Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, celebrează nașterea Domnului. Este cea mai frumoasă, vine cu un alai de obiceiuri, cu colinde și cu daruri. Fiecare dintre noi e bucuros, să fie sănătos, să primească daruri. De fapt, dacă e să răspund la întrebarea "Cum mă pregătesc sufletește de Crăciun", vă spun că o fac dăruind mereu iubire, înțelegere, bucurie. Este sărbătoarea care aduce pace și fericire în sufletele oamenilor. Nu exista nimic pe lume care să mă hrănească mai bine, decât credința, să ofer cuiva un dar, să simt bucuria în ochii celui care primește.

Va spun,deja am pregătit o parte din daruri. Îmi place atât de mult, că aș face asta mereu. Darul este bucuria mea cea mai mare de Crăciun, dar nu este singurul mod în care mă pregătesc. La sărbători, luăm parte la sfintele slujbe, primim Sfânta împărtăşanie. Credința adevarată este aceeași pentru toți oamenii. Am învățat de la bunicii greci, de la bunicii turci, de la bunicii români că a dărui este cel mai frumos gest pe care trebuie să-l facem cu tot sufletul nostru.Să nu ținem cont de culoarea pielii, de  limba vorbită, să fim buni și înțelegători. Toți suntem fiii lui Dumnezeu.

Se cantă colinde de Crăciun, se trimit urări de Crăciun. Aceasta sărbătoare aduce pace și fericire în sufletele oamenilor. Oferim daruri pentru că răspundem la darul iubirii lui Dumnezeu pentru noi, prin iubire.

 LA MULȚI ANI!

Vizualizări: 31

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->