Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Cum ne pregătim pentru a 5-a dimensiune (Partea I)

21/06/2012
VREAU SĂ VĂ ANUNȚ, DACĂ NU ȘTIAȚI DEJA, CĂ NE VOM LUA TRUPUL CU NOI ÎN A 5-A DIMENSIUNE. EL ÎȘI VA CREȘTE VIBRAȚIA AȘA DE MULT ȘI SE VA METAMORFOZA ÎN URMA ACTIVĂRII CELOR 12 CATENE ALE ADN-ULUI ÎNCÂT VA DEVENI FORMĂ DE  LUMINĂ PURĂ CARE  SE VA CONTOPI CU SPIRITUL NOSTRU. ASTFEL, VOM AJUNGE SĂ AVEM UN TRUP DE ENERGIE  DE VIBRAȚIE ÎNALTĂ, LUMINOS, TRANSLUCID, PERFECT.
M-am consultat și cu prietenii mei din dimensiuni superioare și o să vă învăț ce este indicat să faceți pentru a vă ajuta corpul să se ridice într-o dimensiune superioară.
Voi începe prin a spune că în acest proces de ÎNĂLȚARE, corpul și spiritul nostru sunt în strânsă legătură. Pe măsură ce spiritul se purifică, la nivelul corpului fizic apar afecțiuni precum boli, senzații de disconfort, dureri, pulsații, mâncărimi, fierbințeli, răceli sau amorțeli temporare. De asemenea, pe măsură ce spiritul nostru se trezește și ne conectăm cu Sinele nostru superior (din dimensiunile superioare), corpul nostru își activează și el catenele ADN-ului și se metamorfozează treptat. Așadar, purificarea se petrece prin corpul nostru și evoluția se întâmplă împreună cu forma noastră fizică.
Absolut ORICE boală fizică este un semn că tu ai anumite blocaje energetice, tipare mentale peste care nu ai trecut, neiertări, sentimente negative care te-au adus într-o stare de proastă funcționare. Absolut ORICE boală fizică se poate vindeca energetic și spiritual, prin iertare, înțelegere, acceptare, terapii cu energie universală, regresie, înainte de a lua orice medicament sau de a face orice operație. Dacă nu funcționează, ori e o formă de plată karmică care trebuie făcută ca tu să poți înțelege și trăi la un nivel de conștiență profund nocivitatea acțiunilor tale și să îți înveți lecția legată de acest episod, ori este din cauză că nu crezi destul de mult în vindecarea ta.
Și să revenim. Ce să facem ca să ne ajutăm corpul?
Păi, ce îi trebuie corpului nostru?
-
HRANĂ. MIȘCARE. ÎMPĂMÂNTARE. ODIHNĂ. RELAXARE. DETOXIFIERE ȘI TERAPII ALTERNATIVE . ALINIERE CU UNIVERSUL ȘI ENERGIILE LUI. ATINGERE. IUBIRE. SEX.
-
1. HRANA- Foarte mulți încă uităm că a mânca nu înseamnă a te hrăni. Că orice din Universul acesta, și hrana are nivele vibraționale variate. Zicala  “Ești ceea ce mănânci” nu poate fi mai adevărată! Pe măsură ce ne înălțăm spiritul în planuri vibraționale mai înalte, este nevoie să ne hrănim și trupul cu hrană de vibrație înaltă.
Care este hrana de vibrație joasă? HRANA CHINUITĂ, aș spune eu. Și din această categorie fac parte următoarele:
- carnea din orice animal care a suferit, a fost speriat, a fost privat de libertate, a murit în teroare, a fost agresat și lovit în timpul vieții, a fost închis în spații strâmte etc. (personal, nu cred că există animale care să fi murit fericite și vesele). Toate sentimentele animalului care a suferit sau a fost terorizat, sunt de vibrație joasă și se infiltrează adânc atât în conștiința lui cât și în carnea lui, organele lui și, în general, în fiecare celulă (la fel cum se întâmplă și cu noi când ajungem în cele din urmă bolnavi). Când tu consumi acea carne a bietului animal, nu faci decât să transferi toată energia lui joasă și negativă în structurile tale energetice. Pentru că nu consumi doar corpul fizic al animalului, ci și energia care îl însoțește (totul este energie, îți amintești?). Prin urmare, s-a constatat că oamenii care renunță la carne se vindecă de cancer. Pentru că și cancerul este o formă