INACTIV
gherasim constantin
  • Masculin
  • Montigny le Tilleul,
  • Belgia
  • 14, mai
Partajare pe Facebook
Partajare

Gherasim constantin's Prieteni

  • Matei Ioaniţiu
  • Gabriela Mimi Boroianu
  • Irina Lucia Mihalca
  • Ioan Muntean
  • Lenuş Lungu

Grupurile lui gherasim constantin

 

Pagina lui gherasim constantin

Informaţii pentru profil

Ziua onomastică (zi, luna)
14, mai
Site personal, adresă blog sau cont personal într-o altă reţea socială (fără a scrie şi http://)
http://poezieprozascurta.wordpress.com/
cont Facebook (dacă există, fără a scrie şi http://)
http://constantingherasim4@gmail.com

Panou de comentarii (9 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

La 11:01am on Mai 14, 2021, CIOBOTARIU MARIA i-a dăruit utilizatorului gherasim constantin un cadou...
moderator
Cadou
La mulți ani fericiți!
La 12:09pm on Mai 14, 2019, CIOBOTARIU MARIA i-a dăruit utilizatorului gherasim constantin un cadou...
moderator
Cadou
La mulți ani fericiți!
La 5:57pm on Mai 14, 2017, Ioan Muntean i-a dăruit utilizatorului gherasim constantin un cadou...
admin
Cadou
O zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să aveţi parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Ce e mai bun să vină de acum încolo! LA MULŢI ANI!
La 4:57am on Mai 14, 2016, Ioan Muntean i-a dăruit utilizatorului gherasim constantin un cadou...
admin
Cadou
Zâmbetele celor dragi să vă însenineze ziua, iar dragostea lor să vă călăuzească în drumul vieţii. La mulţi fericiţi şi binecuvântaţi ani!
La 9:56am în Martie 8, 2016,
ACTIV
DANDU BRIEL
a spus...

Stimate domnule Gherasim Constantin,

          Sunt onorat de faptul că aţi avut timpul necesar să parcurgeţi încercările mele pe care nu le pot numi literare ci doar simple idei aşternute pe hârtie.

          Aveţi perfectă dreptate că titlul nu reprezintă adevărata realitate dar aici vă rog să ţineţi sema de faptul că am lucrat foarte mult timp în vânzări şi acolo ambalajul trebuie să fie întotdeauna mai incitant decât conţinutul. Aţi observat că această primă parte din lucrare, este vorba de un text scris în timp real, pe mai mulţi ani de zile, se referă mai mult la faza de Reiki şi aici chiar sunt convins de titlu. Oricine poate să practice Reiki pentru el sau pentru familia lui, cred eu, fără probleme.

          Nu m-am referit aici la meterialele plasate pe Grupul paranormal deoarece sunt convins că nici măcar nu este indicat ca cineva să încerce tehnicile pe care le-am descris acolo. Relizările dumneavoastră sunt cu totul remarcabile, domeniul fiind întradevăr imens. Eu m-am axat mai mult pe partea de vindecare cu toate că, fără să intenţionez, mai umblu şi brambura!

          Este perfect adevărat că ,, sugestia,, are un rol excepţional în tratamentul persoanelor vindecabile. Ea poate fi limitată numai de propria noastră imaginaţie. Utilizez, atât la tratamentul apropiat cât şi la cel la distanţă, tot felul de tehnici de imagini, fluxuri de lumină, culori, instrumente care încă nu s-au inventat şi multe altele. După atâţia ani de practică am ajuns şi eu la o concluzie şi anume că cele mai importante mijloace prin care putem să facem bine celor din jurul nostru sunt energia universală, pe care învăţăm să o captăm şi mai ales să o dirijăm şi puterea propriei minţi. După cum am mai spus pe acest site ,, Nimic din noi nu este în afara noastră,, deci aveţi perfectă dreptate când spuneţi că nu putem transmite decât ceea ce suntem.

