Istoriile pe care le veți citi mai jos, au șocat lumea...

       Nu sunt luate din cărți fantastice  sau filme de groază.

       Sunt povestiri reale, despre care s-a vorbit și s-a scris foarte mult.

       Și să începem cu istoria lui  Ilie Dobre din România.

       În anul 1992, familia  lui Dobre era plină de jele - acesta a închis ochii «pe totdeauna».   Moarte la prins acasă. Toată lumea credea ca murise din cauza unei ciroze, însă acesta s-a ridicat din sicriu!

       “A stat mort o săptămână. Îl primenisem, îl îmbrăcasem cu hainele  de  moarte,  de  la costum  până  la șosete. Aveam totul pregătit: și batistele, și prosoapele și cele trebuincioase pentru pomana de după“, a relatat soția lui Ilie Dobre, pentru un ziar local, la un an după aceea.

       Femeia nu s-a indurat să-l îngroape prea repede,  de parcă avea o presimțire.

       După ce rudele au convins-o că nu trebuie să-i chinuie sufletul, au decis să-l îngroape. În ultima zi de priveghi, în Filiași s-a produs minunea care a zguduit toată țara!

       «Erau amândouă camerele ticsite de lume. Veniseră rudele de la țară, prietenii, vecinii din bloc... Și, dintr-o dată, mortul s-a ridicat! A tras aer în piept, șuierând, și a rămas așa, în fund, uitându-se prin cameră, cu ochii căscați. Dar credeți că a mai stat cineva să se uite la el?! Fugea lumea pe scări în jos de ziceai ca e cutremur! Se împingeau unii pe alții, copiii țipau, popa și-a pierdut patrafirul. Mortul s-a ridicat și a cerut apă!», a povestit un alt vecin de-a lui Dobre. 

       După aceasta Dobre a devenit de nerecunoscut. S-a făcut  foarte credincios și numai vrea sa-și mai amintească de acel episod, nu mai vorbește cu nimeni. Toți vecinii se uită la el ca la un sfânt.

       Un caz similar a avut loc în anul 1964 în URSS.

        O femeie de 40 de ani  din orașul Barnaul a murit,  apoi a înviat după trei zile.

       Klavdia Ustiujanina era o femeie simplă și forte necăjită.  Când a împlinit vârsta de 40 de ani, femeia a fost lovita de o altă pedeapsa: i s-a pus un diagnostic  strașnic - cancer avansat la pancreas.

       Medicii nu îi dădeau șanse mari de supraviețuire, însă Izrael Isaevici Neimark, un renumit medic chirurg și un om excepțional, nu s-a lăsat  și a hotărât să lupte până la urmă, astfel pacienta urmând să fie operată imediat, convocând pentru aceasta și alți  colegi chirurgi cu  experiență. Când au deschis însă abdomenul pacientei, doctorii au constatat faptul, că femeia era un cadavru ambulant: toate organele interne erau "mâncate" de cancer! În timpul  operației, inima pacientei s-a oprit. Cu toate eforturile, medicii nu au mai reușit să o aducă la viață.

         Trupul   neînsuflețit  a  fost  dus  la morga spitalului, unde  a  stat  timp  de  trei zile, până ce rudele au venit sa îl  ridice  pentru  înmormântare.  Și atunci, s-a  întâmplat  minunea:  medicii  au  constatat  că  femeia  dă  semne de  viață.

       Sub   privirile   lor îngrozite, Klavdia  a  început  sa se miște, a deschis ochii și gura...  La medici nu le venea a crede ochilor.  După ce Klavdia  cu ajutorul medicilor și-a revenit complet, a povestit  tot ceea ce se petrecuse cu ea în timpul morții.