de îmbolnăvire prin acumulare de energii joase în corpul nostru. Da, admit că a fost o perioadă în care a mânca animale nu dăuna nimănui – însă atunci era în vremurile când planeta încă era complet scufundată în realitatea 3D. Eu, personal, cum am început să mă trezesc am renunțat ușor la carne, pentru că nu am mai rezonat cu ea. Sunt 3 ani de atunci și mă simt excelent! Chiar mai bine ca niciodată. Înainte mergeam mereu la doctor să acuz dureri, făceam teste peste teste, și doctorii nu găseau nimic! Simțeam că înnebunesc! Apoi, am renunțat la carne, și toate durerile și simptomele au dispărut pentru totdeauna. La fel, dacă vă uitați în jur, odată ce se ridică în noile energii, tot mai mulți oameni din jurul nostru ori mănâncă tot mai puțină carne, ori au devenit vegetarieni, vegani sau chiar se hrănesc cu energie solară doar! (de exemplu, Jashmusheen, care a fost chiar și testată de savanți în mod agresiv pentru a se dovedi că este o mincinoasă, însă nu au putut dovedi nimic – ea chiar se hrănește doar cu energie solară!)
- legumele și fructele modificate genetic, care sunt crescute forțat și injectate cu diverse substanțe. Aceste minuni ale naturii care ar trebui să fie un boom de energie universală pură, vitamine, minerale, nutrienți, ajung să fie sărace în ciuda aspectului lor sănătos și încântător ochiului. Nu este nimic natural în însămânțarea, creșterea, dezvoltarea, pârguirea acestor fructe și legume și ajungem să mâncăm niște obiecte colorate bizare cu proprietăți nutritive aproape de zero. Corpul nostru, nu doar că nu tolerează aceste alimente, dar se și îmbolnăvește și dereglează prin asimilarea unor energii joase și a unor chimicale periculoase.
- produsele alimentare artificiale care conțin multe E-uri. E mai ușor să cumperi pâine din comerț, pentru că nu necesită nici timp și nici efort, dar este plină de aditivi și alte diferite chimicale care ajung să îți hrănească celulele. Este mai ușor să îi dai copilului niște biscuiți cu cremă de cacao, decât să îi faci fursecuri de casă, din aceleași considerente de timp și de efort, însă nu există nimic bun sau natural în ei, în afară de făină, poate. Și aș putea continua șirul exemplelor. Nu vreau să blamez pe nimeni, pentru că și eu sunt uneori una dintre cei care acționează astfel, însă încerc să elimin complet aceste obiceiuri dăunătoare.
Și atunci? Cum să ne hrănim corect pentru a ne ridica trupul vibrațional, pentru a îl vindeca, elibera, întări, energiza ?
Simplu. Încearcă să nu mai mănânci carne, sau cel puțin carne a cărei proveniență nu o cunoști – nu ai văzut tu animalul înainte de a fi ucis, nu știi în ce condiții a trăit. Dacă vrei să îți schimbi vibrația, adoptarea unei alimentații vegetariene este implicită. Nu mânca nimic care conține ceva al cărui nume nu îl poți înțelege sau pronunța. Încearcă să cumperi produse de la producătorii locali -”țăranul simplu de la țară” – sunt slabe șanse să cumperi ceva modificat genetic sau injectat cu stimulenți de creștere. Renunță la mâncarea artificială, care nu provine dintr-un copac, dintr-un pământ, din apă, din natură – pe scurt: adică renunță la băuturile carbogazoase, la alcoolul ieftin, la energizante, la dulciuri care nu conțin nimic natural în afară de făină (nu, pudra de ou nu se pune!), la napolitane și biscuiți ieftini, la pateuri dubioase, la bomboane din glucoză etc. Renunță la Mc’Donalds, KFC și alte prostii de restaurante care îți servesc mâncare cel puțin dubioasă despre care nu știi nimic. Renunță la a mai consuma produse cu E-uri, sau măcar produse care conțin mai mult de 2 E-uri, ardei mari cât un pepene, roșii care scârțâie în dinți și sunt portocalii, mere care lucesc de parcă ar fi din ceară, prune uriașe, piersici fără gust și colorate uniform peste tot și tot ce știi că nu ar arăta așa în natură. Tu decizi! Tu alegi cu ce îți hrănești / îmbolnăvești  corpul. EȘTI CEEA CE MĂNÂNCI.
