama, tata și copilul. Nu am să le dau numele întrucât nu…Continuare

"Extratereștrii"

Începută de Petru Plătică. Cel mai recent răspuns de Petru Plătică Apr 2, 2019. 2 Răspunsuri

   Oare există viață și pe alte planete?    Având în vedere că există aproximativ 200 de miliarde de stele într-o singură…Continuare

CURIOZITĂȚI ȘOCANTE. VIAȚA DE DUPĂ MOARTE

Începută de Petru Plătică. Cel mai recent răspuns de Petru Plătică Mar 28, 2019. 20 Răspunsuri

        Istoriile pe care le veți citi mai jos, au șocat lumea...       Nu sunt luate din cărți fantastice  sau filme de groază.       Sunt…Continuare

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Paranormal !


INACTIV
Comentariu publicat de Ion Rodica Nicoleta pe Februarie 12, 2015 la 8:22am

iata, vin cu un alt eveniment bizar petrecut in viata mea! O viziune... 

Veneam de la servici din tura de noapte, ajungeam la blocul in care locuiam si imi intorceam privirile catre ultima scara a blocului de vis-s-vis. Vedeam, paradoxal, la o distanta apreciabila, steagul mortuar si chiar fotografia de pe el. Nu, el nu exista cu adevarat in acel moment. Zi de zi aceeasi imagine. Cu o saptamana mai tarziu, acelasi steag, aceeasi fotografie. As fi putut impiedica oare acel deces? Cunosteam destul de bine persoana si nu exista intre noi vreun sentiment contradictoriu. Comunicam foarte bine. In mod real poate ca as fi putut face ceva pentru familie. Oricum inevitabilul era pe cale sa se produca, persoana fiind diagnosticata cu o boala galopanta in evolutie. Intrebarea este de ce am fost aleasa eu a afla acest adevar sumbru? Cea de a patra dimensiune isi deschisese de mult portile, iar viziunile erau un subiect tabu. Haideti sa disecam fenomenul din perspectiva realitatii. Astept comentariile dumneavoastra!


INACTIV
Comentariu publicat de Ion Rodica Nicoleta pe Februarie 11, 2015 la 10:24pm

nu intellegeti gresit, titlul grupului a fost destul de clar/ PARANORMAL. Puteti posta nuvele SF pe alta sectiune, desigur, eu trec si pe acolo. Nuvelele sunt exceptionale. Nu dezarmati. Eu aici am desul de multe de discutat. Trairi pesonale. Imi doresc sa raspund si sa gasesc raspunsuri la diverse fenomene de acet fel. 


INACTIV
Comentariu publicat de Viorel Croitoru pe Februarie 11, 2015 la 9:46pm

Am crezut că aici se pot posta și povestiri SF.

Am greșit, vă rog scoateți postările mele, le voi publica la alt grup.

Îmi cer scuze, mai ales domnului Vanghele Ion.

Vă urez succes în ceea ce întreprindeți!


INACTIV
Comentariu publicat de Ion Rodica Nicoleta pe Februarie 11, 2015 la 1:54pm

sunt de acord cu raspunsul domnului Croitoru si subliniez faptul ca ar fi interesant sa discutam pe marginea acestui subiect, mai cu seama ca povestea dumnevoastra estecu adevarat mirifica. Legatura paranormalului cu credinta este una logica de la bun inceput, acestea intrepatrunzandu-se si completandu-se reciproc. Am citit cu atentie si am fost incantata de subiect, dovediti faptul ca aveti vaste cunostinte in domeniu... Imi doresc insa sa dati si exemple personale, daca acestea exist, sa nu ramanem mai exact la stadiul de stiinta. 

Respect acest stil de literatura... astept deci in continuare astfel de asemenea lucrari de calitate, dar si trairi personale care sa demareze discutii ample pe seama subiectului etalat. 


INACTIV
Comentariu publicat de Ion Rodica Nicoleta pe Februarie 9, 2015 la 10:27pm

Va invitam asadar domnule Andrei A, Radu sa discutam impreuna despre aceste subiecte care tin de cea de a patra dimensiune asa cum am amintit mai sus. Si eu zic faptul ca nimic nu este mai clar decat atunci cand disecam fapte concrete, trairi personale,... Asadar va asteptam pentru discutii, oricand doriti. 


INACTIV
Comentariu publicat de Andrei A. RADU pe Februarie 9, 2015 la 9:16pm

Atât timp cât fenomenele paranormale, respectiv cele încă neexplicate științific, sau insuficient explicate,nu se amestecă cu misticisme, superstiții și pseudoștiințe înșelătoare de tipul astrologiei, rămân un domeniu interesant, chiar fascinant.

 
 
 

© 2022   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->