Un caz autentic.

Pentru că nu am mai scris de mult ceva concret, pasiunea mea fiind SF-urile, m-am gândit să relatez ultimul caz pe care l-am început pentru tratament. Este vorba de o familie, mama, tata și copilul. Nu am să le dau numele întrucât nu pot fi confundați.

          Solicitarea a venit printr-o prietenă, din partea mamei. Problema este simplă, toți cei din casă se simt rău și nu știu de ce.

          Am început prin măsurarea chakrelor și am constatat că mama și tata erau blocați de la ceakra patru în jos deci, cum s-ar spune, nu erau cu picioarele pe pământ.

          Apoi am purces la măsurarea energiilor din aura fiecărei persoane. Eu de regulă măsor doar primul corp din aură căci restul sunt la egală distanță spre exterior. Măsurătorile le fac în unități vibraționale Bovis. Concluzia a fost că băiatul avea 45000 de unități din capacitatea lui de 145000, ceea ce este foarte puțin, mama avea 105000 din 160000, ceea ce este bine dar totuși nu suficient, iar tatăl avea 80000 din 200000, pornirea fiind foarte joasă iar nivelul superior posibil, de excepție.

          În faza următoare am măsurat pozițiile de dormit ale fiecărei  persoane și am constatat că băiatul dormea pe un nod al rețelei magnetice Hrtmann. Am mai explicat că această poziție este mortală. Adică mori dar nimeni nu știe de ce. Este locul care îți suge toată vlaga din organism, lent, într-o perioadă mai lungă de timp. Am întâlnit nenumărate cazuri de acest fel.

          În continuare am măsurat situația în care una din persoane ar putea avea vreun string negativ înfipt în spate ca urmare a gândurilor nepotrivite emise de o altă persoană la adresa ei. Constatarea a fost că  mama avea un astfel de string negru. Așa numesc eu aceste stringuri, diferite de cele de argint care pornesc de la inimă la inimă, între mama și copil. Acestea nici nu pot fi tăiate căci țin locul cordonului ombilical energetic.

          Mai departe am măsurat numărul de vieți anterioare, pentru a vedea care este experiența de viață a celor din familie și am constatat că mama și tatăl au mai avut trei vieți dar băiatul este la prima. E un fel de balon de săpun, extreme de sensibil și delicat. Această situație necesită o atenție sporită.

          Spre final am măsurat câtă apă consumă fiecare și practic toți erau deficitari. Aici nu vorbim de cei doi litri din reclamă ci de cantitatea de apă suficientă pentru persoana respectivă.

          Am mai verificat dacă în locuință există efecte paranormale negative cum ar fi, efecte telurice, mobilă veche încărcată negativ, aglomerație de obiecte inutile și altele . Puțină lume știe că dacă ții deschis capacul de la vasul de wc, bagi în casă un plus de 40% de enegie negativă  din canalizarea orașului. Statuile din abanos negru realizate de meșteri populari din Africa sunt de asemenea negative, fiind realizate „ pentru moartea omului alb”.În acest caz totul era în regulă.

          Pentru a rezolva situația familiei am luat următoarele MĂSURI:

          - am rugat să fie schimbată poziția de dormit a băiatului la cel puțin un metru față de vechea poziție și am verificat noua poziție care s-a dovedit a fi foarte bună,

          - am reglat chakrele mamei iar după aceasta am trecut la tăierea stringului pe care aceasta îl avea înfipt chiar în rinichiul drept ( era unul singur ) care s-a dovedit puțin încăpățânat dar până la urmă am reușit. Eu am „ defectul” de a vedea aceste stringuri.

          - am reglat și chakrele tatălui și instantaneu energia lui a început să crească,

          - am stat de vorbă la telefon cu mama și i-am explicat cum stă treaba și ce masuri voi lua. Totul fiind gratuit nu a fost de loc deranjată!

EFECTE.

          A doua zi de dimineața mama mi-a declarat că au dormit ca niște prunci nou născuți, că baiatul nu s-a mai agitat toată noaptea ( este și normal deoarece a schimbat locul otrăvit ) și că se simt plini de energie cu toții. Ea nu a mai avut acele stări de discomfort pe care ți le dă un string negru înfipt în spate. Toți trei și-au atins potențialul energetic din prima zi,băiatul 140000, mama 160000, și tatăl de excepție 200000 de unități vibraționale Bovis.

          Menționez că tot tratamentul s-a facut numai de la distanță completat cu două convorbiri telefonice. Nu cunosc personal nicio persoană din familia repspectivă. Mulțumirile pe care le-am primit mi-au întărit convingerea că am procedat corect. În timp mai urmează un tratament de fixare a celor obținute până acum dar acela se face prin intermediul unui dispozitiv numit Antena Lecher și care pornește numai dacă subconștientul persoanei respective accepta una din cele 11  forme de tratament pe care acest dispozitiv le emite, altfel nu este posibil. De regulă, majoritatea, acceptă primirea de energie cosmică sau divină. Acestea sunt și dintre cele mai puternice.

Multe persoane au tot felul de stări negative dar niciuna nu se întreabă daca au vreo problema energetică, realitatea  este că, din păcate, nici nu-și imaginează că astfel de probleme există. Expresia „ nu a avut zile săracul!” sintetizează perfect acest mod de gândire insuficient.

20.12.2019

 

Vizualizări: 22

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->