Încearcă să nu îți mai lași mintea să aleagă pentru tine ce să mănânci, ascultă-ți corpul, el știe ce îi trebuie. Și cu siguranță atunci când ai dureri de stomac, de splină, de ficat, de pancreas, scaune rare, tranzit intestinal lent, gaze, energie scăzută, senzații de disconfort după mese, nu te hrănești corespunzător – sunt semnale pe care corpul tău ți le trimite ca să te avertizeze : “Mă otrăvești!”
-
2. MIȘCAREA- Corpul tău are nevoie de antrenament, pentru că este compus din mușchi care au nevoie de exercițiu pentru a nu se anchiloza, pentru că el este conceput pentru a se mișca, nu pentru a sta pe loc 70% din timp! Nu trebuie nici suprasolicitat, dar nici ținut pe scaun/fotoliu/canapea zilnic. În acest fel, în timp, rezistența lui scade și îi e mult mai greu să facă față celor mai de bază funcții. Un corp slab fizic, este lipsit de vitalitate = energie universală. Pentru că orice am face consumăm energie universală. Iar un corp în mișcare permite ca tot mai multă energie vitală să îl traverseze și energizeze.
Corpul nostru este interfața spiritului nostru cu această lume 3D. Cu cât îl “plimbăm” mai mult, cu atât ne crește șansa să ne facem misiunea, să ne eliberăm de karmă, să cunoaștem persoanele care este plănuit să fie cunoscute, să fim la locul potrivit, la timpul potrivit.
În plus, nu e așa că mulți ați experimentat senzația de detensionare dupa mișcare/sport? Mișcarea ne ajută corpul să elimine tensiunile nervoase, frustrările, combate tristețea și depresia prin eliminarea de endorfine și serotonina – pe scurt, scoate din corp energiile de vibrație joasă, făcând curat pentru cele de vibrație frumoasă.
Ca modalități de mișcare, sugerez plimbările lungi, yoga, aerobic, sporturile ușoare (volei, tenis, jogging, înot).
-
3. CONECTAREA CU PĂMÂNTUL (ÎMPĂMÂNTAREA)- Corpul nostru este în strânsă legătură cu tot ceea ce ne înconjoară, dar mai ales cu ceea ce reprezintă casa lui. Dacă spiritele noastre pot numi “acasă” planurile superioare subtile, corpul nostru este legat cu un cordon invizibil  de Terra. De ce? În primul rând pentru că el este de aceeași vibrație cu cea a planetei, și nu rezonează mai bine cu nicio altă dimensiune (inițial, înainte de înălțarea sa). În al doilea rând pentru că așa cum Terra este un suport fizic pe care corpul nostru se dezvoltă și se manifestă, este și un suport energetic, care îl hrănește direct  – cu apa, animalele, plantele ei, dar și indirect – prin energiile ei subtile care circulă prin noi. În al treilea rând, trupul uman are rolul de canal intermediar între planurile superioare și conștiința Terrei = Gaia. Toată informația, înțelepciunea, iubirea, ajutorul ființelor din dimensiunile superioare ajung pe Pământ prin noi, oamenii. Prin noi, aceste energii prețioase ajung să fie înglobate în conștiința planetară și să poată fi ulterior accesate de cei care au nevoie de suport când își încep trezirea.
Împământarea se poate face în mai multe moduri. Unii susțin că trebuie să îți scazi vibrația ca să te poți alinia cu Gaia, însă, să nu uităm că Gaia este deja cu un pas vibrațional mai sus decât noi. Deci, să ne reducem la ființe instinctuale 3D nu este spre folosul nimănui, deoarece Gaia și Terra sunt cu un pas înaintea noastră și ne așteaptă să urcăm, nu să coborâm.
