Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Intru la ghiol să-mi fac tratamentul zilnic: o mozgoleală cu nămol și apoi o baie luungă și plăcută. Dezbrăcați complet, negri, suntem doar câțiva bărbați și blândul soare. După ce se usucă nămolul pe mine intru în apă  și mă pătrunde pacea dimineții. Fac pluta, eu n-am saltea pneumatică și avansez așa pe apa liniștită. Lumea se aude departe, estompat, soarele își varsă razele calde peste mine. Mă simt plin de o bucurie calmă. Timpul trece ușor, eu avansez tot mai în largul ghiolului, mă simt minunat. Mici clipoceli mă anunță că se apropie cineva. E o saltea, dau să plec, să mă îndepărtez dar ceva mă oprește. Pe saltea e o ea, ce parcă doarme, bucurându-se ca și mine de liniște, soare și apă. Mă uit repede să nu fi depășit gardul despărțitor din zona femeilor. Eram unde trebuie, ea îl depășise binișor. Nu-mi pot desprinde privirea de pe formele trupului ei. Nu era tinerică dar formele aveau ceva atât de senzual, atăt de pline de voluptate, parcă total diferite de cele ale fetelor de pe plajă, care  mă atrăgeau  altfel.  Știu că dacă privesc intens la o ea, simte imediat și am confirmarea într-o clipă! Mă întorc să plec, rușinat, dar ea se lasă în apă și-mi zice:

- Nu-i frumos ce faci! Aici e zona femeilor, cum ai îndrăznit să intri?

- Dar… N-am intrat eu… Scuzați, îmi pare rău…

- Îți pare pe naiba, am simțit eu cum te uitai la mine necuviincios!

Se uită în jur, vede că e în zona bărbaților și se uită fâstâcită la mine:

- Cred că eu am intrat în zona voastră… Dar tot te-ai uitat la mine, obraznicule!

Spunea asta zâmbind, ca și când cuvântul ”obraznic” ar fi fost o alintare. Am început să înot îndepărtându-mă de ea. Nu-mi ieșea dn minte: ce mi s-o fi părut așa atrăgător la formele ei de m-au ”curentat”, m-au făcut s-o privesc atât de intens?

Cu inima încă bătând mai iute, am ieșit din apă, m-am spălat de resturile de nămol și m-am retras pe partea Eforiei  dinspre mare, pe nisip, la plajă! După un timp apare ea, i-am recunoscut părul negru intens și chipul ca de orientală. Am încercat să mă ascund de ea, mi-era un pic rușine că o văzusem așa… După câteva minute m-a observat și spre spaima mea, a venit direct spre mine.

- Nu tu ești cel de pe ghiol care… a fost un pic obrăznicuț?

Deschideam gura să spun ceva dar nu ieșea nimic! Simțeam că-mi ard obrajii, mă uitam doar în jos și nu știu ce am bolborosit. Am ridicat privirea așteptându-mă la priviri mustrătoare și ceartă și am întâlnit o privire plină de ceva cald, simpatie și zâmbet. Privea amuzată la încercările mele, iar eu simțeam că m-am înroșit cu totul. Știam că-s vinovat de acea privire ce mă curentase și pe mine, dar … trebuia să fac ceva!

- Hai că n-am venit să te mănânc, spune ceva! Cum te cheamă? Eu sunt Mirela. Și mi-a întins mâna.

Am respirat adânc, am întins mâna și eu și am simțit că-mi revin.

- Sunt Viorel, iartă-mă pentru că… s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Făceam pluta și mă bucuram de calmul și liniștea dimineții și m-am trezit acolo, lângă salteaua ta. Știu că n-a fost frumos să te privesc așa intens… Știu și că ai simțit privirea mea indecentă, dar n-am vrut să fie așa, s-a întâmplat… Nu-mi puteam dezlipi privirea de la tine!

- Tu n-ai mai văzut fete dezbrăcate?

- Ba da… de fapt nu prea… erau mai mici!

- Să înțeleg că-ți pare rău și că n-o să mai faci? Astea-s vorbe, spuse văzând c-o aprob dând din cap. Odată ce prinde gustul nudității, mă îndoiesc că ar rezista un băiat să nu mai încerce, dacă-i apare ocazia! Poți să spui că nu ți-a plăcut ce-ai văzut?

Mă zăpăcise cu totul cu afirmațiile ei, n-aveam curaj să-i mai răspund, simțeam că iar m-am colorat! Atât de directă, și pe ce subiecte! Cum puteam să-i răspund fără să mint și totuși să fiu cu bun simț?

- Uite, să-ți spun sincer, n-am căutat așa ceva și n-aș îndrăzni să mai fac. Nu știu ce fac ceilalți dar eu respect intimitatea fiecăruia. Și legat de ce-am văzut… cum să spun… E greu! Nu-mi puteam dezlipi privirea deși știam că nu-i frumos ce fac, că nu-i voie! Evident am greșit, dar nici n-am mai pățit așa. Te rog încă o dată să mă ierți!

- Uau! Ce frumos ai spus asta! Te iertasem de atunci, n-ai simțit în tonul meu?

- Ba da… Dar când te-am văzut aici și că vii direct spre mine, mi s-au înmuiat picioarele, m-ai speriat!

- Ei, poate până după amiază îți trece sperietura și ieșim împreună la o cafea, ce spui?

Iar m-am înroșit. Păi după ”boacăna” ce-o făcusem cum o să pot eu s-o mai privesc în ochi?

- Păi... da, dar mi-e cam rușine!

- Lasă că vindecăm noi și asta! La șapte, la barul din hotelul tău ce spui, e bine?

- Da, dar cum de știi unde stau?

- Eu lucrez la restaurantul hotelului, unde mănânci zilnic, sunt de-a casei!

A plecat și am răsuflat ușurat! Am privit în urma ei. Era în costumaș de baie roz, frumos, cu volănașe iar formele... Mmm, tot frumoase! S-a întors imediat din mers și mi-a făcut cu degetul, un fel de ”- Te simt neastâmpăratule!” Dar nu mi-a mai fost rușine, acu era îmbrăcată!

- O să mă duc! La șapte! Hii, ce emoții am!

Vizualizări: 124

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


INACTIV
Comentariu publicat de Ion Rodica Nicoleta pe Martie 15, 2015 la 7:49pm

multumesc pentru prietenia acordata, pentru faptul ca sunt floare din buchet, mi/a placut, nu stiam unde sa va dau un raspuns.


ACTIV
Comentariu publicat de Viorel Croitoru pe Martie 15, 2015 la 10:19am

Nu am primit așa comentariu frumos de mult timp, dragă Ion Rodica Nicoleta!

Mă simt onorat și tare bucuros!

Mulțumesc!


ACTIV
Comentariu publicat de Viorel Croitoru pe Martie 15, 2015 la 10:17am

Mulțumesc Domnule Ioan Muntean, cred că imaginea este de demult... Acum totul e inundat acolo, din păcate!


INACTIV
Comentariu publicat de Ion Rodica Nicoleta pe Martie 15, 2015 la 7:18am

mereu citesc pe nerăsuflate poveştile dumneavoastră, chiar dacă nu am timp, tot o fac. Mereu sunt încântată de ele. Reverenţe povestitorului! 


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Martie 14, 2015 la 7:26pm

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->