A treia parte componenta a corpului omenesc o formeaza corpul astral , planetar sau terestrian.
Corpul astral corespunde invelisurilor fluidice ale planetei noastre. Atmosfera fluidica a pamantului are o grosime de aproximativ 700.000 km. Corpul astral se afla in interiorul corpului vital , intre acesta si corpul solar , care este mai profund. Materia fluidica planetara este impartita in 3 zone : alba in partea ei cea mai de sus , albastra la mijloc si rosie la suprafata pamantului. Un spirit superior din materia fluidica alba care vrea sa vina pe pamant trebuie sa schimbe hainele spirituale mai intai cu cele albastre si apoi cu cele rosii , ceea ce ii produce o mare suferinta fiind impotriva spiritului care merge de la inferior la superior. Aceste 3 straturi sunt compuse din aceeasi materie fluidica dar cu vibratii diferite.
La fel ca si corpul vital , corpul stral intra in componenta aurei , fiind un strat mai subtire , cand mai luminos , cand mai intunecat , dupa cum spiritul acelui om este mai mult sau mai putin evoluat: grosimea aurei ar atinge 40-50 cm. Ca si corpul vital aura corpului astral reproduce conturul corpului fizic , dar mai vag decat acesta , avand aspectul unui oval cu varful in jos. El este ordonat in anumite directii , cu anumite vibratii , ca si corpul vital. Se hraneste in permanenta , fiecare om absoarbe din univers fluidul planetar sau fluidul astral corespunzator gradului de dezvoltare a spiritului sau. Daca corpul vital este raspunzator de senzatia de durere , corpul astral este raspunzator de formarea sentimentelor , a senzatiilor si a dorintelor noastre. Culoarea aurei data de corpul astral se modifica in functie de starea emotiva a omului.
Culoarea rosie arata mania , culoarea rosu brun arata un om avar , zgarcit , rosu inchis un om senzualizat , culoarea cenusie descrie un om fricos , portocalie un om mandru , galbena – o inteligenta superioara , culoarea violet arata omul spiritualizat , iar culoarea rosu deschis arata iubirea.

Vizualizări: 48

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Octombrie 6, 2010 la 7:31am

admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Octombrie 6, 2010 la 7:27am


INACTIV
Comentariu publicat de Suzanita_liliana pe Octombrie 5, 2010 la 7:55am
Stii ca-mi plac la nebunie subiectele astea,rar vb cu cineva pe temele astea,ptr ca nu intereseaza pe nimeni,de multe ori fc materialele ptr mine,bn te-am gasit aici,fii sigura ca o sa comentez destul de mult.Interesanta si poza postata,la blog,foarte interesant materialul,stiam asa in genere de corpul astral dar nu stiam detaliile de culori....

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->