Așadar, modalitățile sunt:
- prin vizualizare: vizualizăm cum din picioare ne pornesc rădăcini lungi care se duc adânc în centrul planetei și o înconjoară în același timp. Prin aceste rădăcini, noi le transferăm Gaiei și Terrei cunoașterea și energia noastră, dar ne luăm și noi energia și cunoașterea de care avem nevoie. Ar trebui să fie un flux neîntrerupt. De asemenea, prin aceste rădăcini ne putem elibera în pământ energiile joase: supărare, frică, frustrare, agresivitate, ură și să o rugăm pe Gaia să ni se sublimeze în lumină și să ne trimită iubire în locul lor, pentru că ea are puterea să facă asta.
- prin intenție: intenționăm să ne conectăm la iubirea planetei și apoi așteptăm să simțim în inima noastră, dacă ea se umple cu iubire copleșitoare și necondiționată.
- prin plimbări în natură, desculți și calmi.
- prin meditație.
În a 5-a dimensiune ne ridicăm cu tot cu trupul nostru și cu planeta pe care trăim. De aceea e important să fim conectați la planeta noastră și să nu o vătămăm sub nicio formă prin acțiunile noastre. Gaia ar fi putut evolua singură, ca spirit planetar, acum 13.600 de ani, când a avut ocazia, înainte de scufundarea Atlantidei. Dar ea a ales să își aștepte oamenii pe care îi iubește enorm, să evolueze împreună cu ea, așa că a cerut ajutor să fie susținută și ea, și ei, în acest proces, în care Gaia așteaptă de 13.600 de ani ca noi să ne trezim. Dacă am înțelege cât ne iubește această Mamă a pământenilor, nu am mai fi în stare să facem tot răul pe care îl facem acum.
-
4. ODIHNA- Este important să înțelegem că trecând prin multe transformări, corpul nostru are nevoie de multă odihnă. Fără odihnă, ar ceda și s-ar bloca, s-ar îmbolnăvi. În aceste vremuri, consumă cantități uriașe de energie vitală și face eforturi imense să se metamorfozeze, să se ridice deasupra mediului în care trăiește. Corpul nostru trece prin transformări atât ziua, cât și noaptea. Modificarea structurii ADN, prin adăugarea de catene se face continuu, în oricare clipă a vieții noastre de acum încolo. Iar asta ne consumă 50% din energie. Apoi, începem să ne trezim, și trebuie să înglobăm multă energie în structurile noastre fizice, iar această integrare a informației, mai consumă 20%.  În somn, călătorim pentru a ne dezvolta sau vindeca și mintea noastră este parțial activă pentru a fi capabilă să aducă în plan fizic ceea ce învață în plan spiritual, astfel încât – în timpul somnului, creierul nostru consumă o cantitate uriașă de energie pentru a decodifica informația primită, a o stoca și a o înțelege. De aceea, când ne trezim, deși dormim multe ore, ne simțim extenuați. În somn, corpul și conștiința noastră se modifică mai intens decât atunci când suntem trezi. Această activitate ne mai consumă 20% din energii. Mai sunt unii dintre noi care mai și meditează, călătoresc spiritual, fac channeling sau vindecă umanitatea prin vizualizare și intenție, și alte metode – și aceștia consumă o cantitate enormă de energie… Și așa, abia dacă ne mai rămâne ceva cât să ne continuăm viețile normale de oameni, cu serviciu, familie, prieteni, gospodării, distracție etc.
Este posibil să simțiți că vă este somn încontinuu. Nu vă speriați și nu fugiți de somn. Dormiți ori de câte ori aveți ocazia. Pe măsură ce consumați energii în somn, vă și re-încărcați “bateriile”. Sau stați pur și simplu făcând nimic. Stați întinși, goliți-vă mintea, respirați. Uneori este musai să nu faceți nimic, ca să nu clacați energetic.
Prietenii mei multidimensionali mi-au transmis și mie câteva metode de reenergizare:
 