Cu mult respect, Popescu-Sandu

La 9:40am în Februarie 9, 2016,
admin
Lenuş Lungu
a spus...
Bun venit pe Cronopedia!
La 7:56am în Ianuarie 26, 2016,
admin
Gabriela Mimi Boroianu
a spus...
Bun venit alături de noi!
La 7:11am în Ianuarie 26, 2016,
admin
Ioan Muntean
a spus...
La 7:10am în Ianuarie 26, 2016,
admin
Ioan Muntean
a spus...

În numele administratorilor acestei reţele îţi transmitem un amical Bun venit în rândul cronopedienilor!... Te aşteptăm cu mult interes să ne citeşti sau să adaugi propriile tale amintiri, momente, fapte, sentimente, trăiri sau vise care te-au fermecat sau încă te preocupă! Poposeşte cu încredere pe oricare din paginile şi subpaginile reţelei noastre!

Te invităm să reciteşti pagina Regulament pentru a fi la curent cu normele, regulile şi recomandările privind funcţionarea acestei reţele.

Nu ezita să ne contactezi pentru orice problemă (deschizi una din paginile administratorilor din meniul Pagină Personală (stânga sus, după Acasă), accesezi apoi link-ul Trimitere mesaj de pe paginia acestuia, completezi şi trimiţi mesajul; în cel mai scurt timp vei primi un răspuns.

Gherasim constantin's Blog

SĂ ŞTIU ...SĂ UIT

Postat în Iunie 1, 2016 la 7:03am 0 Comentarii

Nu am uitat nimic

Din ceea ce nu ştiam

Şi n-am ştiut nimic

Din ceea ce nu puteam uita.

Acum, nu mai ştiu ce am uitat

Şi am uitat ce trebuia să ştiu.

Trebuia să ştiu, ca să nu uit

Şi ca să  nu uit,

Trebuia sa tin minte.

Să ţin minte să ...

Ştiu ... 

          Să nu uit ...

               Să-mi aduc aminte ...   

                               Să nu mai ştiu…

Continuare

Salut copilul din tine, ”OMULE!”

Postat în Iunie 1, 2016 la 7:01am 0 Comentarii

”Salut copilul din tine, ”OMULE!”

- fată, băiat,femeie sau bărbat. Îți doresc să reziști, acolo, în interior,acoperit de sentimente, pasiuni,”probleme” sau necazuri. Rezistă, căci altfel, dacă tu ai dispărut, omul moare! Fă-l, pe om. aceaă ”trestie plângătoare”, să-i (re)placă ”jocul”, să-și amintească de ”cea mai frumoasă și mai importantă” perioadă din viața lui, să-i placă din nou să se joace, să creadă că totul e adevărat, că nu există răutate, că cerul e senin, de-a pururea, că…

Continuare

CASNICIA SI ... BUCURIILE EI !

Postat în Aprilie 6, 2016 la 1:03am 1 Adaugă un comentariu

      Ai cunoscut fata, ai alergat după ea cu "limba scoasă", frumoasă, deşteaptă, subţirică şi care te considera amuzant, chiar şi sexy. Cu promisiunile de rigoare, cu siguranţa în traiul în doi, aţi spus, fără să gândiţi prea mult! cu glas hotărât "DA!". Mamă-mamă, ce grerşeală!!! 

      V-aţi mutat împreună şi totul a fost minunat ... dar ... încetul cu încetul ... ceva a început să se schimbe, a început să scârţâie şi să se transforme în ceva care seamănă cu ... iadul???

     …

Continuare

DE CE SE ÎNTÂMPLĂ AȘA?

Postat în Martie 31, 2016 la 11:55pm 0 Comentarii

      Nu sunt specialist în asemenea probleme, nu mă pot "arunca" în explicaţii savante, am să încerc să expun părerile mele şi promit să nu mai fiu aşa de lung ca în postarea precedentă.

      O primă referire o fac la adresa famiilor tinere unde apar, după perioada iubirii ca-n filme, arzătoare, când nici unul nici altul nu văd şi nu aud nimic, dificultăţi de acomodare cu caracterul partenerului. Fiecare vine cu personalitatea şi cu ritmurile sale, care nu se prea potrivesc…

Continuare
 
 
 

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->