       Mărturia ei a uimit atât familia, cât și întreaga echipă de medici. "Când am murit, nu am simțit cum sufletul mi-a ieșit din trup, dar deodată, mi-am văzut corpul întins pe masa de operație. Știam că am murit și asta nu mi-a trezit nicio emoție, de parcă aș fi văzut un obiect oarecare și nu trupul meu. Vedeam și auzeam cum medicii se străduiesc din răsputeri să mă readucă în simțiri. Dintr-odată, m-am trezit într-o altă lume, unde nu existau nici case, nici oameni, nici animale, nimic din ceea ce mi-era familiar. O alee se întindea de-a lungul unui câmp cu iarbă de un verde crud, o alee nici largă, nici îngustă, al cărei capăt se pierdea în zare. Soarele nu se vedea, însă totul era invadat de o lumină  minunată. Simțeam că nu sunt pe Pământ și am fost cuprinsă de o dorință covârșitoare de a descoperi unde mă aflu. În stânga mea se vedea o poartă imensă, strălucind ca un soare orbitor, ce-mi amintea de poarta bisericii de la mine din localitate. Când am întors privirea în dreapta, am văzut cum spre mine se îndrepta o femeie înaltă, cu capul acoperit, cu o ținută simplă, purtând o manta lungă, ca o haină monahală. Când picioarele ei atingeau pământul, iarba se  unduia sub greutatea pașilor, însă când talpa se ridica, firele ierbii stăteau drepte, ca și cum nimic nu le strivise. Acum știu ca femeia aceea era îngerul meu păzitor. Ajungând în dreptul meu, a rostit deodată: «Doamne, unde o trimitem pe femeia aceasta?». O voce tunătoare, dar blândă, a umplut aerul: «Trebuie trimisa înapoi! Timpul ei nu a sosit încă!». Apoi, m-am  trezit în trupul meu, la morgă".

       Dar  asta n-a fost toată minunea!  În timpul morții sale clinice, femeia se vindecase complet de cancer! Drept dovadă a rămas raportul complet al medicului care a tratat-o și a operat-o, al profesorului Neimark, document ce a ieșit din nou la iveală după prăbușirea comunismului, când o parte din dosarele KGB-ului au fost desecretizate și făcute publice.

       Cu părere de rău nu toate miracolele au avut sfârșit fericit.  Aceasta ne dovedește și cazul care a avut loc în iulie anul acesta în Filipine, unde   un copilaș   "mort" a "înviat" la propria înmormântare.

       Copilul de 3 ani, din Aurora, Zamboanga del Sur,    a fost declarat mort vinerea dimineața, după ce s-a chinuit câteva zile din cauza febrei, iar înmormântarea a fost planată  pentru a doua zi, la ora 13:00.  

        Mulțimea a fost șocată și foarte speriată, când fetița din sicriu a început sa se miște și a deschis ochii, după ce un preot tocmai se pregătea sa-i dea ultima binecuvântare. Oamenii au  filmat aceste scene incredibile.

       Părinții au scos-o din sicriu și i-au dat apă.

       Ea a fost dusă urgent la Spitalul Municipal din Aurora,  unde au fost luate măsuri urgente. Când medicii au conectat-o la un monitor cardiac, acela nu a înregistrat nicio activitate. Astfel, fetița a fost   declarata din nou moartă.  Medicii le-au spus sărmanilor părinți că fetița nu mai revine la viață și că trebuie înmormântată cât mai repede, pentru a preveni răspândirea unor boli.

       Foarte dramatic!

       Un caz uimitor și strașnic a avut loc în Grecia, unde o femeie ar fi murit abia după ce a fost îngropată de vie. Muncitorii și vizitatorii de la cimitirul din Peraia, un orășel aflat în apropiere de Salonic, au fost îngroziți să audă strigătele disperate și bufnituri care veneau dintr-un mormânt nou.

       Oamenii au sunat imediat la serviciu de urgență și s-au pus pe săpat, dar din păcate a fost prea târziu pentru femeia din sicriu, murise sufocată.

       Rudele femeii care a decedat de cancer au dat în judecată medicii, care au constatat moartea acestea.

       Poliția a deschis un dosar penal.

       Incredibil, însă acestea au  fost în realitate!

Vizualizări: 352

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Fără cuvinte...

Mlțumesc, Aurelia!

Impresionant! am mai auzit de astfel de cazuri! 

Mrs..., Maria!

Mulțumesc, Dle Mihai Ștefan Arsene!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->