- somnul prelungit
- mâncare crudă, fructe și legume proaspete în cantități mari, pentru că sunt izvor de energie direct din pântecul planetei
- hidratare cu apă energizată
- împământarea și transferul energiilor grele și informațiilor din corpul nostru în conștiința Terrei
- lăsarea memoriei informațiilor primite în sarcina Sinelui nostru superior, pentru că el o poate îngloba pe toată și de acolo o putem accesa oricând
- statul în soare și intenționarea de a absorbi în celule energia solară
- meditația
- programarea corpului nostru să consume grăsimile și să elimine toxinele, pentru a se energiza atunci când resursele sale scad drastic.
-
5. RELAXAREA- Este foarte bine să ne detensionăm corpul din când în când. Din cauza încrâncenării noastre de a controla totul și de a ne ridica la nivelul așteptărilor noastre și ale altora, acumulăm în corp foarte multe tensiuni. Aceste tensiuni se simt ca dureri de mușchi, cârcei, dureri de oase, disconfort în zona cefei, anghină pectorală, întinderi musculare, lipsa de flexibilitate în mișcare.
E necesar să conștientizăm că de fapt, la un nivel superior de conștiință, de care noi nu suntem conștienți, deținem controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă cu noi – pentru că totul se desfășoară conform PLANULUI NOSTRU. :)   Trebuie să dăm drumul grijilor, să nu mai fim obsedați de control, sau  temători de viitor. Trebuie să avem încredere în noi, în cei care ne ajută, și în divinitate. Această relaxare mentală ne ajută să ne relaxăm și trupul și să nu îl mai ancorăm continuu în energii joase care îi încetinesc înălțarea.
La nivel direct fizic, ceea ce putem face este să facem yoga, streching, meditație, sau masaj. Avem nevoie să ne creăm un mediu în care să ne simțim în siguranță și protejați și în care să ne simțim încurajați să dăm drumul tensiunilor. Eu fac asta din când în când stând în apă călduță în cadă, cu lumânări aprinse și muzică de meditație, cu ochii închiși. Sau aprinzând bețișoare parfumate și lumânări și punând o muzică de relaxare în cameră. Sau, uneori este bine să ne refugiem în natură, într-un loc sălbatic, unde oamenii au acces cu greu – cum ar fi o pădure, un vârf de munte – și să ne lăsăm în voia grijii naturii, fiind doar un copil al ei.
-
6. DETOXIFIEREA ȘI ALEGEREA METODELOR DE TRATAMENT ALTERNATIV
Nu doar prin alimentație inadecvată, dar și prin supărări, neiertări, furii, și alte sentimente nocive, corpul acumulează toxine în el, iar celulele sale ajung ori să funcționeze parțial, ori să se îmbolnăvească. În cazul în care nu am ajuns încă la stadiul de boală, este important să ne detoxifiem. Se poate realiza o detoxifiere fizică, prin cura cu lichide, fructe și legume, post și alte metode pe care le puteți folosi, dar și o detoxifiere energetică.
Detoxifierea energetică se face prin rugăciuni de iertare, meditație de iertare, meditație de acceptare și iubire de sine, reiki, invocare a luminii să formeze în jurul nostru un con/sferă/tub de energie care să treacă prin noi și să ne curețe și să ne energizeze, intenție profundă de a ne elibera de trecut și de emoțiile care ne-au îngreunat. Dacă doriți informații mai multe, întrebați-mă și vă voi îndruma cu drag.
-
În cazul în care am ajuns să fim afectați puternic de toxinele chimice și energetice acumulate în corpul nostru, inevitabil ne îmbolnăvim. Boala se vindecă doar prin creșterea vibrației corpului, care se realizează prin iertare, iubire, compasiune, pace – integrate la cel mai profund nivel al ființei noastre. A ne trata cu medicamente produse de industria farmaceutică nu face decât să ne mențină în vibrații joase și să ne prelungească boala. E adevărat că durerea trece imediat cu analgezice, că orice criză de diabet poate fi stopată cu insulină, că infecția stagnează cu antibiotice, dar la fel de ușor ar trece, dar și definitiv, dacă am înțelege și practica puterea noastră interioară de vindecare prin intenție și vizualizare. Companiile farmaceutice profită de ignoranța noastră și de lenea noastră spirituală și fac profit vânzându-ne medicamente care ne fac sclavii lor, dependenți și nevoiași, și care ne amăgesc tratându-ne simptomele dar nu și cauza în sine. De aceea, bolile pot dura ani și vieți și odată tratate temporar, pot reapărea. Pentru că niciodată nu va înceta corpul nostru să ne avertizeze asupra greșelilor pe care le facem, până când nu vom înțelege mesajul și vom trata cauza.
-
Terapiile alternative cu energie pot trata cauza și ne ajută să conștientizăm unde greșim, ca să nu mai repetăm aceleași acțiuni la nesfârșit. Poate că efectul lor se produce mai lent, însă este o vindecare multidimensională care nici nu poate fi comparată cu vindecarea superificială adusă de medicamente. Pentru a ne putea ridica vibrațional corpul în a 5-a dimensiune, trebuie să ne eliberăm de vechi obiceiuri nocive și să ne vindecăm bolile pornind de aici. Altfel, evoluția noastră va fi blocată.
-
( va urma partea a II-a )
-

