Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

A doua zi trebuia să aibă loc intervenția chirurgicală și starea mea nu era prea bună.În vis, mă văd pe mine întinsă pe o masă înconjurată de mai mulți medici cu măști pe față. Eu priveam scena de la nivelul lămpii, de pe tavan, și pe acea masă plină de sînge unde medicii lucrau cu febrilitate ,eram tot eu.Încep să simt dorința să ies din acea cameră și încep să mă îndepărtez... trec dincolo de ușă, și încep să cobor multe scări , am tot coborît așa pînă am ajuns într-o sală mare, cu pereții transparenți, din sticlă, cu ușa toată din sticlă.
Sala aceea de la parter, era neluminată, lipsea lampa electrică și în ea mă aflam doar eu. Deși nu era o lumină artificială, eu vedeam perfect prin pereții de sticlă, noaptea de afară.Cerul era luminat de miriade de stele, luna lumina în toată plinătatea ei ,noaptea era magnifică, căci cerul părea o feerie. Eu pusesem nasul pe geamul ușii și priveam cerul fascinată, privirea mea se fixase pe o stea foarte luminoasă care se mișca printe celelalte, cu o viteză remarcabilă.Părea o stea căzătoare și se îndepărta din mijlocul celorlalte, devenind tot mai mare,mai vizibilă, pe măsură ce se apropia de pământ. Începea să prindă contur tot mai clar... pe fondul întunecimilor nopții, o umbră mare neagră cu aripi . Părea o pasăre uriașă a nopții ,și în loc de o stea, am început să disting că cei doi ochi ai acelei siluete întunecate păreau două stele roșii de foc. Pe măsură ce se apropia coborând lin din înalturi, am realizat că era o femeie , cu siluetă flumoasă, tînără,înveșmântată în negru, cu o mantie neagră ce așa cum venea,cu brațele deschise ca două aripi mari,îmi păruse din depărtare o pasăre uriașă. Avea părul negru și lucitor ca pana corbului adunat într-un coc frumos exact cum eu văzusem odată la un teatru de operetă cu Madame Baterfly ,așa cum obișnuiesc să și-l adune japonezele.Mâinile aveau degere lungi, subțiri cu unghii foarte lungi, ușor încovoiate,ce –mi aminteau de ghearele unei păsări de pradă. Așa cum cobora lin,venea direct spre mine și ochii ei priveau direct într-ai mei hipnotici, mari și roșii ca focul, pe fața tânără ,însă extrem de palidă,ce părea de ceară, tristă și frumoasă.Coboară lin, plutind dincolo de ușa unde eu stăteam cu nasul lipit și mîinile amîndouă sprijinite de geam cu palmele deschise, își lipește de geam palmele suprapunându-le pe ale mele,ochii ei de foc ,triști fixați în privirea mea hipnotizată, îmi face un semn cu privirea arătînd spre înalt ,cerându-mi telepatic să deschid ușa de sticlă ce ne despărțea și să vin cu ea. Eu atunci calmă și cu voce clară i-am spus în gînd:
-Eu știu că tu ești Moartea și că ai venit șă mă iei, însă eu nu pot veni cu tine acum, nu pot să plec momentan, că am încă ceva important de îndeplinit aici. Nu-ți deschid! Pleacă! Ea mă privește lung... înțelesese.Începe să-și desprindă ușor mîinile de geam și să se înalțe liiin , cu privirea ei de foc mereu înfiptă într-a mea cu o nuanță de dezamăgire parcă, în priviri și mai încruntată decât la sosire, îndepărtâdu-se, mereu cu fața către mine , înălțîndu-se către cerul spuzit la fel cum venise devenind încet, încet un punct negru întunecat cu ochii de foc, printre stele și în cele din urmă s-a pierdut printre ele, privind mereu tristă din înnalt.M-am trezit din somn către ziuă și teama pentru intervenția din acea dimineață îmi dispăruse complet , fiind ferm convinsă că mă voi întoarce din nou la copii ,după operație. De atunci ,de fiecare dată înainte ca cineva apropiat să plece, o visez. Mereu altfel deghizată, însă eu o recunosc și ea mă privește mereu tristă, parcă un pic supărată. Comunicăm mereu în gând, telepatic. Ultima oară am văzut-o acum cîțiva ani cînd tata era în spital și era deghizată în femeie ușoară , am urlat la ea în gînd întrebând-o pe cine vrea să-mi răpească și ea mă privea cu milă spunîndu-mi:
-Nu pot pleca singură... trebuie s-o fac!Am sărit din somn atunci simțind, un fier înroșit străpungându-mi inima și în prada unor negre presimțiri. Până seara mi-a sosit vestea că tata a murit, la câteva zile după ce se credea că depășise pericolul, după o operație ce o suportase cu câteva zile în urmă.

Vizualizări: 232

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Este probabil persoana care, din subconstient, va transmite acele semnale de care trebuie sa tineti seama cu siguranta. Nu multi au asemenea capacitati, insa dumneavoastra cu siguranta sunteti unul dintre alesii care au un beneficiu, acela de a li se deschide poarta cunoasterii unei alte lumi.Tinwti cont de acest fapt si nu lasati sa se iroseasca capacitatea de a descoperi evenimentele inainte de producerea lor!

Vă mulțumesc cu sufletul, domnul Munteanu, și doamna Rodica Nicoleta,de popas și apreciere! Cu mult drag și alesă prețuire,Maria.

Stimata colega, cu adevarat trairile dumneavoastra sunt semne venite din "lumea cealalta" asa cum obisnuiesc sa spuna antemergatorii nostri. Cu adevarat multi au avut astfel de semne si sunt in stare sa va relatez eu insami cateva. Pana atunci am lasat o relatare care atesta veridicitatea povestirii dumneavostra. Voi reveni desigur si cu alte povestiri. Si cred ca nu in zadar am ajuns eu aici, aveam menirea de a schimba ceva si de a ajuta si alte persoane sa inteleaga ca nu trebuie sa se teama de semnele pe care le primesc. Daca intrati si cititi una din cele cinci pagini ale mele, veti gasi unul dintre raspunsuri.

Am citit pagina dumneavoastră stimată  colega,Personal nu mă consider o persoană cu capacități extrasenzoriale.Cele relatate  mai sus sunt adevărate într-un anume sens.E un vis  ce l-am avut într-un moment de cumpănă  a vieții mele.Am citit și eu multe despre fenomenele acestea și am conștientizat că  uneori ,mereu în vis mi se întâmplă  să fiu avizată în anticipo de anumite evenimente,al căror curs însă nu aș avea cum sa-l schimb eu,Spre exemplu acea creatură despre care am scris,ce eu am identificat-o ,mereu în somn a fi Moartea , am visat-o de câteva ori ,în ajunul morții cuiva cunoscut persoane ce deja aveau probleme.,Ea e un fel de prevestire,,nu-mi indică exact cine e victima, doar că eu fiind o persoană foarte intuitivă și mai sensibilă, când o văd în somn,chiar în timpul visului îmi amintesc cine  e și ce  semnifică și e normal că mă impresionează și înțeleg  că cineva urmează să plece ,însă nu pot ști cine și nici împiedica cursul lucrurilor.

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->