Toate Paranormal pagini (6)

viziuni despre nasterea fiilor mei

Mi-am amintit de curand de două evenimente importante din viaţa mea şi anume naşterea fiilor mei. Visele le-am avut cu ceva timp înainte de a afla că sunt însărcinată.      Într-unul d… Vizualizare »

Un incontestabil adevar

Vin să dau pe această cale un răspuns şi doamnei Maria Giurgiu. Faptele s-au petrecut cu mult timp în urmă... Tatăl meu a avut un infart, dar nu urmare acestuia, ci mult mai târziu, a fot internat la… Vizualizare »

vise bizare...

Este fantastic cum unele vise vin ca o premoniţie, dar şi mai interesante sunt visele despre care nu putem spune nimic. În acest scop vin sa va destăinui două vise pe cât de bizare, pe atât de cuprin… Vizualizare »

semne pentru viitor

Iată, vin din nou pe pagină să vă relatez câteva semne despre ceea ce a însemnat viaţa mea, încă de pe când mă pregăteam să trec pragul vieţii ca femeie şi mamă.  Deci mă hotărâsem de comun acor… Vizualizare »

ce semnifica pasii?

  Dragii mei cititori, domnul Munteanu ne-a arătat anterior partea teoretică a termenului de PARANORMAL. Acest lucru însă îmi doresc să-l dezbat alături de dumneavoastră mult timp de aici înaint… Vizualizare »

viziuni

iata, vin cu un alt eveniment bizar petrecut in viata mea! O viziune...  Veneam de la servici din tura de noapte, ajungeam la blocul in care locuiam si imi intorceam privirile catre ultima scara… Vizualizare »

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->