Vizualizări: 299

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


INACTIV
Comentariu publicat de Camelia C pe Iulie 4, 2012 la 7:31pm
CELE 3 ZILE DE INTUNERIC - Kahu Fred Sterling (Kirael) PDF Imprimare Email
CHANNELING - 2012

 

Mesaj primit de  Kahu Fred Sterling de la Maestrul Kirael 

 

 

Kirael: Marea Schimbare in Constiinta inseamna intrarea intr-o noua lume, intr-o noua dimensiune. Pentru a intra in aceasta noua lume sau dimensiune, voi trebuie sa practicati meditatia pentru a echilibra emisferele dreapta si stanga ale creierului, astfel incat iubirea voastra sa creasca. Lucratorii in Lumina vor fi forta conducatoare a schimbarii in noua dimensiune. Faceti orice este necesar pentru a fi pregatiti in momentrul Marii Schimbare in Constiinta. Cine nu va reusi sa se pregateasca pentru a intra in a 4-a dimensiune, va pleca de aici. Ce inseamna asta? Ei bine, nu toti cei circa 6 miliarde de oameni, existenti acum pe aceasta planeta, vor trece prin schimbare. Cei care nu vor fi pregatiti sa treaca, se vor intoarce Acasa, la Creator, sau in alte sisteme planetare. Majoritatea celor care trec prin Schimbare vor experimenta in 2012 "cele 3 zile de intuneric", un timp in care veti fi adormiti si Pamantul va trece prin centura fotonica. Voi intrebati: " De ce trebuie sa trec prin cele 3 zile de intuneric, si ce se va intampla cu mine in acest timp?"  Trecerea prin "cele 3 zile de intuneric", va fi cel mai usor mod de a trece in a 4-a dimensiune. In acea scurta perioada, in care veti dormi, veti primi mai multa lumina in corpul vostru. Cand va veti trezi, veti descoperi ca v-ati transformat, capatand unele abilitati in plus, de ex. veti constata ca atunci cand veti face un salt veti avea o stare de plutire, revenirea pe sol facandu-se nu imediat (asa cum cunosteati) ci in cca. 15 secunde. Constatarea va va produce o stare de puternica emotie si bucurie.Veti dori sa impartasiti bucura voastra cu cei pe care-i veti intalni. Multi dintre ei vor fi inca debusolati, derutati si chiar buimaciti. Acestia nu vor intelege despre ce doriti sa le vorbiti si nu va vor intelege entuziasmul. Multi dintre umani nu vor trece prin acel somn de trei zile ci vor ramane treji tot timpul, fiind martori ingroziti ai distrugerilor ce se vor produce in dimensiunea a 3-a: prabusiri de cladiri, surpari de terenuri etc. In fapt, ei vor fi asistat la saltul planetei si al omenirii de la dimensiunea a 3-a in dimensiunea a 4-a. Asadar, cei constienti de iminenta Schimbarii (adica cei care vor face trecerea in 4D) vor avea acel somn de trei zile, timp in care fiinta lor se va transforma. La trezire veti vedea un Pamant linistit, calm, si plin de lumina; veti vedea pomi plini de viata, si, in general, o natura mult mai primitoare, mai imbietoare. Nici unul dintre voi nu stie acum daca va trece prin Schimbare sau daca va ramane in viata grea a dimensiunii a 3-a. Cert este ca Schimbarea se va produce in timp ce oamenii vor fi inca pe planeta. Chiar si aceia dintre voi care ati fost in constiinta Lemuriana nu ati experimentat Schimbarea in modalitatea in care se va produce acum. Eu am venit pe Pamant ca un gardian al acestei Marete Schimbari in Constiinta, din cea de a 7-a dimensiune. Eu, si toti maestrii coborati pe Pamant acum, suntem aici pentru a asista la aceasta Schimbare. Deci, bucurati-va de calatorie.

 

Cum ne pregatim pentru aceasta schimbare in constiinta?

 

Kirael: Meditati pentru a ajuta sa va schimbati paradigma intr-o noua calatorie dimensionala si pentru a primi raspunsuri la intrebarile voastre. Schimbarea va avea loc in fiecare sector de viata de pe aceasta planeta. Daca ramaneti in spatiul, timpul si constiinta Galaxiei Caii Lactee si a planului Pamantului, nu veti fi capabili sa vedeti noua dimensiune. Daca meditati, veti castiga ceea ce aveti nevoie pentru a merge inainte si veti vedea a 4-a lumina. Simturile voastre se vor rafina si diversifica. Simtul olfactiv se va extinde, veti percepe gusturi pe care nu le-ati avut niciodata inainte ; veti simti lucruri pe care nu le-ati simti inainte si veti vedea lucruri pe care nu le-ati mai vazut. Ochii vostri vor fi atat de puternici, incat veti fi capabili sa priviti direct soarele fara ochelari de protectie. Veti vedea razele de soare, petele si exploziile din soare, cu ochiul liber.

