Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Eu, clipa
M-am nascut intr-un ragaz de haos. Pamantul se oprise sa respire si atunci am venit eu. Apar cand sunt asteptata mai putin si schimb totul. Eu sunt cea care te ridica la fericire si te coboara in disperare. Nu o fac intentionat. Tatal meu e timpul si mama, schimbarea. Rau sau bine, eu fac doar sa se intample. Nu fac mereu ceva memorabil, dar si cand o fac, nimic nu mai seamana cu ce a fost.
Mi se mai spune si Efemera, desi nu eu imi doresc sa fiu doar in trecere, mai ales atunci cand pot sa-ti fac sufletul sa vibreze. Poate mi-ar place sa zabovesc, sa te bucur o viata. Nu sunt intamplatoare, sunt parte a planului ce ti-a fost harazit. Nimeni nu vrea sa ma pastreze, cum am venit sunt deja amintire, chiar si atunci cand inalt atat de sus in fericire ca aproape se poate atinge Dumnezeu cu mana.
Unii ma uita, altii doresc sa ma reintorc, prea putini ma iubesc. Ma pot renaste la infinit, trebuie doar ca tu sa-ti gasesti motivatia. Si doamne cate ai avea! Nu o sa ma apuc sa fac liste acum, le sti la fel de bine ca mine. Patreaza-ma, prelungeste-ma cand aduc frumusete, incantare, fericire, cearta-ma daca aduc intunecare si poate cine stie voi face lumina, dar nu ma ignora caci sunt parte din tine pentru ca tu nu esti decat infinita mea insiruiere.

Vizualizări: 58

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->