 

Eu simt un indemn, un dor de a merge Acasa la Creator dar si o nevoie de a fi aici pentru a-mi face munca. Este timpul sa merg Acasa sau este timpul sa-mi incep munca?

 

Kirael: Acel dute vino pe care il simti provine e la fortele tale angelice. O multime de ingeri sunt aici gata sa te asiste in calatoria ta in planul Pamantului. Lumea ingerilor este o forta care te inconjoara acum. Se pare ca tu doresti sa mergi Acasa si sa faci Schimbarea pe partea cealalta de voal. Daca mergi Acasa, la Creator, probabil te vei intoarce pe planeta pentru a face parte din aceasta calatorie sau vei face parte din fortele angelice solaritale, galactice etc. Aceste forte sunt deja programate sa vina in planul Pamantului, in vederea Schimbarii. Ramanand in corpul tau fizic pe timpul Schimbarii, poate nu vei avea cea mai usoara perioada din viata, dar, daca vei trece prin programul celor 3 zile de intuneric, vei beneficia de gloria reala a acestei Schimbari. Iti va placea ceea ce vei vedea cand te vei trezi. Te vei uita la corpul tau si vei observa ca degetele ti-au devenit mai lungi, iti vei simti corpul mai viguros, mai puternic, si vei constata ca hainele ti-au ramas cam mici. In apropierea ta vei sesiza un contur energetic vag definit. Privindu-l mai atent, vei constata ca este o forma angelica animata, delicata care exprima bunatate. Deodata, acel contur va deveni un Elven de 3 metri. Vei fi socat si vei exclama: "Oh, Dumnezeule, cred ca sunt droga !". Fiinta angelica pe care o vei vedea in fata ta, va fi calatorit prin timp pentru a fi prezenta langa tine in acele momente de profunde transformari si trecere la o dimensiune superioara. Revenind la intrebarea ta, sfatul meu ar fi sa incetezi a mai lupta cu nevoia de a parasi acest plan al constiintei, pentru a-ti incepe schimbarea. Poti face asta aici, daca devii activ in acumularea de informatii din domeniul ezoteric si slujind cu abnegatie trendul transformarii actuale. Deci, renunta la dorinta de a merge Acasa. Tu esti necesar aici, pentru a fi parte din Schimbare. Desigur, oameni vor mai muri in fiecare zi din diverse cauze: boli, accidente, etc. Nu-ti propune sa fii unul dintre ei. Schimbarea se va produce, faceti munca din portaluri, veti avea 3 zile sa fiti gata pentru aceste schimbari si veti fi ajutati de fortele nevazute si de lumea galactica. Lumina si informatiile vor fi descarcate in voi, pe durata acelei scurte perioade de intuneric si de adormire. Va veti trezi mai destepti, mai luminosi si capabili sa plutiti sau sa faceti lucruri care vi se vor parea miraculoase.

 

Roluri diferite pe durata schimbarii

 

Eu simt ca  nu mai apartin acestei dimensiuni. Ce imi cauzeaza acest sentiment?

 

Kirael: Realitatea ta este mai potrivita cu energia post-schimbarii. Corpul tau fizic deja se schimba si tu poti vedea schimbarile, daca iti privesti corpul acum. Cand ai pus intrebarea, discursul tau a fost dificil de inteles, deoarece ai prea multa putere ce o primesti prin legatura ta nevazuta. Tu esti o prezenta galactica. Prin asta, eu nu vreau sa spun ca esti o fiinta de pe alta planeta. Eu spun ca vei apartine acestui Pamant, abia dupa perioada post-schimbare. Tu deja iti extinzi corpul si mintea si iti aduci concentrarea in aceasta lumina, incercand sa iti clarifici ceea ce se intampla. Tu esti un om de stiinta in viata ta pamanteasca si esti un ofiter de stiinta dintr-o alta energie galactica, din afara planului Pamantului. Ai venit aici pentru a face aceasta calatorie, folosind energiile stiintifice predispuse, dar lumea nu este inca pregatita pentru tine. In aceasta Mare Schimbare, vei fi una din cele mai concentrate energii si vei fi constient de aceasta.

 

Ca gardian pentru aceasta Mare Schimbare, plantezi semintele pentru a crea o experienta pozitiva pe durata procesului schimbarii?

 

Kirael: Ca gardian al acestei Mare Schimbari in Constiinta eu fac tot ce pot mai bine pentru a va aduce atata informatie cata este posibila, pentru a va ajuta sa va vindecati si sa eliberati frica, in pregatirea pentru aceasta schimbare. Se poate spune ca eu am sadit semintele pentru a crea o experienta pozitiva a Schimbarii. Eu nu sunt singurul gardian, asa cum bine stiti. Multi au fost pe aceasta planeta inaintea mea si multi vor fi aici dupa ce energiile mele vor pleca.

 

Viata dupa schimbare

 

Dupa Schimbare, cu ce ne vom hrani? Ne vom prepara din nou mancarea? Cum va arata corpul meu? Ce fel de haine vom avea?

 

Kirael: Va trebui sa va gatiti hrana, deoarece veti fi la nivelul unu al procesului 4 dimensional. Ceea ce veti gati nu va fi ceea ce gatiti in mod normal acum. Meniul va fi diferit de cel actual si compus din ceea ce nu v-ati fi gandit niciodata ca este comestibil. Hrana va fi gustoasa si o veti manca incet. Ca volum, o masa va incapea in interiorul palmei voastre. Cele 6 simturi vor fi activate profund. Noile voastre corpuri vor incepe sa fiinteze inca din prima zi de dupa "cele 3 zile de intuneric". Totusi, imediat dupa trezire este forte posibil sa nu sesizati schimbari profunde ale corpului; ele vor deveni evidente insa in scurt timp. Bratele, picioarele si gatul vostru deveni mai lungi (trunchiul va fi ultima parte care se va lungi). Nu veti avea par, pentru o perioada de timp. Cat despre imbracamine, veti constata ca v-a ramas cam mica sau s-a modificat si ea in mod miraculos, in cele 3 zile, materialul, ca textura, provenienta, croiala si asamblare fiindu-va complet necunoscute. Veti avea dorinta ca in fiecare zi sa faceti o baie zdravana.

 

Noi perspective asupra ghizilor si aspectelor 

 

In cea de a 4-a dimensiune, imi voi vedea si auzi echipa mea de ghidare?

 

Kirael: Da, va trebui sa va descurcati cu multe energii cand veti trece prin procesul schimbarii. Va veti vedea si auzi ghizii. Cand intrati in cea de a 4-a dimensiune, channeling-ul va fi mult mai eficient si mai lesne de realizat. Veti capta energii si din dimensiunile superioare 5,6 si 7, energii pe care veti sti cum sa le interpretati si sa le gestionati.

 

Ce se va intampla cu aspectele noastre pe durata Schimbarii?

 

Kirael: O persoana medie care trece prin Schimbare are deja doua aspecte, in planul Pamantului sau in alt taram sau in ambele. Sa zicem ca veti avea doua aspecte: unul este in Africa si unul in China. Cand are loc Schimbarea, aspectele voastre isi vor descarca energiile in corpul vostru fizic. Voi veti dobandi intelepciunea si cunoasterea acestor entitati, aspecte ale voastre care au trait pana atunci independent si fara sa se cunoasca intre ele. Contopirea va avea loc in cele trei zile de intuneric si de somn. Va trebui sa fiti capabili sa va acomodati cu aceasta energii. Aceste aspecte vor decarca in fiinta unica in care se vor regasi, informatii adunate prin experienta lor.

 

Multe calatorii diferite va vor fi disponibile dupa Schimbare, dar frica nu va mai fi una dintre acestea. In calatoria mea starea si sentimentul fricii este inexistent. Este timpul pentru ca si voi sa scoateti frica din calatoria voastra. Incepeti acum ! Acceptati toate lucrurile luminoase si eu voi fi acolo. Veti vedea.

 

sursa: Esoterism


INACTIV
Comentariu publicat de Camelia C pe Iulie 4, 2012 la 7:09pm

Extrem de interesant, ar fi cazul sa se schimbe modul de viata pe pamant. Inca se bate pasul pe loc

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->